Al Pacino και Noor Alfallah, χώρισαν τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους

Η 29χρονη σύντροφός του 83χρονου Al Pacino, Noor Alfallah,ζήτησε την επιμέλεια του μωρού τους και για τον καθορισμό των επισκέψεων και της διατροφής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η συγκεκριμένη κατάθεση χρησιμοποιείται συχνά από άγαμα ζευγάρια με παιδιά για τον καθορισμό της επιμέλειας, των επισκέψεων και της διατροφής

Η σύντροφος του Αl Paccino, Noor Alfallah, κατέθεσε αίτηση για τη φυσική επιμέλεια του γιου τους, Roman, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές.

Η κατάθεση χρησιμοποιείται συχνά από άγαμα ζευγάρια με παιδιά για τον καθορισμό της επιμέλειας, των επισκέψεων και της διατροφής των παιδιών.

Στα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του #Blast, η 29χρονη Noor Alfallah, επιτρέπει στον 83χρονο Αl Pacino να έχει «εύλογη επίσκεψη» του 3 μηνών μωρού τους.

Η Noor Alfallah, η οποία είναι παραγωγός που αποφοίτησε από την Κινηματογραφική Σχολή Τέχνης του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, φέρεται επίσης να ζήτησε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιού να έχει την κοινή νομική επιμέλεια, η οποία θα του επιτρέπει να συμμετέχει σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μωρό τους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης και της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το #Blast, στην αρχική κατάθεση δεν αναφερόταν συγκεκριμένο ποσό για τη διατροφή του παιδιού, αλλά σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνιας, το εισόδημα κάθε γονέα πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί πριν από τη χορήγηση διατροφής.

Η Noor Alfallah φέρεται επίσης να ζητά από το δικαστήριο να πληρώσει ο διάσημος ηθοποιός τα νομικά της έξοδα και κάθε κόστος που σχετίζεται με την υπόθεση.

Μια εθελοντική δήλωση γονικής μέριμνας (ή πατρότητας) υπογράφηκε και από τα δύο μέρη, σύμφωνα με πληροφορίες, έξι ημέρες πριν γεννηθεί ο μικρός Ρόμαν.

Η VDOP είναι ένα «κυβερνητικό έντυπο που μπορούν να υπογράψουν δύο γονείς για να δημιουργήσουν μια νόμιμη σχέση γονέα-παιδιού μεταξύ ενός παιδιού και ενός γονέα» και «συχνά υπογράφεται στο νοσοκομείο όταν γεννιέται ένα παιδί, αλλά μπορεί να υπογραφεί και αργότερα», σύμφωνα με τα δικαστήρια της Καλιφόρνιας. Το έγγραφο υπογράφηκε από τον Αl Pacino και έναν τρίτο μάρτυρα.

Την Τετάρτη, ο Αl Pacino και η Noor Alfallah εθεάθησαν σε δείπνο στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες με ένα άλλο ζευγάρι, είπε μια πηγή στο #People. Το ζευγάρι έφτασε μαζί και απόλαυσε το δείπνο του, πρόσθεσε η πηγή.

Η Noor Alfallah συνδέεται με τον Αl Pacino από τον Απρίλιο του 2022. Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες όταν φωτογραφήθηκαν να τρώνε μαζί δείπνο. Πέρυσι, πολλές πηγές δήλωσαν στο #PageSix ότι το ζευγάρι βγαίνει στην πραγματικότητα από την εποχή της πανδημίας.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε στο #People ότι το ζευγάρι περίμενε το πρώτο του κοινό μωρό τον Μάιο, σηματοδοτώντας το τέταρτο μωρό για τον ηθοποιό και το πρώτο για την Noor Alfallah.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη