Φώτης Σεργουλόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Kαλούν ανθρώπους για να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή Γιώργο Λιάγκα, ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη: «Η κοινωνία είναι έτοιμη, να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο στην ηγεσία ενός κόμματος. Οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και είναι αυτοί που κάνουν το θέμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η τηλεφωνική συνέντευξη σχολιάστηκε έντονα στα social media, ενώ υπήρξαν κι εκπομπές, όπως το «Πρωίαν σε είδον», που καταπιάστηκαν, επίσης, με το θέμα. Ανάμεσά τους και το «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παίρνει θέση.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής θέλοντας να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν και- χωρίς να κατονομάσει τον Γιώργο Λιάγκα-, ανέφερε: «Αυτό το ότι εμφανίστηκε προβοκατόρικα και είπαν ότι είναι μια μακρινή γιαγιά, η οποία ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, για να πλήξει ουσιαστικά το σοσιαλιστικό φρόνημα…», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι δεν την ξέρει. Από την άλλη βάζεις στη διαδικασία τα media, όχι μόνοι τους οι άνθρωποι, τους καλούν, να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά για τους δύο υποψηφίους. Από σελέμπριτις, ηθοποιούς… Ο καθένας έχει τη γνώμη του σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, τους πλήττουν για κάτι το οποίο είναι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατέληξε: «Και από την άλλη έχουμε ένα κοινό το οποίο ψήφισε στον πρώτο γύρο τον κύριο Κασσελάκη, που αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ έτοιμη να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο άντρα στην ηγεσία ενός κόμματος. Λένε ότι δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Η κοινωνία είναι έτοιμη, οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και οι προβοκάτορες είναι αυτοί που κάνουν το θέμα. Ποιος είναι ο λόγος που σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε αυτή τη χυδαιότητα;».

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»