Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην ΕΡΤ: «Αυτά τα θέματα θέλουν μια άλλη διαχείριση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή «Π.Ο.Π Μαγειρική» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μαγείρεψε παρέα με τον Ανδρέα Λαγό και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο των γονιών του.

«Μπορώ να σου πω πάρα πολύ ψύχραιμα, χωρίς να θέλω να το κάνω δακρύβρεχτο, ότι πραγματικά ορφανός νιώθεις όταν χάνεις τη μητέρα σου. Εγώ μέσα σε 9 μήνες έχασα και τους δύο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι μέσα μου οι γονείς μου και τους νιώθω, έτσι όπως με έχουν μεγαλώσει. Τον πρώτο χρόνο, επειδή ήταν και περίεργες, δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγαν», λες: να ξεκουραστούν οι άνθρωποι, να μη ζορίζονται. Τα πρώτα δύο χρόνια πέρασαν με αυτά τα συναισθήματα. Απ’ τον τρίτο χρόνο και μετά άρχισα να ζορίζομαι και τώρα μπορώ να πω ότι μου λείπουν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Με ρωτάνε: ξεπερνιέται; Όχι, δεν ξεπερνιέται. Ζεις με αυτό. Απλά κάποια στιγμή μετά, με τις συναναστροφές σου, αν κάνεις οικογένεια, αν δεν κάνεις, είναι μαζί σου, το φέρεις μαζί.

Όταν μπήκα πια στο σπίτι μου και έκανα τα πράγματα όπως τα έκανε η μητέρα μου, πήρα και διάφορα σκεύη που είχε εκείνη, το βιβλίο με τις συνταγές της, ένα μαύρο χειρόγραφο που σκάρωνε τα διάφορα, ήρθε το Πάσχα, η κατ’ εξοχήν κοιτίδα των εθίμων και των παραδόσεων.

Τα έκανα όλα, μόνο τα κουλουράκια δεν μου έπιασαν. Έφτιαξα τσουρέκια, έφερα τον ιερέα για ευχέλαιο, έβαψα αβγά αλλά… δεν ήρθε. Κάποια στιγμή έκατσα και σκέφτηκα: τα έκανα όλα όπως τα έκανε εκείνη ακριβώς για να τη φέρω, όμως δεν ήρθε εξ ολοκλήρου… ήρθε μέσα από αυτά», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Π.Ο.Π Μαγειρική», σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του #HappyDay.

Η παρουσιάστρια του Alpha και οι συνεργάτες της επισήμαναν πόσο άβολα αισθάνθηκαν βλέποντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προχωρά σε μία ευαίσθητη εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών του, την ώρα που στην εκπομπή προβάλλονταν πλάνα από την παρασκευή της συνταγής που ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή στο πλατό.

«Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ… Εν τω μεταξύ αυτός ως πολύ επαγγελματίας δεν το χάνει, δεν αποπροσανατολίζεται», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ θα έλεγα: συγγνώμη αλλά πάω να φύγω. Κι αυτός από ευγένεια απάντησε, πιστεύω. Τι να πει; Διακόψτε το γύρισμα, δεν μπορώ;», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι και λίγο θέμα διαχείρισης και του παρουσιαστή-μάγειρα και του σκηνοθέτη. Τώρα να σου μιλάει ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του για πράγματα τα οποία δεν μιλάς εύκολα και δεν έχεις ξαναμιλήσει κι εκείνη την ώρα να κάνεις ζουμ στη μαρέγκα και πώς την ανακατεύει το μίξερ; Είναι λίγο περίεργο», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα θέλουν μία άλλη διαχείριση. Είναι αυτό που λες: θέλω να πω κάτι αλλά ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί ως χοντράδα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»