Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο Εφετείο για το τροχαίο του - Όσα είπε η σύζυγός του

«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Βγήκε η απόφαση για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 2017 όταν λεωφορείο τον παρέσυρε με τη μηχανή του.

Όλα αυτά τα χρόνια δίνει μάχη να επανέλθει σε κέντρα αποκατάστασης. Η απόφαση δικαίωσε τον παρουσιαστή και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη και έγραψε στο facebook.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, την Ελληνική Δικαιοσύνη που δικαίωσε τον αγώνα μας , τον δικηγόρο μας Agamemnon Tatsis για την επιτυχία του, τους γονείς μου και την αδερφή του Κωνσταντίνου που υπήρξαν δίπλα μας σε όλον αυτό τον δύσκολο αγώνα, το νοσοκομείο Ασκληπείο Βούλας για την νοσηλεία του Κωνσταντίνου κατά το ατύχημα του , τον κο Γεράσιμος Φραγκάκης τον νευροχειρουργό του και την ομάδα του που του έσωσαν την ζωή τον κο Ράλλη και την ομάδα της εντατικής για τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν να παραμείνει ζωντανός ο Κωνσταντίνος και το εξαίρετο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Βούλας, tο κέντρο αποκατάστασης Blocks Rehab Φιλοκτήτης για την αποκατάσταση του, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του, το Phydio gold για τις φυσικοθεραπείες του, την ΚΥΡΙΑ Τατιάνα Στεφανίδου που υπήρξε κοντά μου στον δύσκολο αυτό αγώνα , τους εργοδότες του Κωνσταντίνου στο κέντρο εστίασης που εργαζόταν Blends, το Νοσοκομείο ΚΑΤ και τους νευροχειρουργούς του, κο Βλάχο και κο Μπαϊρακτάρη , τον ορθοπεδικό του τον κο Νικόλαο Δρη καθώς και το νοσηλευτικο προσωπικό του νοσοκομείου ,τον πλαστικό του Κων/νο Αλεξάνδρου, το νοσοκομείο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, τον οφθαλμίατρό του τον κο Πανάγο Αρβανίτη ,τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που σεβάστηκαν το δύσκολο έργο μας, την Κα Ζήνα Κουτσελίνη, τον Haris Lebidakis – ,τους φίλους και συγγενείς μας, την πολύτιμη βοήθεια του φίλου μας Κώστα Γιαννόπουλου και φυσικά όλον τον κόσμο για την απέραντη αγάπη και συμπαράσταση που μας έδειξαν!!!!!
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας !!!!
Κωνσταντίνος , Εβελίνα και ο μικρός μας Αλέξανδρος».

Untitled

Για τον αγώνα αποκατάστασης που δίνει ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μίλησε η Εβελίνα Βαρσάμη στη Μαρία Βλάχου και στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Όπως ανέφερε η σύζυγος του παρουσιαστή, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ενώ εξομολογήθηκε ότι λαμβάνει μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης.

«Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται», ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μετά το σχόλιο της δημοσιογράφου ότι στέκεται σαν βράχος δίπλα στον σύζυγό της, η ίδια είπε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα».

Δείτε τα όσα είπε on camera στο 00:56' ΕΔΩ

aggelidis

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»