Η Μαρία Σολωμού για τον μεγαλύτερο έρωτα της: «Ήταν η μεγαλύτερη κότα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

Μαρία Σολωμού: «Μπορεί να μιλάω πολύ αλλά κανείς δεν ξέρει για τη ζωή μου, στα 70 θα τα αποκαλύψω όλα» – Ποιος ο ρόλος της στο #FameStory

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο #XamogelKaiPali και μίλησε για την ζωή της και για τα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του #XamogelKaiPali και μίλησε για τα podcast που κάνει.

Είναι φοβερό, από τότε που μου το πρότειναν. Δεν ήξερα τι είναι podcast. Όταν ενημερώθηκα είπα πως εγώ να μιλάω μπροστά σε ένα μικρόφωνο ακατάπαυστα, δεν θα έχω τι να πω. Πλέον μου λένε να πάρω ανάσα. «Αφιονίζομαι» όταν μιλάω. Δεν με σοκάρουν οι ιστορίες απιστίας, είναι το πιο συνηθισμένο», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Με ποιες θεματικές φτάνει στα όριά της;

«Ο «άντρας – κότα» είναι το χειρότερό μου. Το 90% των podcast αφορούν στα ερωτικά. Κανένας άντρας δεν δύναται να χωρίσει και να φύγει από μία σχέση επειδή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτός είναι ο «άντρας – κότα», και έχω πέσει και εγώ σε τέτοιον άντρα. Μου έχει τύχει να είμαι καλά σε σχέση και να έχω ερωτευτεί άλλον άντρα. Το σκέφτηκα, είπα δεν μπορώ, και έχω πει και την αλήθεια και πληγώνεις πολύ τον άλλον με αυτό. Και μου το έχουν κάνει. έτυχε να το κάνει η άλλη πλευρά με την σχέση της χωρίς να έχουμε ενημερωθεί ή συνεννοηθεί, και μετά κάναμε και ένα παιδί. Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας αυτός», ξεκαθάρισε.

Για τις δικές της ερωτικές ιστορίες που δεν ευδοκίμησαν η Μαρία Σολωμού έδωσε μία…. εναλλακτική πρόταση, που θα ξεσηκώσει τα πλήθη.

«Σε μία άλλη περίπτωση που μού έτυχε, δεν γινόταν για τεχνικούς λόγους και απλά το προσπεράσαμε. Δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Δεν αφήνω τις σχέσεις μου να βαλτώσουν, αλλά έχει τύχει να δυσκολευτώ να φύγω από αυτή τη σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν παράλληλα όμως. Απορώ που δεν μου δίνουν βραδινή εκπομπή. Στα 70 μου θα βγάλω βιβλίο που θα μιλάω για όλους με ονοματεπώνυμο. Μπορεί να μιλάω πολύ αλλά κανείς δεν ξέρει για τη ζωή μου, είμαι κρυψίνους. Αλλά υπάρχουν κάποιες ιστορίες που αν βγουν στη δημοσιότητα, θα έχουμε “νεκρούς”. Αλλά στα 70 θα τα πω όλα. Πολύς κόσμος όμως θα με καταλάβει αυτή που είμαι. Δεν αιτιολογείται στην συμπεριφορά μου, είναι μπερδεμένο γιατί ο κόσμος βάζει ταμπέλες. Απεχθάνομαι τις ταμπέλες. Τρελάθηκα στον covid. Αποφάσισα ότι θέλω να περνάω καλά από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για το κεφάλαια «σχέσεις» και «χωρισμός» αποκαλύπτοντας πως έκλεισε ο κύκλος για τον μεγαλύτερο έρωτας της ζωής της.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει σε μια περίπτωση, που ήταν ένας τεράστιος έρωτας της ζωής μου και νομίζω πως ήταν ο μεγαλύτερος, για τεχνικούς λόγους να μην μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ δεν πίεσα ποτέ καμία κατάσταση γιατί δεν με ενδιαφέρει να πιέσω μια κατάσταση. Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για να είναι δυο άνθρωποι μαζί, είναι έρωτας… «Φταίει ο έρωτας» και εκεί επιτρέπονται όλα κατ’ εμέ. Δεν μπορείς να καταλογίσεις κάτι. Δεν μπορούσαμε όμως να κάνουμε αλλιώς».

