Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας στο Χόλιγουντ ή τοξικη αρρενωπότητα; στον Kevin Sorbo; - Τα σεξιστικά σχόλια του «Ηρακλή»

Μπορεί ο Kevin Sorbo να έχει σημειώσει τηλεοπτική επιτυχία, το πάλαι ποτέ, με τον τηλεοπτικό Ηρακλή, ωστόσο, στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει καμία θέση για εκείνον - Με στόχο, τον Timothée Chalamet και τον Billy Porter, χαρακτήρισε την τρέχουσα προτίμηση για το ανδρόγυνο λουκ ως «κρίση αρρενωπότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο 65χρονος σήμερα ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την άτυπη απομάκρυνσή του από τον χώρο του θεάματος και σε νέα του τοποθέτηση, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Χόλιγουντ και συγκεκριμένα, των ανδρών που πλέον το εκπροσωπούν.

Ο Kevin Sorbo έγραψε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο για το #FoxNews, στο οποίο κατακεραύνωσε το Χόλιγουντ και συγκεκριμένα, τα πρότυπα των αντρών του χώρου σήμερα.

gettyimages-1389234220-612x612

Με στόχο, τον Timothée Chalamet και τον Billy Porter, ο «Ηρακλής» χαρακτήρισε την τρέχουσα προτίμηση για το ανδρόγυνο λουκ ως «κρίση αρρενωπότητας».

Untitled

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό».

Αναφερόμενος στο ανδρόγυνο λουκ των Πόρτερ και Σαλαμέ, ο ηθοποιός έγραψε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Billy Porter, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του #GQ, ο Timothée Chalamet, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης» έγραψε τέλος, ο «Ηρακλής» σε ένα ξέσπασμα κατά των αντρών του Χόλιγουντ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»