Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Έκανα πολλή υπομονή, επέλεξα τη σιωπή»

H Ελένη Μενεγάκη «λύγισαν» με τη Σίσσυ Χρηστίδου on air: «Όταν έφυγε η μαμά μου, κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. 

Οι δυο γυναίκες, είχαν μια πολύ ειλικρινή συζήτηση και μίλησαν για όλα.

Αναφερόμενη στις διαφορές μεταξύ μίας καθημερινής εκπομπής και μίας εκπομπής του Σαββατοκύριακου είπε πως το Σαββατοκύριακο υπάρχει η πολυτέλεια να μην λειτουργείς τόσο ανταγωνιστικά.

«Εγώ δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική. Νιώθω πως τα καθημερινά έχουν άλλη ένταση. Τα Σαβββατοκύριακα είναι πιο χαλαρά. Πιστεύω πως οι εκπομπές που κάνουν επιτυχία το Σαββατοκύριακο δεν θα είχαν την ίδια επιτυχία τις καθημερινές».

Όπως είπε, το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνη στην εκπομπή είναι όταν σχολιάζονται τα προσωπικά κάποιου και η ισορροπία που θα πρέπει να κρατήσει. Εκείνη προσπαθεί να είναι πολύ προσεκτική με αυτά που λέει «γιατί έτσι θέλω να μου φερθούν και εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε πως πλέον κάνει πολλά πράγματα που παλιά φοβόταν ενώ είπε πως το κουτάκι «σχέση» για εκείνη είναι πολύ κλειδωμένο στο μυαλό της κυρίως για τα παιδιά της.

«Ξέρω πως δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω όμως, έχω πολύ ψηλά τον πήχη, δεν έχω δει ποτέ τους γονείς μου να τσακώνονται. Πιστεύω πως έχω παραιτηθεί από αυτό το κομμάτι. Δεν εμπιστεύομαι ακόμα το ένστικτό καθόλου. Έχω αντιστάσεις στο συναισθηματικό κομμάτι και δεν έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά μου αλλά και με μένα. Μεγάλωσα με την ιδέα πως είναι όλοι καλοί και κάνεις δεν θα σου πει ψέματα», είπε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν αντίθετα από εμένα. Εγώ εμπιστεύομαι όλους τους ανθρώπους μέχρι να μου αποδείξουν το αντίθετο. Επειδή δεν θεωρώ πως αυτό έχει αλλάξει πλήρως για εμένα, αυτός είναι και ο λόγος που έχω αυτό το ‘’κουτάκι’’. Είμαι άνθρωπος που κάνω φιλίες ακόμα και τώρα. Δεν έχω χάσει πραγματικούς φίλους αυτά τα χρόνια».

H Ελένη Μενεγάκη τη Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν και το πως κατάφερε να διαχειριστή τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ βρισκόταν στα “φώτα” λόγω της εκπομπής της.

«Η ψυχή μου το ξέρει» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε, «Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δε θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό. Η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερα βαριά απ΄ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό.

Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πολύ πιο διεκπεραιωτικη. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς… Όλα αυτά στη ζωή μου συνέβαιναν παράλληλα με τη δουλειά μου».

«Όταν έφυγε η μαμά, άλλαξε αυτό. Αυτή η αλλαγή έγραψε γιατί έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή μου. Εγώ το ήξερα ότι θα γίνει αλλά για κάποιον που δε ξέρει τη ζωή μου, μπορεί να του φαίνονται ξαφνικές οι αντιδράσεις μου και ότι δε τα έχω ζυγίσει καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πάρα πολύ καλά κι έχω κάνει πολλή υπομονή.

Δεν είμαι καθόλου παρορμητικός άνθρωπος. Η υπομονή είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Είναι να γίνει αυτό το κλίκ, όταν γίνει μετά δεν υπάρχει γυρισμός» ανέφερε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου και κατέληξε,

«Το χειρίστηκα σαν μητέρα και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα ότι είναι όλα προφανή, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι… Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου, που είναι ότι πολυτιμότερο έχω. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας και θεωρώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γίνεται… Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δε θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δε φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε φοβάμαι τίποτα πια». 

Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει στη ζωή της. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε: «Έχει να κάνει με τον φόβο και τη μαμά μου. Όταν έχασα τη μαμά μου, εκείνη τη στιγμή, ήμασταν δίπλα της κι εγώ και ο αδελφός μου ο Γιάννης. Και αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή, ήταν Παρασκευή, έφευγα με τη βραδινή πτήση για την Αθήνα γιατί την επόμενη ημέρα είχα εκπομπή. Ήταν θέμα λίγων ωρών. Εκείνη τη στιγμή που συνέβη, αφού έφυγε… Ήταν μία πολύ ήρεμη στιγμή. Ήμασταν και οι τρεις μαζί της και αγκαλιά της.

Και μετά σηκώθηκα και κοίταξα γύρω μου και είπα «στέκομαι, ακόμα στέκομαι». Πίστευα ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ. Και στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο κι είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς».

«Η ασθένεια σου δίνει αυτή την ευκαιρία Ελένη. Αν ο θάνατος είναι ξαφνικός, πώς εγώ θα το είχα διαχειριστεί;» είπε, επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου και «λύγισε». Μαζί της όμως λύγισε και η Ελένη Μενεγάκη.

«Τα πράγματα παρόλο που τα ξέρουμε, καλό είναι να τα λέμε όσο έχουμε τον χρόνο. Ακόμα κι αν δεν κινδυνεύει κάποιος… Δεν είναι αυτονόητα για τους ανθρώπους» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δειτε Επισης

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο
Χάρης Ρώμας: «Γιορτάζουμε μια Ανάσταση, με τον νόμο για τον γάμο για τα ομόφυλων ζευγαριών»
Σώθηκε το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη από τον πλειστηριασμό για χρέη 18.000 - Τι απαντά η αγαπημένη ηθοποιός
Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου με την απώλεια της μητέρας της - Η κόρη της το έμαθε από την οικιακή βοηθό
Πόσο καλά ξέρει ο Γιώργος Λάνθιμος την Emma Stone... & αντίστροφα; To αριστουργηματικό δίδυμο απαντά on camera
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου
Βαρύ πένθος για την Πέτρα Αργυρού - Η ανάρτηση αποχαιρετισμού της μητέρα της
Οδυσσέας Σταμούλης: «Ήταν χυδαίο που με κυνηγούσαν σαν η δική μου απώλεια, να είχε άλλη βαρύτητα»
Η Ερασμία Μάνου απαντά στον Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι… ωραίο αφήγημα»
Συγκινεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τα δέκα χρόνια από την απώλεια του Σάκη Μπουλά