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και κάποια στιγμή ξέραμε και οι δύο ότι αυτό θα κλείσει ωραία – ωραία. Αυτός ήταν η μεγαλύτερη κότα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

«Δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους και δεν θέλω να τους παρατάω. Προτιμώ να με παρατάνε αυτοί. Δεν αφήνω μια σχέση να βαλτώσει γιατί δεν μπορώ. Μου έχει ξεφύγει αλλά υπάρχει περίπτωση με τον άνθρωπο αυτόν να έχεις μεγάλη αγάπη οπότε είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσεις και να κλείσεις έναν κύκλο. Συνήθως όμως σε αυτές τις περιπτώσεις στεναχωριέμαι εγώ πιο πολύ στον χωρισμό απ’ ότι ο άλλος» συμπλήρωσε ακόμα, με πλήρη ειλικρίνεια, η Μαρία Σολωμού στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο #FameStory.

«Επειδή διδάσκω 17 χρόνια και το ξέρω αυτό που κάνω, όταν το άκουσα, μου αρέσει ως ιδέα. Στο πρώτο έτος της σχολής τους δίνω τραγούδια και όχι κείμενα. Για να απελευθερωθεί το κορμί τους, να μη νιώθουν ντροπή. Θα τους κάνω μια δορά την εβδομάδα, «ερμηνεία τραγουδιού – υποκριτικής τραγουδιού – σκηνική παρουσία». Είναι δύσκολο να βρεις την ισορροπία. Ξέρω ότι θα έχει ανατροπές και διαφορές με το παλιό Fame Story. Είναι σημαντικό να παίξει ρόλο και η γνώμη των καθηγητών. Δεν μου αρέσει για παράδειγμα να έχουν έπαρση κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο και το ξέρουν. Όσα έχω αντιμετωπίσει με φοβερό ταλέντο δεν έχουν κάνει τίποτα, με εξαίρεση ένα άτομο. Ενώ υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν να αρθρώσουν και με δουλειά το καταφέρνουν. Μπορεί να με θυμώσει η κοπάνα, όταν τα ξέρουν όλα, όταν δεν είναι συνεπείς και σεβαστικοί. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι σε αυτό. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά ακόμα», υπογράμμισε η ηθοποιός για τον ρόλο που θα έχει στο Fame Story.

Θα πήγαινε στο #FameStory ως συμμετέχουσα;

«Στα 18 μου δεν τραγούδαγα καθόλου. Όταν μπήκα στη σχόλη άρχισα να ασχολούμαι, αλλά όχι ότι τραγουδάω. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο κεκλεισμένων των θυρών. Δεν μπορώ τον εγκλεισμό, δεν τον θέλω. Είμαι χαρούμενη που ξεκινάμε, έχω αγωνία», σημείωσε κλείνοντας η ηθοποιός.

Δειτε Επισης

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά και της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ναταλία Γερμανού: «Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε «εδώ ήσουν φάουλ»
Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη νέα του σχέση: «Με παρουσιάστρια; Πείτε μου ποια είναι να τη μάθω κι εγώ»
H Άντζελα Δημητρίου εγκλωβίστηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και έχασε τις βαλίτσες της
Ορέστης Τζιόβας: «Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα»
Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από το ίντερνετ για την δολοφονία του μπαμπά τους, Γιάννη Μακρή»
Εύη Βατίδου: «Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται! Να βάλουμε μία αγγελία στο silver alert;»
Η Ελπίδα λύγισε για τη στιγμή του θανάτου του συζύγου της: «Έπεσε στην αγκαλιά μου και δεν μου ξαναμίλησε»
Η Ζήνα Κουτσελίνη «καρφώνει» ξανά τη Μαίρη Συνατσάκη και συνεχίζει τον ντόρο γύρω από το όνομα της
Το ταξίδι στην Αθήνα της Σοφίας Καρβέλα και το συγκινητικό reunion με την 91χρονη γιαγιά της