Στην Ελλάδα η Κορίνα Τσοπέη: «Ο εγγονός μου έχει το σύνδρομο Williams, του πήρε 5 χρόνια να περπατήσει»

Συγκλονίζει η Μις Υφήλιος του 1964, Κορίνα Τσοπέη: «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα. Υπογράψαμε το διαζύγιο και μέναμε μαζί έξι μήνες στο ίδιο σπίτι» - «Έβαλα το στόμα μου και πήρα την τελευταία του πνοή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Ελλάδα επέστρεψε αυτή την Πέμπτη 28/9 η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος, Κορίνα Τσοπέη.

Ο λόγος της επιστροφής της είναι η συνεργασία της με τον Τρύφωνα Σαμαρά, καθώς λίγο πριν κλείσει τα 80 της χρόνια θα φωτογραφηθεί για το ημερολόγιό του.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου την περίμεναν ο γνωστός κομμωτής και ο γνωστός pr man, Χάρης Σιανίδης.

20230928191842_1D8A0961 korinatsopei-(3) korinatsopei-(1) korinatsopei-(2) (1) korina-chopei-3-401x600 20230928192606_1D8A1010
20230928191842_1D8A0961 korinatsopei-(3) korinatsopei-(1) korinatsopei-(2) (1) korina-chopei-3-401x600 20230928192606_1D8A1010

Η Κορίνα Τσοπέη είναι γεννημένη στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου 1944. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος το 1964. Με τη νίκη της εκείνη, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κέρδισε στα εν λόγω καλλιστεία.

Μετά την στέψη της ως Μις Υφήλιος, επιδίωξε να αρχίσει κινηματογραφική καριέρα στο Χόλιγουντ, με εμφανίσεις σε ταινίες και σειρές της Αμερικής, όπως A Man Called Horse, Daniel Boone, Lost in Space, Valley of the Dolls and A Guide for the Married Man.

korinatsopei-4

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κορίνα Τσοπέη, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός και νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση όταν προβλήθηκε ένα αφιερωματικό απόσπασμα για την επιτυχημένη διαδρομή της.

Ειδικότερα, η Κορίνα Τσοπέη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλό είναι να μην τα κάνετε αυτά! Όταν βγήκα στα καλλιστεία και πήγα σε έναν άλλον κόσμο, από την Ελλάδα, ταξιδεύοντας σε όλα τα μέρη του κόσμου χωρίς να ξέρω λέξη αγγλικά, παρακολουθούσα τους ανθρώπους και έμαθα ηθοποιία. Χαμογελάνε; Χαμογελούσα και εγώ. Όταν χαμογελάγανε, χαμογελούσα και εγώ. Όταν σοβαρεύανε, σοβάρευα και εγώ. Σε όλα τα μέρη υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και κακοί. Τίποτα άλλο».

«Μπορείς να βρεις πλούσιους καλούς, φτωχούς κακούς. Δηλαδή είναι στον άνθρωπο. Τα λεφτά θαμπώνουν πολλούς, καταστρέφουν πολλούς και η φιλία είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος. Καλούς φίλους. Γιατί, όταν κάνεις παιδιά και εγγόνια, μεγαλώνουν, έχουν τη ζωή τους».

«Έβλεπα και τη μαμά μου μοναχή, όσο περνούσε ο καιρός, γιατί είχαμε φύγει εμείς και έκανε τα παράπονα της. Οπότε είπα πως θα αφοσιωθώ στα παιδιά μου αλλά μέχρι που θα μεγαλώσουν, θα κάνω εγώ τη δουλειά μου. Μπήκα σε φιλανθρωπικό σκοπό γεμάτο από γυναίκες και συναντιόμαστε μια φορά, δυο φορές τον μήνα, που πηγαίνουμε και συναντάμε παιδιά με ειδικές ανάγκες ευχαριστώντας τον Θεό που με έχει φέρει σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κορίνα Τσοπέη στο Στούντιο 4 την Παρασκευή.

Η Κορίνα Τσοπέη μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τον πρώτο της γάμο και τον τρόπο που αυτός έφτασε στο τέλος έχοντας μείνει για έξι μήνες, μετά την υπογραφή του διαζυγίου, στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγο της.

Ο πρώτος  γάμος με τον Steven Zax

«Τον πρώτο μου σύζυγο τον γνώρισα σε ένα πάρτι που έκανε η κόρη του Frank Sinatra, Nancy. Είδα να χορεύουν και μύρισα μαριχουάνα και άνοιξα το παράθυρο και κάθισα πιο δίπλα. Ήρθε ένας νεαρός κάθισε δίπλα μου και μου συστήθηκε και μου είπε ότι έχω πολύ ωραία μύτη και με ρώτησε ποιος μου την έκανε. «Είμαι πλαστικός χειρουργός και έχεις την τέλεια μύτη» μου είπε ο Στίβεν και σκέφτηκα ότι φτιάχνει πλαστικά δοχεία».

«Μετά από δύο μήνες που ήρθα στην Ελλάδα με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. Και μια φορά μου είπε ότι θέλει να γίνω η μαμά των παιδιών του. Σε τρεις μήνες παντρευτήκαμε».

