Ελένη Ψυχούλη & Παναγιώτης Βασιλάκος για Πήλιο: «Δεν έχουμε νερό & ρεύμα, το οδικό δίκτυο έχει καταρρεύσει»

Εγκλωβισμένοι στο Πήλιο παραμένουν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Ελένη Ψυχούλη ύστερα από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τον Νομό Μαγνησίας τις τελευταίες δύο ημέρες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με ανάρτησή του στα Instagram Stories του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι είναι στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

«Τρίτη μέρα και ρίχνει τόνους νερό!! Ο δρόμος έξω από το σπίτι έχει γίνει πλέον ποτάμι. Έχει σκαφτεί όλος. Έξω από τη γκαραζόπορτα έχουν μαζευτεί μπάζα και νερό που καλύπτουν τη μισή πόρτα και ίσως παραπάνω. Ούτε νερό, ούτε ρεύμα. Το οδικό δίκτυο του βουνού έχει καταρρεύσει. Είμαστε ασφαλείς. Δεν έχουμε σήμα καθόλου!» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

vasilakos1

Χθες ο πρώην Bachelor όμως ενώ ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς έχει αποκλειστεί στο βουνό των Κενταύρων και μοιράστηκε μαζί μας ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα… Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται. Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω μας με μανία», τον ακούμε να λέει στο βίντεο και συνεχίζει:

«Είναι μοναδικό το θέαμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος αλλά… Καλά, εντάξει… Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό».

H Ελένη Ψυχούλη, η οποία είναι πια μόνιμη κάτοικος Πηλίου, είναι αποκλεισμένη λόγω της κακοκαιρίας και δημοσίευσε ένα βίντεο από την περιοχή της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα που οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Η γνωστή μαγείρισσα έγραψε: «Ζούμε από θαύμα. Αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα, νερό και ίντερνετ, με κομμένους δρόμους και κανείς δεν έχει εμφανιστεί. Πώς θα φύγουμε, δεν ξέρουμε, μαζί και εκατοντάδες ξένοι. Πλατανιάς, Νότιο Πήλιο»

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη Ψυχούλη είχε ανοίξει το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα και είχε δείξει την υπέροχη διακόσμησή του. «Το χρώμα είναι λίγο σήμα κατατεθέν μου, αν και αυτό είναι ένα από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει διότι εδώ πρωταγωνιστής είναι η θέα. Επέστρεψα για μια βεράντα...», είχε αναφέρει.

«Το μπάνιο θυμίζει λίγο κλαμπ. Επίτηδες το έκανα, λίγο να θυμίζει τις παλιές εποχές των κλαμπς. Λίγο από το παρελθόν μου αλλά σε μπάνιο πλέον», είχε πει με χιούμορ η Ελένη Ψυχούλη.

Και είχε τονίσει για τη διακόσμηση του σπιτιού της: «Είναι όλα τα πράγματα που ήρθαν από την Αθήνα συν κάποια οικογενειακά κειμήλια. Πίνακες ζωγραφικής της μαμάς μου…Στην οικογένεια ήταν όλοι ζωγράφοι. Είμαι η μόνη που δεν ζωγραφίζει, εγώ κεντάω. Κάνω άπειρα διαφορετικά πράγματα. Αυτά είναι για παιδικά δωμάτια…».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»