Ο Russell Brand διάλεγε γυναίκες από το κοινό & η παραγωγή ζητούσε τα τηλέφωνά: «Eνεργούσαμε σαν νταβατζήδες»

Το YouTube ανέστειλε τη δυνατότητα να κερδίζει χρήματα μέσω του καναλιού του, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση - Η Κaty Perry, η Geri Halliwell, η Jemina Goldsmith και η Laura Gallacher και το φιλί στην Meghan Markle τo 2010

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται ο εκκεντρικός ηθοποιός, μετά τις αποκαλύψεις για τα... έργα και τις ημέρες του, με θύματα νέες κοπέλες

«Ήταν σαν να πηγαίναμε αρνιά στο σφαγείο. Βασικά ενεργούσαμε σαν νταβατζήδες που έπρεπε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του Russell» είπαν μέλη της παραγωγής του σόου «Big Brother’s Big Mouth» που παρουσίαζε ο Βρετανός κωμικός, επισημαίνοντας: «Έδειχνε άτομα από το κοινό και μετά ένας βοηθός πήγαινε και ζήταγε τους αριθμούς των τηλεφώνων τους».

Η συνέχεια ήταν μάλλον αναμενόμενη για τον εκκεντρικό Russell Brand, την περίοδο που η φήμη του μεγάλωνε διαρκώς, όχι όμως και για τις νεαρές κοπέλες που αναγκάστηκαν να ικανοποιήσουν τις όποιες ορέξεις του.

Μέχρι στιγμής πέντε γυναίκες κατηγορούν τον ηθοποιό για καταχρηστική και επιθετική συμπεριφορά, η οποία συμπεριλαμβάνει τον βιασμό, την σεξουαλική επίθεση και την συναισθηματική κακοποίηση.

Οι αποκαλύψεις των #Times, #SundayTimes και #Chanel4 συγκλόνισαν την σόου μπιζ και ειδικά στην Μεγάλη Βρετανία ο σάλος που ξέσπασε δεν λέει να κοπάσει.

Ένα από τα θύματά του ήταν μόλις 16 ετών όταν κακοποιήθηκε από τον Russell Brand, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες επιτιθέμενος στα συστημικά όπως τα αποκάλεσε ΜΜΕ.

Το άστρο του μεγαλούργησε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ οι stand up comedy παραστάσεις του ήταν sold out και στο You Tube πάνω από έξι εκατομμύρια ακόλουθοι παρακολουθούσαν τις εκπομπές του.

Τα τελευταία 24ωρα η καλλιτεχνική του περσόνα καταρρέει, αφού εταιρίες όπως η #TavistockWoodManagement που τον μανατζάριζε, τον παράτησε με μια σκληρή δήλωση, ενώ αφαίρεσε το προφίλ του από την ιστοσελίδα της.

Χθες η Μητροπολιτική αστυνομία, έκανε έκκληση σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του Russell Brand και δεν τον κατήγγειλαν να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.

Το YouTube ανακοίνωσε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ότι μπλόκαρε το διαδικτυακό κανάλι του Russell Brand ώστε να μην μπορεί να βγάζει χρήματα από αυτό μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εις βάρος του για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο 48χρονος Βρετανός πρώην παρουσιαστής και ηθοποιός, που σήμερα δραστηριοποιείται κυρίως στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες διαβεβαιώνοντας ότι όλες οι σχέσεις του ήταν «συναινετικές» και κατήγγειλε μια «συντονισμένη επίθεση» σε βάρος του.

Η απάντηση του στο Instagram ότι δεν έχει κάνει τίποτε από αυτά που του καταλογίζουν δεν έπεισε, αφού στα σχόλια κυριαρχούν φράσεις του τύπου «Σόρι Ράσελ αλλά πιστεύω τα κορίτσια».

Μια ζωή εθισμοί

Τέσσερα χρόνια διήρκησε η δημοσιογραφική έρευνα για τον ηθοποιό, κατά την διάρκεια της οποίας μίλησαν εκατοντάδες άνθρωποι, ενώ πριν από τη δημοσίευση της έρευνας, δόθηκε διορία οχτώ ημερών στον Russell Brand για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Russell Brand έχει τόσο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε διαφόρων ειδών μπλεξίματα, από τότε που ήταν μικρός.

«Η προσωπικότητά μου καθορίστηκε από τη μοναξιά», είπε, παραδεχόμενος ότι δεν ταίριαξε ποτέ ως παιδί με κανέναν.

