Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες των Τsitsidosa - Ούτε χωρισμός, ούτε πράσινα άλογα

Πατέρας Στέφανου Τσιτσιπά: «Ο γιος μου ζει πολύ όμορφες στιγμές με την Πάουλα Μπαντόσα» - H ανάρτηση της Πάουλα Μπαντόσα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Ερωτηματικά» προκάλεσαν το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα όταν ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλες φωτογραφίες τους από τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram. Φαίνεται όμως πως υπάρχει εξήγηση και δεν τίθεται θέμα χωρισμού!

Οι δύο αθλητές έπεσαν θύματα χάκερ, το βράδυ της Κυριακής 24/9!

Πιο συγκεκριμένα, στον λογαριασμό «tsitsidosa» ανέβηκαν αναρτήσεις που δεν είχαν κανένα νόημα και μόλις αντιλήφθηκαν ότι χάκερ έκαναν επίθεση, έσβησαν όλο το περιεχόμενο που είχαν.

Τα τελευταία 24ωρα, το ζευγάρι βρίσκεται στο Ντουμπάι, με τον Στέφανο να ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Κίνα, αφού την άλλη εβδομάδα αγωνίζεται στο τουρνουά του Πεκίνου.

Η Ισπανίδα τενίστρια, μάλιστα, για να σταματήσει τον ντόρο που ξέσπασε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το κατέβασμα των φωτογραφιών τους, ανέβασε μία νέα φωτογραφία που ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της, με θέα τους ουρανοξύστες.

paula-323-768x1365

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για τον γιο του, Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τον διπλό του ρόλο ως πατέρας – προπονητής.

«Είναι ευλογία να είσαι πατέρας και προπονητής γιατί είσαι με τα παιδιά σου και μπορείς και συνδυάζεις και τα δύο», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Για την στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στο γήπεδο κατά της μητέρας του, όσο εκείνη του μιλούσε από τις κερκίδες: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι άσχημο, απλά η μητέρα του ίσως ήταν πιεσμένη από τον αγώνα και κάποια πράγματα βγήκαν λίγο πιο υπερβολικά. Εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος ίσως ήθελε από την πλευρά να ήθελε να συγκεντρωθεί», απάντησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Για τα σχόλια που προκαλούν συχνά οι αναρτήσεις του γιου του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είπε: «Ίσως να μην γνωρίζει κάποιες φορές πώς λειτουργούν κάποια πράγματα της καθημερινότητας. Είναι αυθόρμητος χαρακτήρας».

Τέλος, σχολίασε την σχέση του γιου του με την Πάoυλα Μπαντόσα:  «Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, ζουν κάτι μοναδικό και οι δύο γιατί σε αυτό το άθλημα που έχουν επιλέξει, έχουν κάνει και οι δύο πάρα πολλές θυσίες. Έχουν συγχρονιστεί και οι δύο, έχουν ανακαλύψει ο ένας τον άλλο».

Δείτε τα όσα είπε οn camera στο 01:09' ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»