#Farma: Το ασθενοφόρο πήρε τη Μαρίλια από την Κύπρο στο νοσοκομείο τραυματισμένη

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση & η άβολη στιγμή της Αντωνίας που έπεσε από την καρέκλα - Η ομάδα που κέρδισε στον αγώνα ασυλίας, η επιστροφή του Βάϊου στους Μπλε & ο 1ος Μονομάχος: «Σε τέτοια καραγκιοζιλίκια δε συμμετέχω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με το «καλημέρα» σας, παίκτης αποχαιρέτησε το ριάλιτι παιχνίδι και αποχώρησε οικειοθελώς. 

Ο λόγος για τον Σπύρο Αθανασίου με καταγωγή από τον Αχέροντα Θεσπρωτίας ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.

O 44χρονος άντρας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στην καλύτερη φάση της ζωής του για να αποδείξει ότι ένας της ηλικίας του μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε βρεθεί απέναντι σε αυτόν και το στόχο του, τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι αγροτών.

Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του θεωρούν πως ο κυριότερος λόγος ήταν ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μία δύσκολη και άβολη στιγμή έζησε η Αντωνία Μωυσίδου όταν πήγε να καθίσει στο τραπέζι για να φάει το μεσημεριανό της φαγητό μαζί με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς αγρότες αλλά με το που κάθισε στην καρέκλα, εκείνη έσπασε και έπεσε κάτω!

Σοβαρό ατύχημα είχε η Μαρίλια Πέτρου με το άλογο, όταν αυτό, την ώρα που εκείνη το περιποιούταν, τη χτύπησε με τα άκρα του. 

Η 22χρονη Μαρίλια έχει εμπειρία και γνώσεις σχετικά με τα άλογα αφού στην Κύπρο όπου ζει μόνιμα, έχει τον καλύτερό της φίλο, που δεν είναι άλλος από το αγαπημένο της rescue άλογο.

Άλλωστε, όπως αναφέρει και το βιογραφικό της, από μικρή έζησε σε ένα κτήμα γεμάτο ζώα όπως γαϊδουράκια, κατσικάκια, κότες, πάπιες, κουκουβάγιες, χελώνες και σκύλους όμως η μεγάλη της λατρεία είναι τα άλογα.

Η νεαρή κοπέλα από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε στη Φάρμα το άλογο ήταν συνεχώς κοντά του και το περιποιούταν όμως δεν άκουγε τις συμβουλές και υποδείξεις των συμπαικτών της που της έλεγαν ότι δεν γνωρίζει το άλογο καλά για να ξέρει τις αντιδράσεις του.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο, το άλογο τη χτύπησε και εκείνη άρχισε να σφαδάζει στους πόνους και έτσι ο Σπύρος έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει την παραγωγή για να την εξετάσει γιατρός. Εκείνος λοιπόν έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τής συνέβαινε, με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερα ταραγμένη και να πονάει.

Η ένταση, η αγωνία αλλά και η αδρεναλίνη χτύπησαν κόκκινο στον πρώτο αγώνα ασυλίας της φετινής σεζόν για τους τηλεοπτικούς αγρότες. 

Στη δοκιμασία που πήρε την ονομασία «κάρο», οι παίκτες διαπίστωσαν ότι οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι! Η δοκιμασία απαιτούσε δύναμη, ταχύτητα, δεξιότητα και συντονισμό.

Ο 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Αθήνα την ώρα που χτυπούσε με τη βαριοπούλα για να σπάσει ένα κιβώτιο ώστε να προσφέρει στην ομάδα του προβάδισμα έναντι της αντίπαλης, χτύπησε τον ώμο του και από τον πόνο, όπως τουλάχιστον είδαμε στις οθόνες μας, σωριάστηκε στο έδαφος.

Όπως είπε ο Άγγελος, έχει πρόβλημα με τον ώμο του ο οποίος εξαρθρώνεται με απότομες κινήσεις, κάτι για το οποίο όμως δεν είχε ενημερώσει την ομάδα του ώστε να μην κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς απαιτούνταν δύναμη.

Οι σπασμωδικές του κινήσεις και η υπερβολή των εκφράσεων στο πρόσωπό του εκείνη την ώρα, φαίνεται πως πέρασαν από... κόσκινο από τους χρήστες του Twitter που φυσικά έσπευσαν να το σχολιάσουν.

Όπως αποδείχτηκε, οι Πράσινοι κατάφεραν να συνεργαστούν και ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει τη νίκη σε αντίθεση με τους Μπλε που ενώ προηγούνταν αρχικά και έδειχναν να τα πηγαίνουν καλά, τελικά έχασαν στον αγώνα.

Οι Μπλε πάντως ήταν κερδισμένοι ως προς το γεγονός ότι κατάφεραν να πάρουν πίσω τον Βάιο, ο οποίος για λίγο βρέθηκε στην πράσινη ομάδα αφού έπρεπε οι δύο ομάδες να έχουν ισάριθμους παίκτες. Δείτε όσα είπε ο Βάιος για την επιστροφή του στους Γαλάζιους.

Για την χαμένη ομάδα όμως ακολούθησε Συμβούλιο παρέα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι έφταιξε, ποια ευθύνη αναλογούσε στον καθένα και πόσο αποτελεσματικά συνεργάστηκαν, ήταν μερικά από τα ερωτήματα που συζήτησαν μεταξύ τους οι Μπλε.

Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας, ο Σπύρος Κοσμάς, έπρεπε να πάρει μία δύσκολη απόφαση και να υποδείξει τον 1ο Μονομάχο, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας θα παλέψει για την παραμονή του στη «Φάρμα».

Τελικά η Μαρία Περπινιά ήταν η πρώτη μονομάχος που υπέδειξε ο αρχηγός

Η Μαρία Περπινιά τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στην Φάρμα. Η 52χρονη επιχειρηματίας νιώθει αδικημένη από τους συμπαίκτες της και αυτό είναι κάτι που φροντίζει να τονίζει με κάθε ευκαιρία.

Η Έλενα, ο Σπύρος Πολύζος και ο Γιώργος Τσάμης σχολιάζουν πως η Μαρία παίζει στρατηγικά αν και η ίδια το αρνείται και αυτό είναι κάτι που τους ενοχλεί.

Η Μαρία από την άλλη είναι λίγα μέτρα μακριά τους και αν και ακούει πως μιλούν για εκείνη δεν πλησιάζει για να λύσουν τα όποια θέματά τους. «Τους άκουγα όσο ήταν έξω από τη σκηνή. Καθόμουν απομακρυσμένη γιατί δε μου αρέσει να συμμετέχω σε τέτοια καραγκιοζιλίκια. Έχουν σάκο του μποξ τη Μαρία. Όταν φύγει ο σάκος του μποξ θα χτυπάνε στον αέρα; Θέλω να δω ποιος θα είναι ο επόμενος σάκος», είπε η 52χρονη στις κάμερες φανερά ενοχλημένη.

Το trailer 3ου επεισοδίου | Τετάρτη 27.9.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!