Από φονικό συνδυασμό ουσιών πέθανε ο ηθοποιός του #Euphoria, Angus Cloud

Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του Angus Cloud - Επιβεβαιώθηκαν οι καταχρήσεις του 25χρονου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Angus Cloud πέθανε στο σπίτι του, την 31η Ιουλίου, όταν οι αρχές του Όκλαντ εντόπισαν το άψυχο σώμα του.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατο του «ντίλερ» στη σειρά #Euphoria, διαπιστώθηκε ότι ο ηθοποιός πέθανε από δηλητηρίαση που του προκάλεσε ο συνδυασμός διαφόρων ουσιών.

Ο Angus Cloud πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και άλλων ουσιών, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του αρμόδιου ιατροδικαστή.

Ως επίσημη αιτία του θανάτου του, ορίζεται «μια οξεία δηλητηρίαση λόγω συνδυασμένων επιδράσεων μεθαμφεταμίνης, κοκαΐνης, φαιντανύλης και βενζοδιαζεπινών».

Ο θάνατός του

Ο χαμός του Angus Cloud σε ηλικία μόλις 25 ετών σόκαρε το Χόλιγουντ. Ο πρωταγωνιστής του #Euphoria έφυγε από τη ζωή μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα του, που νικήθηκε από τον καρκίνο.

Ο 65χρονος Κόνοε Χίκεϊ, πατέρας του Angus Cloud άφησε την τελευταία του πνοή στις 18 Μαΐου και σύμφωνα με τη μητέρα του ηθοποιού, Λίζα, ο Χίκεϊ πέθανε «μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο».

Το #TMZ αποκάλυψε την ιστορία, ο Angus Cloud πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς του τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, με την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία του Όκλαντ να ανταποκρίνονται άμεσα στην κλήση από τη μητέρα του, που αρχικά υπέθεσε ότι ο γιος της κατέρρευσε από «υπερβολική δόση», υποστηρίζοντας ότι ο Angus Cloud δεν είχε σφυγμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πηγές από το στενό περιβάλλον του Angus Cloud αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον χαμό του πατέρα του, που ήταν «ο καλύτερός του φίλος» όπως σημειώνουν.

«Ο Angus Cloud πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου ο ο ίδιος και η οικογένειά του άφησαν τον πατέρα του να αναπαυτεί. Έμεινε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη» ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές, δίνοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την κακή ψυχολογική του κατάσταση

Πριν από δύο εβδομάδες, ο νεαρός ηθοποιός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του πατέρα του στο Instagram, τονίζοντας πόσο του λείπει.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένειά του ανέφερε: «Με την πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι ξέρουμε ότι ο Άνγκους βρίσκεται πλέον κοντά στον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ελπίζουμε ο θάνατός του να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι δεν πρέπει να το παλεύουν σιωπηλά».

Untitled

Από τη στιγμή της είδησης του θανάτου του, οι φαν του #Euphoria περίμεναν μια αντίδραση από τη Ζendaya, η οποία και ήρθε μέσω social media.

Η 26χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην επιτυχημένη δραματική σειρά της #HBO, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του «αδελφού» της, όπως τον αποκαλούσε.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Angus (Conor). Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω σε αυτή τη ζωή, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά, ευγενικά του μάτια και το λαμπερό του χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο (χαμογελάω τώρα που το σκέφτομαι). Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν... "μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν", αλλά το αγόρι μου επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του.
Η καρδιά μου είναι με τη μητέρα του και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή και σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί καθώς η θλίψη φαίνεται διαφορετική για τον καθένα».

Ο Angus Cloud υποδυόταν τον Fezco, έμπορο ναρκωτικών του χαρακτήρα της Ζendayaκαι μερικές φορές, φύλακα άγγελό της. Πέρασαν πολύ χρόνο μαζί για τα γυρίσματα και μοιράστηκαν πολλές αξέχαστες σκηνές, αρκετές από τις οποίες ήταν έντονες και οδυνηρές.

Untitled

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»