Οι δυσκολίες στη σχέση τους

«Με είχε ερωτευτεί πολύ. Όταν ήμουν έγκυος στον μικρό μου γιο έβλεπα διαφορά. Είχε γίνει διάσημος, είχε ανοίξει γραφείο, έπαιρνε λεφτά, οι κοπέλες τον κυνηγούσαν. Τότε που έμεινα έγκυος ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν ήρθε το παιδί μου είπε ότι “το σώμα μου είναι εδώ, αλλά η καρδιά μου δεν είναι” και του είπα να πάρει το σώμα του και να πάει εκεί που είναι η καρδιά του. Πέθανα από τον πόνο, το τι ντροπή και αποτυχία αισθάνθηκα, όταν έχεις και νεογέννητο οι ορμόνες σου είναι τρελές. αδυνάτισα πάρα πολύ από τη στεναχώρια», περιέγραψε. Στη συνέχεια μάλιστα ανέφερε ότι αν και ο σύζυγός της επέστρεψε στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι δεν την ενδιέφερε. «Όταν ξαναγύρισε είδα ποιος ακριβώς ήταν. Μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για 6 μήνες και πηγαίναμε και σε ψυχίατρο».

Ο δεύτερος γάμος με τον Freddie Fields

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Κορίνα Τσοπέη αναφέρθηκε και στον δεύτερο σύζυγό της Φρέντι Φιλντς και τη γνωριμία τους. «Όταν ο Μαστοράκης έκανε το έργο The Greek Tycoon πήγαμε στην πρεμιέρα και μετά πήγαμε σε ένα night club. Είδα τον Φρέντι εκεί, δυναμικό ατζέντη και πιο κάτω η γυναίκα του και εκείνος με φλερτάρει. Λέω στον Μαστοράκη “τον ηλίθιο, η η γυναίκα του είναι εδώ και αυτός με φλερτάρει” κι εκείνος μου απαντά “έχουν χωρίσει εδώ και 10 χρόνια”. Κάθισα δίπλα του και έπαθα. Πώς με κοίταξε!».

«Του πήρε 1,5 – 2 μήνες να με φιλήσει, εγώ τον άρπαξα. Αγάπησε πάρα πολύ τα παιδιά μου, τους γονείς μου. Τον αγάπησαν και εκείνοι».

«Ήταν άρρωστος 10 χρόνια αλλά το πάλευε. Έκανε εγχείρηση και την επόμενη εβδομάδα ήταν στη Μύκονο. Είχε μεγάλη ενέργεια, τίποτα δεν τον σταματούσε. Έλεγε στον γιατρό του τι φάρμακα έχουν βγει να τα πάρει».

Κάθε Παρασκευή είχαν γεύμα με τους φίλους του και τους καλούσε στο σπίτι. Κατέβαινε κάτω λες και δεν ήταν άρρωστος. Μέχρι τελευταία στιγμή μου έλεγε δεν θέλω να σε αφήσω. Στην Αμερική όταν είσαι ετοιμοθάνατος έρχεται ομάδα και σε φροντίζει. Δεν ήθελα να λείπω, ήθελα να είμαι εκεί, όταν θα έφευγε. Ήταν και η ανιψιά μου εκεί και τα εγγόνια του ανδρός μου. Κάναμε βάρδιες. Έρχεται και μου λέει ότι ο θόρυβος που έκανε σταμάτησε. Πηγαίνω επάνω του. Βάζω το χέρι μου κάτω από το κεφάλι του, ανοίγει τα μάτια του και κοίταξαν στο υπερπέραν. Πήρε μια βαθιά εισπνοή, έβαλα το στόμα μου επάνω του και πήρα την τελευταία του πνοή. Έκανα “χα” και βγήκε ένα φωτάκι και έγινε βαρύ το σώμα το ίδιο δευτερόλεπτο. Η ψυχή του έφυγε και το σώμα βάρυνε. Ο Freddie μου είχε πεθάνει. Ήμουν χαρούμενη που δεν υπέφερε πια και ήταν ελεύθερος».

Η Ελληνίδα Μις Υφήλιος αναφέρθηκε και στον 8χρονο εγγονό της, ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει η ίδια πάσχει από το σύνδρομο Williams.

«Όταν γεννήθηκε ο εγγονός μου με σύνδρομο Williams, ο γιος μου έκλαιγε.. Εγώ ήμουν εντάξει. Του είπα να περιμένει να δει την εξέλιξη, γιατί τα παιδιά με ειδικές ανάγκες οι γονείς τους είναι οι καλύτεροι άνθρωποι που υπάρχουν. Τα παιδιά με σύνδρομο Williams είναι χαρούμενα. Είναι ευχάριστα παιδιά, δεν ντρέπονται. Σου μιλάνε, σε αγκαλιάζουν. Αυτό είναι εντάξει όταν είναι μικρά, όταν μεγαλώνουν όμως πολλοί παρεξηγούνται» ανέφερε αρχικά η Κορίνα Τσοπέη.

«Τώρα είναι 8 χρονών και πρέπει να τον μάθουμε να μην αγκαλιάζει και φιλάει όποιον βρίσκει. Όταν με δει στεναχωρημένη ο εγγονός μου, το προσωπάκι του αλλάζει χρώμα, γίνεται κόκκινο και δακρύζει. Είναι πολύ ευαίσθητα. Με κάνει χαρούμενη» εξομολογήθηκε η Κορίνα Τσοπέη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»