Για τα μάτια του Ουγγαρέζου, όλη η τηλεόραση κατά του Γιώργου Λιάγκα - Οι αιχμές για τον ρόλο της Ελένης Μενεγάκη

Μενεγάκη, Μελέτη, Τσιμτσιλή, Μπάρκα, Σκορδά, Γραμμέλη, Μεσσαροπούλου, Παλαιτσάκη, Παπανώτας, Φραγκολιάς στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο διάλογος όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θα το πάρεις και με το παραπάνω αυτό που σου αξίζει» - Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί» - Νανά Παλαιτσάκη: «Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Ο βασιλιάς Ήλιος;»

Σου θυμίζουμε, ότι το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας «κάρφωσε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υπονοώντας πως λόγω του χαρακτήρα του ο επαγγελματικός του δρόμος είναι… κοντός!:

Φαίνεται πως ο παρουσιαστής του #ΤοPrwino δεν μπορεί να συγκρατήσει τη δυσαρέσκειά του με τον πρώην κολλητό και συνεργάτη του και το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για κάποιους που έχει βάλει δίπλα του και έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο…

«Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός, γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άφησε αναπάντητες τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα στο #ToPrwino ο οποίος ανέφερε ότι άνθρωποι που έχουν ευεργετηθεί δίπλα του τώρα γράφουν εναντίον του.

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους και στα παιδιά που πηγαίνουν στις δουλειές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την πραγματική μου αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέρφια τι να σας πω. Να είστε καλά Εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε. Το ξέρετε το τηλέφωνο»

«Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά. Δηλαδή δεν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτήν τη δουλειά» συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μία συζήτηση όλο νόημα για τους πρωταγωνιστές και τους δεύτερους ρόλους της τηλεόραση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/9 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Θα το πάρεις και με το παραπάνω αυτό που σου αξίζει»

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε μεταξύ άλλων: «Προς συζήτηση είναι πώς κάνουμε τη δουλειά μας και γιατί ο καθένας μας κάνει την εκπομπή που κάνει. Αυτό είναι το θέμα. Τώρα, αν άλλον τον οδηγεί η ανάγκη να δουλέψει και να πάρει καλύτερα χρήματα, άλλον γιατί τον ενδιαφέρει να είναι στην τηλεόραση έτσι για τον εαυτό του και το είναι του, άλλον γιατί δοκίμασε αυτόν τον χώρο γιατί του ταιριάζει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς στην τηλεόραση, το τι κάνει ο καθένας έχει σημασία. Τι με νοιάζει εμένα ποιος το κάνει για τα λεφτά, ποιος το κάνει για κάτι άλλο; Μ’ αρέσει αυτό που βλέπω; Εγώ εκεί μένω. Αυτό που εγώ αποζητώ στην τηλεόραση είναι να υπάρχει ποικιλία. Αυτό που εμένα μπορεί να μην μου αρέσει, έχει το πελατειακό του σύστημα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα, αρκεί βέβαια και η ίδια η τηλεόραση να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους. Εκτός από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν την καριέρα τους, όλοι οι άλλοι είμαστε το ίδιο».

«Εγώ θα σου πω ότι σε μία εκπομπή, αν έχει πέντε ανθρώπους, ξεχωρίζουν και οι πέντε. Άλλος φαίνεται πιο λίγο, άλλος λάμπει περισσότερο, εξαρτάται…» αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Εκεί που θα προτείνουν τον Ουγγαρέζο, τον Κουτσόπουλο. Είμαστε όλοι ένα. Αυτό εννοώ», με την Ελένη Μενεγάκη να του επισημαίνει πως αν κάποια στιγμή είχε πάρει το ρίσκο να μη δεχτεί την πρόταση που του έκαναν (για δεύτερο ρόλο) γιατί θα ήθελε στην επόμενη δουλειά να έχει πρώτο ρόλο, θα του είχαν τηλεφωνήσει για να του κάνουν προτάσεις.

«Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε θέλουν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ. Έχεις συμβόλαιο. Σαν παράδειγμα το λέω» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη και κοιτάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα μάτια κατέληξε: «Ο καθένας σε μία ομάδα βγάζει το εκτόπισμά του, όσο κι αν τους έχει ίσα. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα κανάλια το βλέπουν. Αλλά για να βρει κανείς τη θέση του, να του δοθεί η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος. Πρέπει να λέει κάθε χρόνο “θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω”.

Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει. Γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσαντίζεσαι αλλά και όταν κυλούν ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου. Εσύ. Για να σε βουτήξουν οι άλλοι».

Το δικό τους σχόλιο για τη νέα κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έκανε η παρέα του #HappyDay. Η παρατήρηση που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σε όσα έγραψε για εκείνον ο πρώην συνεργάτης του έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως τις τελευταίες ώρες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή άνοιξε το θέμα.

«Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι αισθάνεται αδικημένος, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκαν τέλεια τον χτυπάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που δούλεψε κοντά μας και είχαμε και καλή σχέση δεν μπορεί να έχει την άποψή του», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα; Επίσης, στην έκταση που πήρε το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ελένη, η οποία ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί όταν τον είχε στην άκρη και δεν τον… έπαιζε», τόνισε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ξαφνικά βγήκε να επισημάνει το ταλέντο του και ότι θα πρέπει να μείνει εκτός και ότι αξίζει;», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Ο Γιώργος τον έχει αυτόν τον σεβασμό για ανθρώπους που τον βοήθησαν. Εμένα μου φέρεται πάντα άψογα, ποτέ δεν με έχει κακολογήσει. Εγώ του βγάζω το καπέλο σε αυτό. Η Ελένη δίνει συμβουλές σε όσους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι κοντά της και απορώ πώς δεν έχει κάποια διευθυντική θέση προγράμματος», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Όταν όμως εσύ το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο το είχες βάλει στον πάγκο, γιατί ξύπνησες στραβά ή γιατί εκείνη την περίοδο δεν σου άρεσε ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί… σημασία έχει ποιος σου λέει κάτι», παρατηρεί η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα μπορεί να κάνουμε ένα φάουλ, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Στα δύσκολα, όταν βάλλεσαι από παντού, περιμένεις οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις συνεργαστεί να μην είναι αυτοί που θα σε χτυπήσουν. Ο Γιώργος την πήρε την ευθύνη», συνέχισε την κουβέντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Κώστας Φραγκολιάς, σημειώνοντας: «Πώς την πήρε την ευθύνη; Εδώ έλεγε να του στείλουν λουλούδια και σοκολατάκια – ζήτησε και συγκεκριμένη μάρκα – επειδή του ανακάλυψαν μία γιαγιά. Δηλαδή συγγνώμη… ο Λιάγκας έφτιαξε τον Ουγγαρέζο;

Όλα τα πάνελ στην ελληνική τηλεόραση δεν ήθελαν τον Δημήτρη; Δεν έχω εγώ μια στήλη που γράφω για όλους και για όλα τα τηλεοπτικά; Αν έμενα έξω από το συγκεκριμένο, δεν θα ήμουν υποκριτής;».

«Δεν ήταν μόνο συνεργάτες, παιδιά. Ήταν και κολλητοί. Εδώ του κρατούσε τα παιδιά», επισήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να βάζει τελεία στο θέμα και να προχωρά στη ροή της εκπομπής.

H Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, και προσπαθώντας να καταλάβει σε ποιον απευθύνεται ο Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε πως οι άνθρωποι που έχουν καθίσει δίπλα στον παρουσιαστή είναι η ίδια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα λεγόμενα αυτά μεταφέρθηκαν στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος απάντησε χαρακτηριστικά: «Και η Σάσα, και ο Τσουρός, και ο Λιανός, και η Φαίη έχει κάτσει δίπλα του, και ο Γεωργαντάς» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ δε θα πέσω σε καμία λούμπα γιατί δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου. Δε θα μπω ξαφνικά σε μια διαδικασία να απαντήσω και να σηκώσω ένα γάντι που δεν ξέρω αν έχει πέσει στη δική μου κατεύθυνση. Αν με ρωτάτε, αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”. Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται, αλλά εμένα δίνω πολύ λίγες πιθανότητες να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”».

Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη χθεσινή του εκπομπή για ανθρώπους που ευεργετήσει και τελικά στρέφονται εναντίον του. Η δημοσιογράφος μίλησε για αλαζονική συμπεριφορά, η οποία είναι ανεπίτρεπτη.

«Το ακούω και βλέπω ότι το αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα. Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ευεργετεί και έχει την άποψη ότι όποιος κάθεται δίπλα μου, τού δίνω εγώ την άδεια να υπάρχει; Σε ποια εποχή ζούμε; Τώρα πάμε καλά; Υπάρχει στο 2022, ζούμε στην ελέω Θεού βασιλεία; Έρχεται ο βασιλιάς Ήλιος; Το λέω εγώ που έχω καθίσει δίπλα σε ανθρώπους και έχουν καθίσει δίπλα μου άνθρωποι. Τι είναι αυτά τα χάλια;»

«Είναι δυνατόν να λες ότι εγώ σε ευεργέτησα; Ποιος είναι αυτός; Ο Πάπας; Πού ζούμε; Αυτό είναι αδιανόητο ως έκφραση δημόσια από άνθρωπο που είναι εκπομπάρχης. Εγώ έχω πληρώσει την αλαζονεία ανθρώπων, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν ακόμα και το κεφάλι μου σε ένα πιάτο. Έλεος πια με την αλαζονεία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αλαζόνες άνθρωποι, οι οποίοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι αντικείμενα. Δεν υπάρχουν πάνελ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Υπάρχουν άνθρωποι.» σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την απορία της για τον λόγο που δεν ξεσκεπάζονται όσοι έχουν άσχημες συμπεριφορές και ο κόσμος θεωρεί το αντίθετο για αυτούς.

«Τελικά παιδιά έχει κακά παιδιά η τηλεόραση; Έλα μέχρι και οι τεχνικοί μας μιλάνε. Ερώτηση. Φεύγοντας στους τίτλους θα βάλω ένα φιτίλι. Αφού υπάρχουν κακά παιδιά και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποια είναι, ο κόσμος γιατί τα θεωρεί καλά παιδιά; Όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πολλές φορές έχω βγει έξω στον κόσμο -όλοι ξέρουμε ποιοι και ποιες είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση- και έχω βρει να μου λένε αχ ο τάδε ή η τάδε τι καλό παιδί, τι γλυκιά; Λέω από μέσα μου που να ήξερες. Αχ και βαχ. Με αυτά τα βογγητά θέλω να σας αφήσω» πρόσθεσε.

Για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του για όσους έχει ευεργετήσει και στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον του, ασχολήθηκαν στο #PameDanai. Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε σχόλια που έχει κάνει ο παρουσιαστής παλιότερα και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις δύο φορές. Εννοείται ότι έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος».

Η Δανάη Μπάρκα συνέχισε: «Υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν απάντησα ποτέ. Εγώ παίρνω όλο αυτό ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές».

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή #FaysTime και η Φαίη Σκορδά πήρε συγκεκριμένη θέση, υπέρ του πρώην συνεργάτη και φίλου της.

«Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος -και στον Δημήτρη το λέω- δεν έχει να αποδείξει κάτι ή επειδή του αξίζει να του έρθει κάτι. Εγώ όπως τον βλέπω με τα δικά μου μάτια και αξίζει και το έχει ήδη πάρει. Για τον Δημήτρη δεν είναι τα λεφτά, δεν είναι τα ακριβά συμβόλαια, ούτε είναι το «καλημέρα σας, είναι δική μου εκπομπή και είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής» που κοροϊδεύουμε. Για τον Δημήτρη το ζητούμενο είναι η αγάπη του κόσμου πραγματικά. Ξεχωρίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν υπάρχει άλλος ίδιος, είναι ο ίδιος Δημήτρης με τα καλά, τα κακά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Επίσης, ένα κανάλι αν θέλει κάποιον πολύ, θα βρει τον τρόπο», πρόσθεσε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»