Ξέσπασαν Κορομηλά, Ντάφυ & Γκαγκάκη: «Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου, σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία»

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο από το Blue Horizon - H οργή της Ναταλίας Γερμανού, Δημήτρας Αλεξανδράκη, Εριέττας Κούρκουλου Λάτση, Κατερίνας Καινούργιου, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Τάσου Τεργιάκη, Εβελίνας Νικόλιζα κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο που ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, έχασε τη ζωή του, όταν κατά την προσπάθειά του να ανέβει σε πλοίο με προορισμό την Κρήτη, δύο μέλη του πληρώματος τον απώθησαν και τον έριξαν στη θάλασσα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν, όμως ο άτυχος άντρας προσπαθεί να ξαναμπεί. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας επιχειρεί να ανέβει ξανά στο πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό, ενώ οι κύριες μηχανές του πλοίου βρισκόταν εν κινήσει.

Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες του πλοίου είδαν τον άντρα να πνίγεται και ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό για να ενημερώσουν για όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα το πλοίο να επιστρέψει πίσω ύστερα από εντολή εισαγγελέα.

Το Λιμενικό ήδη προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Αυτό το περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να ξεσπάσει στο twitter:

«Τελικά τι είμαστε; Άνθρωποι η κτήνη; Δολοφόνοι απεχθείς σίγουρα είσαστε εσείς που πετάξατε τον άνθρωπο στην θάλασσα κ τον αφήσατε αβοήθητο. Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου κ σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία μήπως κ ετσι μπει κάποιο φρένο στην απανθρωπιά…»

373067871_236927795557932_4067449519020106772_n

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσίευσε βίντεο από το τραγικό περιστατικό και σχολίασε: «Κι έτσι δολοφονείται ένας άνθρωπος. Κι έτσι ακυρώνεται κάθε συλλογική αλληλεγγύη. Και ελπίδα».

Η εκπομπή #ΚαλοκαίριYes φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης (6/9), τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Δημήτρη Ζερβό, ο οποίος μίλησε για τον αδικοχαμένο 36χρονο, ενώ στη συζήτηση που είχε με τους παρουσιαστές, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε.

«Είναι σοκαριστικό το πώς σκέφτηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι και γιατί έγινε αυτό. Περιμένουμε να δούμε με ηρεμία τι θα γίνει γιατί είναι θέματα που μπορεί να σηκώσουν ατμό και μερικές φορές οδηγούνται σε λάθος κατευθύνσεις οι αντιδράσεις του κόσμου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

«Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι γιατί δεν έδωσες το χέρι σου να τον πιάσεις;» είπε η Μαριάντα Πιερίδη, με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει τον λόγο:

«Τι εννοείται δήμαρχέ μου “τι έγινε;”. Ανέβηκε πάνω στο πλοίο, ζούσε και τον σπρώχνουν. Ό,τι κι αν έγινε, αφού ξέρεις εσύ που δουλεύεις εκεί ότι ό,τι κι αν γίνει, θα πέσει στη θάλασσα και πολύ πιθανόν να τον πνίξουν τα νερά. Άρα είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση. Σπρώχνεις τον άλλον έτσι;».

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη μπροστά σε αυτό το έγκλημα:

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση έγραψε: Για μια ολόκληρη χώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι».

erietta-2

«Ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσι χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την “εξουσία” τους (ο Θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα».

eritta-23

eriettakourkouloulatsi_3185708067578847745

Η Δημήτρα Αλεξανδράκη οργισμένη με το αποτρόπαιο περιστατικό δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media και μη μπορώντας να κρύψει τον θυμό της είπε: «Εχθές το βράδυ πριν κοιμηθώ έπιασα το κινητό μου και αντίκρισα αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό βίντεο όπου δολοφονείται ένας συνάνθρωπός μας, γιατί ήταν δολοφονία, δεν έγινε κατά λάθος.

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα ακριβώς ίδιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί πριν χρόνια στο Ρέθυμνο όπου εγώ ο πατέρας μου και ο αδελφός μου τρέχαμε να προλάβουμε στο καράβι, ανεβήκαμε τελευταία στιγμή, μόνο που οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας τράβηξαν μέσα, δεν μας έσπρωξαν στον θάνατο.

Ως πότε σε αυτή τη χώρα και γενικότερα, θα κάνει ότι γουστάρει; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας; Αν είχε γυναίκα, αν είχε παιδιά, τη μάνα αυτού του ανθρώπου. Ως πότε ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, ούτε σε μυρμήγκια δεν φέρεσαι έτσι. Λένε μετά “κάνε παιδιά”. Γιατί να κάνω παιδί; Για να βασανίζεται για το υπόλοιπο της ζωής του; Για να έρθει κάποιος αύριο να του αφαιρέσει τη ζωή επειδή είχε αυτή τη διάθεση;

Να θες να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στο γήπεδο και να χάνεις τη ζωή σου; Να σε σπρώχνουν στις προπέλες του πλοίου; Δεν υπάρχει όμως τιμωρία, γιατί αν υπήρχε τιμωρία δεν θα βλέπαμε τέτοια περιστατικά. Συγγνώμη για την πρωινή ένταση, αλλά ζω και εγώ σε αυτή την κοινωνία και προσπαθώ να απέχω γιατί πονάω με αυτά που βλέπω δίπλα μου και δεν θέλω να πονάω». 

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Περιμένω την τιμωρία, περιμένω την ποινή. Περιμένω τα απόνερα να πνίξουν και τους θύτες».

nataliagermanou

Μηνύματα οργής και αγανάκτησης μοιράστηκαν μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τάσος Στεργιάκης, Εβελίνα Νικόλιζα

tergiakis tergiakis3 spiropoulou3 kat-ken kat-ken-3 nikoliza
tergiakis tergiakis3 spiropoulou3 kat-ken kat-ken-3 nikoliza

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»