Κώστας Νικούλι για τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου: «Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί, γιατί να μη παντρευτούμε;»

Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε τόσο για την ελληνική ιθαγένεια, την οποία και έλαβε ο ίδιος το 2009, όσο και τα τα φαινόμενα ρατσισμού που έχει βιώσει στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #Στούντιο4.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νέα σειρά «Η παραλία» όπου πρωταγωνιστεί, για τη σχέση του με τη σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου αλλά και το ενδεχόμενο γάμου.

«Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα Μαούτσου, κλείνουμε τέσσερα χρόνια σε λίγο. Είναι από την πρώτη καραντίνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση ναι γιατί να μη γίνει; Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους. Για αυτούς που θα έρθουν, θα χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο» αποκάλυψε ο Κώστας Νικούλι.

«Δεν κάνει παράπονα η Κατερίνα. Με βοηθάει που κάνουμε την ίδια δουλειά, έχουμε μια επικοινωνία και μιλάμε στην ίδια βάση. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες της, προσπαθούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε τόσο για την ελληνική ιθαγένεια, την οποία και έλαβε ο ίδιος το 2009, όσο και τα τα φαινόμενα ρατσισμού που έχει βιώσει στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Νικούλι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πάρει ελληνική ταυτότητα από το 2009. Ο αδελφός μου, όμως, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και την πήρε μετά από 4 χρόνια. O Πάνος Κούτρας είχε πει ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα να παίρνουν ελληνική ιθαγένεια (σ.σ. με αφορμή την ταινία «Xenia»). Πέρασε για λίγο αλλά μετά διακόπηκε αυτός ο νόμος. Το ότι εν τέλει πήραμε ελληνικά χαρτιά και πρόσθεσαν Νικούλης και όχι Νικούλι, το πρόσθεσαν για να φαίνεται ότι το παιδί είναι Έλληνας. Κάπως το σκέφτηκα και ήθελα να κρατήσω το Νικούλι».

«Όσο και αν λέω ότι έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό, έρχομαι αντιμέτωπος με πολλά θέματα. Δεν γίνεται προσωπική επίθεση αλλά θα πουν ότι ο τάδε κατάγεται από την τάδε χώρα. Αυτό το πράγμα δείχνει ότι δεν το έχουμε ξεπεράσει. Όσο λέμε ότι το έχουμε ξεπεράσει όλο και ερχόμαστε αντιμέτωποι. Είναι ένα μεγαλύτερο θέμα που μετά πάει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, όπως τις γυναικοκτονίες. Παρατηρώ ότι με ανθρώπους που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δύσκολο να τους δείξεις έναν άλλον κόσμο».

«Βίωσα την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου με το «Xenia» . Έθεσα ψηλά τον πήχη και μακάρι η οποιαδήποτε δουλειά να είναι έτσι. Έχω φάει πολλές φορές κατραπακιά. Για παράδειγμα, σε πολλές ταινίες μου ζητούσαν να μιλήσω αλβανικά και όταν πήγαινα να μιλήσω δυσκολευόμουν. Τώρα στη μεγάλου μήκους είχα πάρει τον πατέρα μου από πριν, τα είχα οργανώσει, στο πώς μπορώ να τα εκφέρω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κώστας Νικούλι στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα η Αγγελική Ηλιάδη - Η γιαγιά της εξιτήριο και η εγγονή εισαγωγή
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη - Η συνάντησή του με τυφλή θαυμάστριά του
Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»
O Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του - Μάρτυρας η Τζένη Διαγούπη
Το σπαρακτικό «αντίο» του Harry Styles για τον θάνατο του 31χρονου Liam Payne
Λύγισε on stage η Rita Ora για τον θάνατο του Liam Payne: «Δεν μπορώ να το τραγουδήσω. Είμαι συντετριμμένη»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»
Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου - Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της
Θοδωρής Αθερίδης: «Έλεγα στον Δημήτρη Σταρόβα να προσέχει και τελικά πρώτος εγώ έπαθα εγκεφαλικό»
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Λόγω των χημειοθεραπειών μου είπαν πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί αλλά έγινε»