#Famagusta: Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων με τίτλο «Δεν Ξεχνώ»

#Famagusta: Η φωτογραφία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στα γυρίσματα της σειράς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πλοκή της σειράς

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.
Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς «Famagusta».

Δειτε Επισης
Επιστρατεύτηκε ο Νίκος Αναστασιάδης για το #Famagusta: «Χαρισματικός & Ευφυής» γράφει ο Κούλλης Νικολάου #Famagusta: H συγκλονιστική Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο ρόλο της εμβληματικής Χαρίτας Μάντολες #Famagusta: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς! Κοραλία Καράντη - Γιάννης Μπέζος: Η μεγάλη επιστροφή! #Famagusta: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς - Μπέζος, Καράντη και Γεωργίου ξεκίνησαν πρόβες Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος στην νέα σειρά #Famagusta Ο Γρηγόρης Βαλτινός υποδύεται τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο στο #Famagusta O Χρήστος Λούλης στη νέα δραματική σειρά #Famagusta - Θα υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο που επιστρέφει Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συστήνει τη νέα τηλεοπτική του παρτενέρ στο πολυαναμενόμενο #Famagusta Ανδρέας Γεωργίου για #Famagusta: «Πήραμε άδεια να χρησιμοποιήσουμε αληθινές ιστορίες, όχι πολιτική θέση»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία από το σετ, μαζί με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται μαζί με την ηθοποιό να διαβάζουν το σενάριο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο Famagusta. Στον ρόλο της ηρωίδας Χαρίτα Μάντολες».

Η εμβληματική ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη δίνει τη φωνή της στο πρωτότυπο τραγούδι που ντύνει μουσικά τη νέα σειρά #Famagusta, που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, που η φωνή της έχει χαρακτηριστεί ως «δώρο των Θεών του Ολύμπου» (Guardian), ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση των συντελεστών του «Famagusta» να ερμηνεύσει ένα βαθιά συγκινητικό κομμάτι, γεμάτο συμβολισμούς. Μια νέα ηχογράφηση που αναμένεται να προσθέσει συγκινησιακή φόρτιση και θύμισες στην υπερπαραγωγή.  

Η Μαρία Φαραντούρη που βάδισε επί σειρά ετών πλάι στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αποδέχεται για πρώτη φορά να δώσει τη φωνή της στο τραγούδι των τίτλων μιας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς. Η ερμηνεύτρια μπήκε πριν από μερικές ημέρες στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει το τραγούδι με τίτλο, «Δεν Ξεχνώ», σε σύνθεση Χρίστου Στυλιανού, ο οποίος υπογράφει τη μουσική του «Famagusta», και στίχους της Ελένης Ζιώγα.

ΧΡΙΣΤΟΣ_ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ_-_ΕΛΕΝΗ_ΖΙΩΓΑ_-_ΜΑΡΙΑ_ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»