Οι πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές, έκαναν πρεμιέρα, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Πρεμιέρα έκαναν την Δευτέρα 4/9 οι εκπομπές «Πρωίαν σε είδον», «Έλα να δεις», «Με αγάπη Χριστιάνα» και #Στούντιο4

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πρωί επέστρεψαν πια στις τηλεοπτικές μας οθόνες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ1.

Οι δύο παρουσιαστές υποδέχθηκαν με χαμόγελο το τηλεοπτικό κοινό και σχολίασαν την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής τους.«Καλημέρα σας, κανονική καλημέρα, κανονικό «Πρωίαν σε είδον» και κανονικά 10 το πρωί. Στη ζωή τα πράγματα έρχονται λίγο, όπως τα είχες φανταστεί. Το καλοκαίρι το είχα φανταστεί λίγο διαφορετικό να σου πω την αλήθεια» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Γύρισε ο τίτλος εκεί που του έπρεπε Πρωίαν σε είδον. Το καλοκαίρι είναι λίγο παγίδα. Πας και κάνεις μία δύο εβδομάδες, δύο μήνες διακοπές, αλλά θα γυρίσεις πίσω. Κατάλαβες; Σε γλυκαίνει και μετά το παίρνει πίσω.» σημείωσε η Τζένη Μελιτά.

Tην Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 13:30 και κάθε μεσημέρι η αγαπημένη παρουσιάστρια Έλενα Θεοδώρου μας προσκαλεί λέγοντας μας «Έλα να δεις» το ξεχωριστό, το διαφορετικό, αυτό που θα μας δώσει στιγμές χαλάρωσης, γέλιου, διασκέδασης και την καλύτερη ψυχαγωγία που χρειαζόμαστε.

Την Έλενα θα πλαισιώνουν ο πολυτάλαντος Μαυρίκιος Μαυρικίου και η πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος Δήμητρα Πηλαβά. Την ομάδα συμπληρώνει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Παντελής Παναγιώτου, ο οποίος εκτός από την αρχισυνταξία, με το δικό του μοναδικό τρόπο θα παρουσιάζει επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα, αλλά και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Η ομάδα του «Έλα να Δεις» αυτή τη σεζόν επέστρεψε ανανεωμένη και πανέτοιμη να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές με πολύ κέφι, πικάντικους σχολιασμούς από την εγχώρια και διεθνή showbiz και φυσικά πρωτοποριακές εκπλήξεις που δεν έχουμε ξαναδεί.

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:15, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επέστρεψε στο πιο γλυκό και αισιόδοξο απογευματινό ραντεβού!

Μαζί με την κεφάτη και δημιουργική της ομάδα υποδέχεται τους τηλεθεατές στην ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις εκπομπή της, «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Alpha Kύπρου!

Χάρης Παπαθεοχάρους, Σοφία Πρώιμου, Δημήτρης Δερματάς, Κώστας Καρνάκης και Λούκας Φεσιάς παίρνουν ξανά τις θέσεις τους εντός και εκτός στούντιο, πανέτοιμοι να χαρίσουν ακόμα περισσότερες δόσεις θετικότητας, αγάπης και ψυχαγωγίας. Το ταξίδι υπόσχεται συναρπαστικές, απίστευτες και υπέροχες στιγμές!

Οι θεματικές ενότητες εμπλουτίζονται, οι καλεσμένοι από Κύπρο και εξωτερικό αρχίζουν να κάνουν το πέρασμά τους και τα viral news να έχουν και πάλι την τιμητική τους. Κι αν σας έλειψαν οι αυθόρμητες ατάκες, αφήστε για λίγο στην άκρη τα social media. Μόλις βρήκατε το πιο ιδανικό απογευματινό συναπάντημα! 

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 4/9 και η εκπομπή #Στούντιο4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η εκπομπή που προβάλλεται για τρίτη σεζόν, θα ξεκινά στις 15.00, σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό της ΕΡΤ, ωστόσο λόγω στάσης απεργίας, άρχισε στις 16.00.

«Καλώς ήρθατε, καλοκαίρι ήταν κι αυτό και πέρασε. Βλέπω αλλάξαμε και τους τίτλους αρχής που έγραφε “νέοι και ωραίοι άνθρωποι”. Εγώ για εμένα το εκλαμβάνω» είπε με χιούμορ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και πρόσθεσε ότι είχε να κάνει διακοπές δύο μήνες πάρα πολλά χρόνια.

«Καλώς ήρθατε, καλώς σας βρήκαμε. Εγώ έλεγα χθες ότι δεν έχω άγχος, μία χαρά είμαι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το στομάχι μου είναι αυτό και μου έρχονται και κλάματα που βλέπω τα παιδιά» πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο