O Φίλιππος Πλιάτσικας παντρεύτηκε: «Mε τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, υπάρχει αγάπη»

Ο Μπάμπης Στόκας, ο Μάνος Ξυδούς και η ιστορία που προέκυψε με τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο: «Δεχθήκαμε μια ανήθικη επίθεση στην υπόθεση, του πρώην ντράμερ. Είδα την τοξικότητα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή #Στούντιο4 βρέθηκε καλεσμένος ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αναγγελία γάμου που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούνιο και παραδέχτηκε πως έκανε πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του.

«Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό εκεί ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμα και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μας είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 

pliatsikasanafelia

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι η σύντροφός του ασχολείται, επίσης, με τη μουσική. «Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα», εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 

202306150900077083

O Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε για τη δημιουργία των Πυξ Λαξ αλλά και τις sold out συναυλίες του συγκροτήματος που ενώθηκε ξανά και κάνει τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα θα πραγματοποιήσουν συναυλία (21/9) στις 21:00 στον Λυκαβηττό. Ο τραγουδιστής μίλησε για το Μπάμπη Στόκα.

«Ακούμε μουσική σαν τρελοί, μαθαίναμε πράγματα και κάποια στιγμή όταν γρατσουνούσα την κιθάρα και έγραφα τα πρώτα μου τραγούδια, μου είπε ο Μπάμπης ότι είδε ένα όνειρο. Ότι ήμασταν σε ένα γήπεδο και είχε απίστευτο κόσμο. Ήμασταν τότε 15 χρονών μόλις είχα ξεκινήσει με την κιθάρα».

«Υπήρξε μια πάλη, ένας αγώνας να πατάς στα δικά σου θέλω, για αυτό που ήρθες σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή. Παίζει σημαντικό ρόλο ποιους ανθρώπους θα συναντήσεις.

Εγώ και ο Μπάμπης είχαμε δίπλα μας τον Μάνο Ξυδούς, από τους λίγους που ήξερε τη δισκογραφία, κρατούσε το χαλινάρι με ουσιαστικό τρόπο. Και από την άλλη ήταν και οι δικές μας ανάγκες. Από μικρός εκεί που οι φίλοι μου έπιναν καφέδες, εμένα μου άρεσε να διαβάζω.

Ο Μάνος ήταν ένας εξαιρετικός μαρκετίστας. Μπορούσε να πάρει κάτι ουσιώδες και να κάνει το μάρκετινγκ που του ταιριάζει. Στο Sandrina είχαν κουκούλες και είχε βγάλει τη φήμη ότι ήταν Γάλλοι φοιτητές που το έβγαλαν. Ήταν ευφυής άνθρωπος!

Λειτούργησε σαν δεύτερος πατέρας για εμένα. Το ’90 που βγήκε ο πρώτος δίσκος των Πυξ Λαξ και πιάσαμε το πρώτο μας βινύλιο στα χέρια μας, τα είχαμε παίξει. Προσπαθείς να το πιστέψεις.

Σε εμένα τον Ιούλιο πέθανε ο πατέρας μου και είχα την απόλυτη χαρά μοιρασμένη με το πένθος. Η λειτουργία και η προσφορά του Μάνου ήταν τεράστια. Χωρίς να το ξέρει ακούμπησα πάνω του και πήρε τον ρόλο ενός δεύτερου πατέρα. Ήταν και δική μου ανάγκη αυτή! Με τον Μάνο γράψαμε τα περισσότερα τραγούδια».

«Δεν υπάρχει πάντα η επιτυχία στη ζωή μας. Το 2004 σταματήσαμε συνειδητά και ξέραμε ότι δεν θα είχαμε τον ίδιο κόσμο. Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που έβγαλα το ΟΜΝΙΑ, δεν είχαμε τον κόσμο που είχαμε με τους Πυξ Λαξ.

Προσωπικά δεν είχαμε κανένα θέμα μεταξύ μας. Ήρθε από μόνο του. Όταν μπαίνεις στο στούντιο και δεν υπάρχει η ίδια φλόγα και το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί γιατί ήμασταν 14 χρόνια συνέχεια μαζί, το χρωστούσαμε στην μπάντα αυτή.

Να αφήσουμε λίγο τα χρήματα πίσω, τη δόξα και τα γεμάτα γήπεδα, ρισκάροντας κάτι άλλο και η μπάντα αυτή να ηρεμήσει λίγο. Νομίζω ότι ήρθε τελείως φυσιολογικά. Το σκεφτόμασταν και οι τρεις. Κάποια στιγμή στις συναυλίες και στα στούντιο κοιταζόμασταν και χωρίς να το λέμε κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ήταν η φθορά του χρόνου και εμείς ζήσαμε μια 5ετία αυτό που διαβάζαμε ότι είναι η μυθολογία του ροκ. Δεν ξέρω αν είχε την ευκαιρία άλλη μπάντα να ζήσει αυτό που έζησαν οι Πυξ Λαξ».

Ο καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ιστορία που προέκυψε, με καταγγελίες για βιασμό ανήλικης και την εκδίκαση της υπόθεσης, του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου

«Σίγουρα πολύς κόσμος του σιναφιού μας σκέφτηκε για μια ρωγμή στο συγκρότημα. Και το σινάφι μας δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο. Ήμουν όμως σίγουρος και αποδείχθηκε αυτό ότι οι τοξικοί είναι μειοψηφία. Δηλαδή ένας μουσικός που υπήρχε με τους Πυξ Λαξ στο παρελθόν, που έχουν περάσει πάρα πολλοί μουσικοί από εμάς, ο οποίος μουσικός έκανε κάτι ή δεν έκανε κάτι αν ήταν συνεργάτης σας εδώ στην εκπομπή… σημαίνει κάτι για το δικό σας ποιόν και την εκπομπή που έχετε; Αυτό ήταν ξεκάθαρο για εμάς στο δικό μας μυαλό», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Δηλαδή δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την κρίση του πολύ κόσμου. Βγάλαμε και μια ανακοίνωση τότε που την φτιάξαμε με τον Μπάμπη  Στόκα, ξεκάθαρη και ο πολύς κόσμος αγκάλιασε όντως το αυτονόητο. Που το αυτονότητα είναι ότι αυτοί οι τύποι, ο Μπάμπης και ο Φίλιππος, έχουν δυο κόρες οι οποίες, τότε που έγινε η συναυλία για τον Μάνο (σ.σ. Ξυδούς) και είδαμε μετά από χρόνια τον άνθρωπο αυτόν που είχε έρθει για να παίξει, ήταν πέντε χρονών και ήταν στα ίδια καμαρίνια. Τι θες να πεις δηλαδή; Σε τι αυτό μπορεί να αφορά αυτούς τους δυο ανθρώπους;», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Είδα την τοξικότητα που, όμως, την ήξερα και από παλιά. Εμείς είχαμε απείρως περισσότερο κόσμο να μας ακολουθεί και να έρχεται στις συναυλίες μας από την επίθεση που μας έγινε για αυτό το πράγμα. Δηλαδή τα εισιτήρια που κάναμε φέτος, σαν Πυξ Λαξ, συγκρίνονται μόνο με το 1999-2000. Από την αμέσως προηγούμενη χρονιά, πριν από την ανήθικη και άδικη επίθεση που δεχθήκαμε, τριπλασιάστηκαν.

Η τοξικότητα βγαίνει με πολλές μορφές και όλοι την έχουμε βιώσει. Υπάρχουν τοξικότητες απέναντι σε ανθρώπους που το κοινό τους αγαπάει. Έχω διαβάσει ένα σχόλιο, τώρα που το θυμάμαι παιδιά, που με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο. Πραγματικά, δηλαδή, αν και με τα social media δεν έχω ιδιαίτερη επαφή» πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην ΕΡΤ. «Όταν πέθανε ο Μάνος, το 2010, την ημέρα εκείνη ή την επόμενη έγραψε ένας τύπος «άντε με το καλό και η σειρά του Πλιάτσικα και του Στόκα». Δηλαδή υπήρξε άνθρωπος ο οποίος ευχόταν να πεθάνουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι», κατέληξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο 01:00' ΕΔΩ

newego_large_t_661_107283636

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»