#PrimeTime Πρεμιέρες: #Sasmos: Ο Μπισμπίκης εμφανίστηκε και προκάλεσε πανικό - #Magissa: Πρώτη στα Trends

Πρεμιέρες: Για την τρίτη και τελευταία σεζόν επέστρεψε ο #Sasmos - Το σοκαριστικό φινάλε της πρεμιέρας στην #Magissa που συντάραξε τους τηλεθεατές - Ένας αποκεφαλισμός συγκλόνισε τους πάντες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 έκανε πρεμιέρα η νέα φιλόδοξη παραγωγή του ANT1 με τίτλο #Magissa. Η σειρά εκτυλίσσεται στην Μάνη το 1817 όπου οι δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Η σειρά ξεκινά με την Θεοφανώ, την οποία υποδύεται η Έλλη Τρίγου και αποτελεί μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας Λάσκαρη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η ίδια βλέπει ένα όραμα όπου όλοι οι πρωταγωνιστές είναι γύρω της και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Έντρομη ανοίγει τις πόρτες του κτιρίου και βλέπει ένα απίστευτο πεδίο μάχης με κόσμο που τρέχει να ξεφύγει. Αφού τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τη μανία ενός ανδρός, ανεβαίνει σε ένα υψηλό σημείο του κάστρου και αποκαρδιωμένη πηδά στο κενό.

Με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο σφραγίστηκε το φινάλε του πρώτου επεισοδίου για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Η ταραχή προκαλείται όταν χάνεται ο βρέφος από την οικογένεια των Λασκαραίων και συγκεκριμένα το παιδί του Μάρκου Λάσκαρη και της Μεταξίας Λάσκαρη. Όλοι ψάχνουν σοκαρισμένοι για να βρούνε το χαμένο βρέφος, αλλά τα πάντα μοιάζουν μάταια.

Η ένταση ανεβαίνει και οι Λασκαραίοι ψάχνουν τις ευθύνες παντού και σε όσους έπρεπε να προσέχουν το βρέφος. Η λέξη προδοσία πλανάται στον πύργο όταν ένα αντικείμενο του μωρού βρίσκεται στα πράγματα ενός από τους υπηρέτες. Η οργή ξεχειλίζει και τότε ακολουθεί η συνταρακτική σκηνή όπου ο Μιχαήλ Λάσκαρης παίρνει την απόφαση και τον αποκεφαλίζει με τη χατζάρα του. Οι υπόλοιποι κοιτούν αποτροπιασμένοι το θέαμα με το κεφάλι να βρίσκεται στο έδαφος.

Μάγισσα – Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς. Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων θα είναι πολύ σκληρή. Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

Μάγισσα – Μια βδομάδα μετά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους φτάνει στο τέλος του και κάποιοι μετρούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και η σχέση του με τον Μιχαήλ κινδυνεύει με ρήξη. Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή που δυσαρεστεί τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της. Ο Θράσος κι ο Μόφορης βρίσκονται στα ίχνη του Αντρέι, που η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο για τα οράματα Που βλέπει και του ζητά βοήθεια. Το παρελθόν της Θεοφανώς συνεχίζει να στοιχειώνει τη μοναχή Αγάθη. Με την προτροπή της Γερακίνας, ο Σπήλιος θα μπει σ’ επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει ακόμα μια φορά το προσωπικό του συμφέρον. Η συνάντηση της Θεοφανώς με μια μυστηριώδη γυναίκα, μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους.

Η Kατερίνα Λέχου επιστέφει με φόρα και η Έλλη Τρέγγου χαρίζει μία υποδειγματική ερμηνεία καθώς αποτυπώνεται στις εκφράσεις του προσώπου της η αγωνία και ο φόβος για το άγνωστο.

Η νέα υπερπαραγωγή του ANT1 «Η Μάγισσα» κέρδισε απευθείας το τηλεοπτικό κοινό και από τα πρώτα λεπτά ανέβηκε πρώτη στα trends του Twitter (X)

Για την τρίτη και τελευταία σεζόν επέστρεψε ο #Sasmos στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σ’ αυτή την μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους. Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς. Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν την συμφιλίωση, ενώ οι Ερινύες για ένα έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ξυπνούν το χειρότερο πρόσωπο της βεντέτας με ανεξέλεγκτες συνέπειες και απώλειες. Ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος, το φως με το σκοτάδι και τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που ζωντανεύουν. Οι καταστάσεις μεταστρέφουν τις προσωπικότητες των ηρώων. Τη στιγμή, δε, που απειλούνται δικά τους πρόσωπα, αναγκάζονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πάρουν αποφάσεις δύσκολες. Μερικές από αυτές χωρίς επιστροφή…

Η σειρά είχε αφήσει το τηλεοπτικό κοινό σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο με τον Νικηφόρο να σημαδεύει τον Μαθιό στο μέρος που έχασε τη ζωή ο πατέρας του.

Ωστόσο, οι τηλεθεατές της σειράς περίμεναν με αγωνία την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ανδρέα Βρουλάκη. Με την εμφάνιση του ηθοποιού στη σειρά, το Twitter πήρε φωτιά. Ο Ανδρέας Βρουλάκης βγαίνει από τις φυλακές στην Τουρκία και είναι έτοιμος να σκορπίσει τον πανικό στους πρωταγωνιστές. Μάλιστα, μόλις πάτερ Μιχάλης μαθαίνει για την αποφυλάκισή του σοκάρεται και ζητά τη βοήθεια της Παναγίας.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με μοναδικό τρόπο την εμφάνιση του Ανδρέα Βρουλάκη στη σειρά.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη