Ο αιώνιος έρωτας με τον Νίκο Καρβέλα, η σχέση με τη Σοφία και τα εγγόνια, η Άννα, η Βίσση και η Απόλυτη

«Μου λείπει ακόμα η σταράτη συμπεριφορά των ανθρώπων που θα βρεθούν απέναντι μου. Υπάρχουν φορές που νιώθω να είμαι απλώς ένας τίτλος. Μία Βίσση και όχι η Άννα. . Έχουν μια πόζα απέναντι μου, στην οποία πόζα θέλω να δώσω μια σφαλιάρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μισό αιώνα υπερκαριέρας συμπλήρωσε φέτος η Άννα Βίσση. Η Απόλυτη, παρότι δε διστάζει να τσαλακώνεται και να αυτο-τρολάρεται μέσα από τα social media, σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Και όταν το κάνει, αυτά που λέει, πάντα έχουν λόγο να συζητηθούν. Μια τέτοια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε στη Vogue και στον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο. 

Μέσα σε όλα, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε – στο μεγαλύτερο ίσως κεφάλαιο της ζωής της – τον Νίκο Καρβέλα, τη μητρότητα αλλά και τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή της. Ακόμη, η Άννα Βίσση αποκάλυψε πώς νιώθει όταν την αντιμετωπίζουν σαν έναν τίτλο και όχι σαν την Άννα και δήλωσε “ok” με τη φύση της, που την έχει νικήσει.

Το κεφάλαιο Νίκος Καρβέλας

Η ζωή και η καριέρα της Άννας Βίσση είναι συνδεδεμένη με εκείνη του Νίκου Καρβέλα. Γνωρίστηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία. Μαζί δημιούργησαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν μια κόρη, χώρισαν, αλλά παραμένουν μαζί. Για την Άννα Βίσση άλλωστε, ο Νίκος Καρβέλας θα είναι πάντα ο μέντοράς της και ένας σύντροφος ζωής.

«Στον Νίκο αναγνώρισα αμέσως τον συνθέτη, τον στιχουργό, τον σύντροφο και τον μέντορα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου λένε συχνά: «Όλο για τον Καρβέλα μιλάς». Ναι. Λέτε να του κάνω κανένα χατίρι; Δεν ξέρω τι θα ήμουν σήμερα αν δεν τον συναντούσα. Είχε ένα όραμα για μένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν μου έγραψε απλά τραγούδια. Αξιοποιούσε αυτό που έφερα. Μου έδινε ρόλους».

«Η σχέση μας είναι αδιάσειστη. Μαλώνουμε ακόμα λες και είμαστε παιδιά και συνδεόμαστε πάλι με έναν τρόπο μαγικό. Περιμένω πάντα με λαχτάρα την επόμενη μεταμόρφωση θα εμπνευστεί για να μου γράψει. Δεν είναι μόνο το τεράστιο μουσικό του ταλέντο. Είναι και το πνεύμα του. Ελεύθερο, ανεξάρτητο, φιλοσοφικό. Είμαι τυχερή που επωφελήθηκα από αυτό το πνεύμα» εξομολογείται στη συνέντευξή της η Άννα Βίσση.

369798444_876311307193504_4724445084305345862_.width-730

Η μητρότητα

Η μητρότητα είναι ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Η κόρη της Σοφία Καρβέλα, αποτελεί πλέον το “αυτοκολλητάκι” της. Μαζί, έχουν χτίσει μια σχέση ουσιαστική παρότι, όταν η Άννα Βίσση δεν υπήρξε ποτέ η “κλασική” μαμά.

«Πάντως, με τα παιδιά της Σοφίας κάνω πολύ καλή παρέα, όπως και η Σοφία ακόμα περισσότερο. Εγώ έγινα μητέρα παρόλο που δεν είχα ούτε αρκετό χρόνο να αφοσιωθώ στο παιδί μου, ούτε τα χαρίσματα της “κλασικής” μητέρας. Αλλά διδάχθηκα κάτι πολύτιμο: “το παιδί σου δεν είναι ένας τίτλος, ούτε η λέξη “μητέρα” αντανακλά κάποιο επάγγελμα, εκτός κι αν η ίδια γυναίκα επιθυμεί να αφιερωθεί ολοκληρωτικά. Μπορεί η σχέση αυτή να είναι εξίσου τίμια και να εξελιχθεί σε μια αληθινή φιλία, όπως αυτή που νιώθω να έχω σήμερα με την κόρη μου» παραδέχεται η Άννα Βίσση.

379462214_10168565912385093_475853032750961876.width-730

Ο έρωτας στη ζωή της

Η προσωπική της ζωή έχει βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο. Οι σχέσεις αλλά και ο “αιώνιος έρωτας” με τον Νίκο Καρβέλα είναι κάτι που πάντα απασχολούσε το κοινό. Για την ίδια όμως, ο έρωτας δεν είχε ποτέ τόση σημασία. Στην προκειμένη μάλιστα φάση της ζωής της, δεν την αφορά καν.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολύ τραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητα μου. Δε με σέρνει από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη. Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας έχει τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση στο παίρνει κάποια στιγμή κι αυτό. Έρχεται και σου λέει: μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά;

Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο» λέει η Άννα Βίσση.

380419451_10168181285520343_437850380625302194.width-730

Οι συμπεριφορές των ανθρώπων και η “μάχη” με τη φύση της

Σε άλλο σημείο, η Άννα Βίσση αποκαλύπτει πως την ενοχλεί όταν οι άνθρωποι που τη συναντούν την αντιμετωπίζουν σαν έναν τίτλο, σαν μια “Βίσση” και όχι σαν την “Άννα”.

«Μου λείπει ακόμα η σταράτη συμπεριφορά των ανθρώπων που θα βρεθούν απέναντι μου. Υπάρχουν φορές που νιώθω να είμαι απλώς ένας τίτλος. Μία Βίσση και όχι η Άννα. Δε σου μιλάω για τον στενό μου κύκλο, αυτούς τους 5-6 πολύ δικούς μου ανθρώπους. Σου μιλάω για τους υπόλοιπους που συναντώ καθημερινά. Έχουν μια πόζα απέναντι μου, στην οποία πόζα θέλω να δώσω μια σφαλιάρα. Το ακούς λίγο σνομπ αυτό που λέω; Αντιθέτως. Καθόλου σνομπ δεν είμαι σαν άνθρωπος. Θέλεις γιατί η ζωή μου υπήρξε έντονα μέσα στα φώτα, και αυτό δημιουργεί κάτι στον άλλο και τον μπλοκάρει;» λέει και καταλήγει:

«Είμαι άνθρωπος του τώρα. Μη με ρωτάς τι θα κάνω αύριο. Θα κάνω ό,τι επιτάσσει η φύση και η “Βίσση” μου! Όσο και να έχω αντισταθεί της φύσης μου, με νίκησε. Και καλά μου έκανε. Με νοιάζει αυτό που βλέπω, αυτό που έχω και αυτό που κατάφερα να είμαι. I more than οκ with that!».

380539487_10168181285610343_809182710420347429.width-730

Δειτε Επισης

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά και της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ναταλία Γερμανού: «Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε «εδώ ήσουν φάουλ»
Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη νέα του σχέση: «Με παρουσιάστρια; Πείτε μου ποια είναι να τη μάθω κι εγώ»
H Άντζελα Δημητρίου εγκλωβίστηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και έχασε τις βαλίτσες της
Ορέστης Τζιόβας: «Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα»
Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από το ίντερνετ για την δολοφονία του μπαμπά τους, Γιάννη Μακρή»
Εύη Βατίδου: «Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται! Να βάλουμε μία αγγελία στο silver alert;»
Η Ελπίδα λύγισε για τη στιγμή του θανάτου του συζύγου της: «Έπεσε στην αγκαλιά μου και δεν μου ξαναμίλησε»
Η Ζήνα Κουτσελίνη «καρφώνει» ξανά τη Μαίρη Συνατσάκη και συνεχίζει τον ντόρο γύρω από το όνομα της
Το ταξίδι στην Αθήνα της Σοφίας Καρβέλα και το συγκινητικό reunion με την 91χρονη γιαγιά της