#Farma: Πρεμιέρα για την «κοντούλα λεμονιά», Λεωνίδα Κουτσόπουλο - H 22χρονη Κύπρια και όσοι ξεχώρισαν

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ρούλας για την κόρη της: «Είναι ολικά τυφλή, δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της…» - Η Μαρήλια Πέτρου από την Κύπρο, ασχολείται με την ιππασία και τις μηχανές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η #Farma ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επέστρεψε απόψε στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του Star με εντελώς ανανεωμένη και σύγχρονη προσέγγιση.

Ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσόρισε στην ολοκαίνουργια «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο όρος Μαίναλο, μέσα σε ένα πυκνό δάσος με έλατα. 

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη, ορεινή Αρκαδία. Μέσα σε ένα παρθένο, πυκνό δάσος με έλατα. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και οι παίκτες θα πρέπει να τους σεβαστούν ευλαβικά, εάν θέλουν να επιβιώσουν. Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν ότι ήρθαν στον Παράδεισο, για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το υπέροχο ταξίδι της «Φάρμας» ξεκινά με τους παίκτες να καταφθάνουν στην περιοχή. Έχοντας στην πλάτη τους τον σάκο με τις αποσκευές τους, ακολουθούν τις ταμπέλες, που θα τους οδηγήσουν στον τελικό τους προορισμό. Το τοπίο είναι μαγικό αλλά η πεζοπορία δεν είναι το ίδιο απολαυστική για όλους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να ευχηθεί καλή αρχή στον φίλο του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση και έγραψε «Καλή τύχη φίλε μου».

384152765_1428533301042684_7118502498250842854_n

Η Ρούλα Γιαννιώτη συγκίνησε. Η ίδια έχει μάθει να παλεύει και να μην το βάζει κάτω όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν μπροστά της.

Τα μάτια της personal trainer της «Φάρμας» γεμίζουν με δάκρυα όταν μιλά για την 25χρονη κόρη της, Κατερίνα. Γεννήθηκε τυφλή εξαιτίας μιας διαταραχής του DNA και όπως είπε η ίδια θα διαγωνίζεται για εκείνη μέσα στη Φάρμα.

«Ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο σε μένα είναι η κόρη μου με την οποία έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Είναι ολικά τυφλή. Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της ως μια κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι η φίλη της, η κολλητή της, η αδερφή της, η μαμά της. Είμαι όλα για εκείνη. Με μία λέξη η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Είναι φοιτήτρια στο 4ο έτος. Σπουδάζει νηπιαγωγός και είναι αξιολάτρευτο πλάσμα. Αν τη δείτε να χορεύει δε θα πιστέψετε ότι είναι τυφλή», είπε η Ρούλα που ήταν πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

«Αυτό που έχω μάθει από εκείνη είναι ότι τους ανθρώπους τους μετράμε από άλλες αξίες. Μου έχει μάθε να αγαπάω τον άνθρωπο γι’ αυτό που μου δίνει και όχι γι’ αυτό που είναι», πρόσθεσε η παίκτρια της Φάρμας.

Μια ακόμα παίκτρια που ξεχωρίζει είναι η Μαρήλια Πέτρου από την Κύπρο. Η 22χρονη κοπέλα που ασχολείται με την ιππασία και τις μηχανές.

Και ο ηθοποιός Γιώργος Τσάμης

Ο 32χρονος αγρότης και πατέρας 2 κοριτσιών, Γιώργος Γιαννακίδης

Ο 30χρονος κλαρινιτζής από την Καλαμπάκα ο οποίος συγχρόνως είναι και αγρότης αλλά και ιχθυοπώλης, όπως μας συστήθηκε, αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι στη Φάρμα και φαίνεται να έχει ήδη την τύχη με το μέρος του.

Ο Γιώργος ή Ζήκος, όπως είπε πως τον φωνάζουν οι φίλοι του, μιλούσε αρκετά γρήγορα και με την τοπική διάλεκτο της ιδιαίτερης πατρίδας του, γεγονός που έκανε τους τηλεθεατές να εστιάσουν στην ομιλία του, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέει όποτε μιλάει.

Ο Γιώργος αποκάλεσε... κοντούλα λεμονιά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, λόγω ύψους, και υποσχέθηκε ότι θα παίξει με το κλαρίνο του το συγκεκριμένο τραγούδι.

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιώργος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο ρόλος του Αρχηγού

Η πρώτη δοκιμασία είναι γεγονός!

Η πρώτη δοκιμασία λοιπόν ήταν αρκετά δύσκολη, έπρεπε να βάλουν όλη τη δύναμή τους στα χέρια τους για να συγκρατήσουν κάτι πήλινα κιούπια που είχαν το μισό βάρος του κάθε παίκτη.

