Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Κάποια στιγμή θα την πείσω να πάμε Δημαρχείο να βάλει μια τζίφρα»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ζήτησα τα λεφτά μου, βριστήκαμε, πιαστήκαμε, παίξαμε μπουνίδια & τακτοποιήθηκε. Με απείλησαν... Πώς νομιμοποιούνται να σου μιλούν σαν να είσαι τσόλι; Επειδή έχουν λεφτά; Να τα βάλουν στον κ@λο τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη συμμετοχή «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε όσα έφερε στο φως για το θέατρο το κίνημα #metoo αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που ο ίδιος συνάντησε στη μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή.

Είδαμε τα τελευταία χρόνια με το #metoo κάποιους ηθοποιούς να κατηγορούνται για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Αυτό δεν έχει σχέση με την τέχνη μας. Αν είσαι μυστήριος άνθρωπος, θα κάνεις και μυστήρια πράγματα. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες είναι το ίδιο. Για να ανοίξουμε και το κεφάλαιο δημοσιογράφοι, κανάλια. Γιατί οι πολιτικοί, πέφτουν τα μέσα και εν ριπή οφθαλμού εξαφανίζεται το συμβάν.

Ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ναι, ειδικά στα νιάτα μου και τότε ήταν πολύ πιο αυστηρά. Κάποιοι έχουν θράσος και έναν ναρκισσισμό άνευ προηγουμένου. Πρέπει να είσαι προσγειωμένος και ταπεινός σ’ αυτή τη δουλειά. Έχω πιαστεί στα χέρια αρκετές φορές, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά. Μου είχαν μιλήσει πολύ άσχημα. Όταν ήμουν και εκπρόσωπος του σωματείου, ζήτησα τα λεφτά μου, με έβρισαν, τους έβρισα και πιαστήκαμε στα χέρια.

Παίξαμε μπουνίδια και τακτοποιήθηκε το θέμα. Με απείλησαν ότι θα με κόψουν από το θέατρο, άκουσαν και τα εξ αμάξης από μένα, γιατί είμαι πράος, αλλά όταν μου την βαρέσεις, πλακώνομαι. Κάποιοι έχουν τόσο θράσος και δεν ξέρω από πού το αντλούν. Δεν είναι ούτε καλύτεροι από μας, ούτε περισσότερα χρόνια από εμάς. Πώς νομιμοποιούνται να σου μιλούν σαν να είσαι τσόλι; Επειδή έχουν λεφτά; Να τα βάλουν στον κ@λο τους. Χωρίς τους ηθοποιούς δεν μπορούν να παίξουν, αν δεν έχουν ένα καλό έμψυχο υλικό, ας ανεβάσει ό,τι θέλει.

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη Δήμητρα Παπαδήμα και τον λόγο που θέλει να γίνουν και επίσημα ζευγάρι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου

Η Δήμητρα Παπαδήμα λέει ότι της κάνετε πρόταση γάμου αλλά δεν θέλει να παντρευτείτε

Ναι, ούτε εγώ θέλω. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας;

Ναι βέβαια. Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει «Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα», στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση «Αγρίμι» ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ, είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στο Λοιπόν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΣΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 2

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»