Αποβλήθηκε από το σχολείο για κατάχρηση ουσιών και όταν έκανε αίτηση για μια θέση στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης, ήταν εθισμένος στην ηρωίνη και έπινε λίτρα αλκοόλ.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά ακόμη και σήμερα σύμφωνα με την Βρετανική έκδοση του περιοδικού #Hello, ο Russell Brand αναπολεί αυτή την περίοδο με το ειρωνικό χιούμορ που τον διέκρινε από την αρχή της καριέρας του.

«Η ζωή μου είναι απλώς μια σειρά από ντροπιαστικά περιστατικά που συνδυάζονται λέγοντας στους ανθρώπους αυτά τα ντροπιαστικά περιστατικά», έχει πει ο διάσημος κωμικός, που έχει συλληφθεί έντεκα φορές και έχει εισαχθεί σε κέντρο απεξάρτησης για εθισμό στο ποτό, τα ναρκωτικά και το σεξ.

Μεγαλωμένος μέσα σε ένα σπίτι από όπου έλειπε μόνιμα η πατρική φιγούρα -οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν έξι μηνών- αναγκάστηκε σε ηλικία οχτώ ετών να μείνει με συγγενείς αφού η μητέρα του διαγνώστηκε με καρκίνο.

russell-brand-in-low-waist-skinny-jeans-all-people-photo-u1

Η Κaty Perry, η Geri Halliwell, η Jemina Goldsmith και η Laura Gallacher

Τα προβλήματα δεν σταμάτησαν σχεδόν ποτέ στην ζωή του, αφού παρουσίασε διπολική διαταραχή, νευρική ανορεξία, και εθισμό στο πορνό, ενώ ο πατέρας του μάλλον δεν βοήθησε πολύ όταν τον πήρε ως έφηβο για διακοπές σεξοτουρισμού στην Ταϊλάνδη.

Η γνωριμία του το 2009 με την Κaty Perry, οδήγησε σε ένα γάμο που δεν άντεξε ούτε δυο χρόνια, και οδήγησε σε ένα συναινετικό διαζύγιο με την τραγουδίστρια.

4963053

Ο γάμος δεν του πήγαινε, όπως παραδέχτηκε μιλώντας στον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern ενώ οι δύο επόμενες σχέσεις του, η πρώτη με την Geri Halliwell και η δεύτερη με την Jemina Goldsmith δεν ευδοκίμησαν.

download

article-2763716-21863B8000000578-690_634x1119


Προς το παρόν η μόνιμη σύντροφος της ζωής του τα τελευταία οχτώ χρόνια Laura Gallacher και μητέρα των δύο κοριτσιών που απέκτησαν, εξακολουθεί να είναι δίπλα του.

Σχεδόν κανείς άλλος δεν είναι.

russell-brand-wife-spouse-laura-embed2

Ο Russell Brand ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που ήρθε ξανά στην επιφάνεια ότι κάποτε φίλησε και τη Meghan Markle, ενώ οι δυο τους γύριζαν το 2010 την κωμωδία #GetHimtotheGreek.

Στη συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε αρχικά στο talk show #LooseWomen λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της Μeghan Markle και του πρίγκιπα Harry το 2018, ο 48χρονος ηθοποιός θυμάται την εποχή που συμμετείχε στην ταινία μαζί με τη δούκισσα του Σάσεξ.

«Είναι αλήθεια ότι έχετε φιλήσει τη Meghan Markle» ρώτησε μία από τις παρουσιάστριες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Πράγματι είναι», απάντησε ο Russell Brand, προκαλώντας αντιδράσεις από το κοινό.
«Αλλά επιτρέψτε μου να πω πριν παρασυρθούμε. Έπαιζε σε μια ταινία που έπαιζα κι εγώ, το #GetHimtotheGreek, ήταν μια καλή ταινία», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Russell Brand ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η 41χρονη Μeghan Markle έπαιζε τότε, λόγω του γεγονότος ότι «δεν ήταν παντρεμένη με κάποιο βασιλικό πρόσωπο».

«Δεν θυμάμαι την ταινία τόσο πολύ, νομίζω ότι τη φίλησα σε μία σκηνή», συνέχισε ο Brand. «Το ξέρω μόνο επειδή νομίζω ότι είδα κάπου ένα βίντεο. Μeghan Markle ορίστε» ανέφερε ο κωμικός.

NYPICHPDPICT000039759905

Η σκηνή δεν μπήκε ποτέ στην τελική μορφή της ταινίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τη σελίδα #IMBD της Μeghan Markle, ο ρόλος της στην ταινία αναφέρεται ως «Tatiana (uncredited)».

Η συνέντευξη του Russell Brand που επανήλθε στη δημοσιότητα ήρθε λίγες μόλις ημέρες αφότου ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση από τέσσερις γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 2006 και 2013.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»