Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πρέπει να πεθάνω για να ησυχάσετε; Δεν μπορώ με τη γυναίκα μου να είμαι ευτυχισμένος;»

Το βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου μέσα από το ασθενοφόρο, μετά από λιποθυμία - Πρόβλημα στην μιτροειδή βαλβίδα - Όσα είπε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ύστερα από μια αδιαθεσία που αισθάνθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής «Έλα να δεις».

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο θεατρικός παραγωγός, ανεβάζοντας ένα βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο στα social media. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε πως μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Αγαπημένοι μου, όπως βλέπετε είμαι καλά, είμαι στο ασθενοφόρο και πάμε για έναν έλεγχο στο γενικό νοσοκομείο. Έχω δίπλα τη διευθύντρια του προγράμματος μας που δεν μας άφησε. Συγγνώμη που σας τάραξα, που έφυγα έτσι από την εκπομπή, αλλά δεν αισθανόμουν καλά. Όλα καλά, σε λίγο θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για την περιπέτεια που είχε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όταν λιποθύμησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μίλησε ο ίδιος στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Μετά την ανάρτησή του μέσα από το ασθενοφόρο, ο γνωστός μουσικός, εκτός από τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, δέχτηκε και μερικά σχόλια μίσους και κακιάς τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία του.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν: “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά… δηλαδή για όνομα του Θεού…» είπε αρχικά ο Μαυρίκος Μαυρικίου.

Και ξέσπασε για τα μηνύματα που λαμβάνει: «Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος;  Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Κατερίνα Καινούργιου. 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»