Το 112 στέλνει μήνυμα στους Αθηναίους για τις μετακινήσεις αλλά η συναυλία των Imagine Dragons πραγματοποιείτε

Σοκάρουν οι εικόνες - Χαμός στο Twitter για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ: «Ποιος έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθεί με τέτοια καιρικά φαινόμενα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ, διεξήχθη κανονικά την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Δειτε Επισης
Αναβλήθηκε η sold out συναυλία, για τα 50χρονα της Απόλυτης, στο Ηρώδειο: «Ήλπιζα πως θα μπορούσε να γίνει» Θανάσης Βισκαδουράκης & Γωγώ Καρτσάνα για Καρδίτσα: «Κάποτε ήταν το χωριό μου, τώρα είναι μια λίμνη» Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Το σοκαριστικό βίντεο από το πλημμυρισμένο σπίτι τους στην Σκιάθο Ελένη Ψυχούλη & Παναγιώτης Βασιλάκος για Πήλιο: «Δεν έχουμε νερό & ρεύμα, το οδικό δίκτυο έχει καταρρεύσει» Ξέσπασαν Κορομηλά, Ντάφυ & Γκαγκάκη: «Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου, σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία» Τα ξεσπάσματα για την ανθρωποκτονία στο Blue Horizon: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ» Ξέσπασαν Κορομηλά, Ντάφυ & Γκαγκάκη: «Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου, σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία» Εριέττα Κούρκουλου: «Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος, θα μας απαγορευόταν η είσοδος;»

Η κακοκαιρία Daniel φαίνεται πως δεν πτόησε ούτε το συγκρότημα ούτε την εταιρεία παραγωγής να ακυρώσει ή να αναβάλει την προγραμματισμένη συναυλία στο Μαρούσι.

Η ενημέρωση από την εταιρεία παραγωγής της συναυλίας στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Όσοι βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ για τη συναυλία, καθοδηγούμενοι από το προσωπικό της διοργάνωσης θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Προς το παρόν θα υπάρξει προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών.»

IMG_5837.jpg

Οι διοργανωτές ήταν αποφασισμένοι από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου να γίνει η συναυλία σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, στην ενημέρωσή τους έγραφαν: «Οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί».

Οι πύλες του σταδίου ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 17:30. Δεν άνοιξαν όμως και μετέφεραν τον κόσμο στο κλειστό του μπάσκετ. Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00 και συνεχίστηκε με τον κόσμο μέσα στη λάσπη. Τα εισιτήρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί.

Μάλιστα, πολλοί από τους θεατές αντέδρασαν στο γεγονός αυτό δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Δεν ήταν λίγα τα παιδιά που βρέθηκαν από νωρίς στο στάδιο για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα, περιμένοντας υπομονετικά κάτω από τη βροχή.

Δειτε Επισης

Πυρά κατά Κασσελάκη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο-«Μόστρα, μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα»
Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Κώστα Τσουρό: «Δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου»
«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»
Ο Nick Jonas διέκοψε συναυλία και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή
«Χαίρομαι που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε»
«Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»
«Είδα την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο μου, πηγαίναμε στην Επίδαυρο»
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τα χυδαία, ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η Ντένια Αγαλιανού για τη ζωή της ως ηθοποιός στο Μεξικό: «Tις πρώτες μέρες νόμιζα ότι θα με απαγάγουν»
Στιγμές τρόμου στην Μελβούρνη - Τρύπα επί σκηνής καταπίνει την Olivia Rodrigo - Σοκ στο κοινό!