Η δοκιμασία αυτή λοιπόν διήρκησε μία ολόκληρη ώρα, με τη Μαρίλλια και τον Σπύρο Κοσμά να μένουν τελευταίοι και να αντέχουν το βάρος που κρατούσαν.

Τελικά πιο σκληρό... καρύδι αποδείχτηκε ο Σπύρος Κοσμάς, ο οποίος είναι 35 ετών και είναι οδηγός φορτηγού.

Ο αυστηρός κανόνας που επιβλήθηκε στους παίκτες

Ο αρχηγός κλήθηκε να μοιράσει τις δουλειές στη φάρμα όμως όταν άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες σκέψεις μεταξύ των παικτών, ότι δηλαδή οι γυναίκες έπρεπε να μείνουν σπίτι για να μαγειρέψουν και να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού, ο Γιώργος εκνευρίστηκε και είπε ότι θα πάει και εκείνος στην κουζίνα για να μην υπάρχουν τέτοια στερεότυπα στη Φάρμα.

«Εντελώς αντιδραστικά, όταν άκουσα “οι γυναίκες στην κουζίνα“ μου βγήκε να μπω και εγώ να μαγειρέψω. Δεν θεωρώ ότι όταν μπαίνεις σε έναν χώρο πρέπει κατευθείαν να διαμορφώνεις ότι οι γυναίκες πρέπει να πάνε στην κουζίνα να μαγειρέψουν και οι άντρες να πάνε να κάνουν τις δουλειές τις εξωτερικές» είπε στην κάμερα, ενοχλημένος.

Στο μεταξύ όμως, όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν γύρω από το εξωτερικό τραπέζι, άρχισαν και οι γκρίνιες αλλά και οι διαπληκτισμοί καθώς κάποιοι θεώρησαν πως συμπαίκτες τους είχαν φάει περισσότερα φρούτα από τους ίδιους, λόγω λάθος μοιρασιάς. Κάπως έτσι ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσά τους.

Η Φάρμα φέτος παίζεται με δυο ομάδες

Ο Σπύρος Κοσμάς ο οποίος κέρδισε την πρώτη ασυλία και έγινε αρχηγός αυτόματα, κλήθηκε να λύσει την αριθμητική διαφορά που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο πρώτος που ο αρχηγός «έδωσε» ανάμεσα στους παίκτες της δικής του ομάδας ήταν ο Βάιος ο οποίος όπως είπε και ο Σπύρος, δεν έχει προβλήματα προσαρμοστικότητας.

Όμως επειδή οι ομάδες συνέχισαν να είναι 9 έναντι 11 του Σπύρου, έπρεπε να φύγει άλλος ένας παίκτης. Έτσι, ο Σπύρος αποφάσισε να στείλει στους αντιπάλους τον Γιώργο, την «ντουλάπα» όπως τον αποκαλούν καθώς είναι σωματώδης και πολύ δυνατός άντρας. Η επιλογή του από τον Σπύρο βρήκε πολλές αντιρρήσεις καθώς θεωρούσαν πως ο αρχηγός έπρεπε να επιλέξει πιο αδύναμους παίκτες για να τους στείλει στην αντίπαλη ομάδα.

Στη συνέχεια, η δεύτερη ομάδα έπρεπε να ανακοινώσει τον δικό της αρχηγό. Και αυτός είναι ο Νίκος Παρλαντζάς ο οποίος είναι αγρότης και έχει πολλές γνώσεις σε ό,τι αφορά τη σωστή λειτουργία μίας Φάρμας.

Δοκιμασία με έπαθλο..το σπίτι!

Μετά τον διαχωρισμό των 20 παικτών σε δύο ομάδες δέκα ατόμων, όλοι έπρεπε να ριχτούν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο. 

Αυτό το πρώτο έπαθλο ήταν η διαμονή στο σπίτι της φάρμας των νικητών ενώ οι ηττημένοι θα διανυκτέρευαν σε μία σκηνή με πολύ περιορισμένες ανέσεις.

Οι νικημένοι θα έμεναν σε ράντζα και θα είχαν πολύ λιγότερες προμήθειες από τους νικητές που θα διατηρούσαν την παραμονή του στο πέτρινο σπίτι της φάρμας.

Όλοι οι παίκτες ρίχτηκαν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στον αγώνα και η μπλε ομάδα του Σπύρου κονταροχτυπήθηκε με την αντίπαλη, την πράσινη.

Νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η πράσινη ομάδα η οποία ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μετά τη νίκη της, με τους Μπλε να δείχνουν δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα.

Το trailer 2ου επεισοδίου | Τρίτη 26.9.2023

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»