Πέθανε στα 43 του ο ηθοποιός Billy Miller - Μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου του

Ο ηθοποιός Billy Miller, γνωστός για τους ρόλους του σε επιτυχημένες σειρές όπως #AllMyChildren, #Suits, #GeneralHospital και #TheYoungandtheRestless, έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από τα 44α γενέθλιά του. Η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε από τους μάνατζέρ του - Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε μανιοκατάθλιψη - Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #Variety μετέδωσε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Billy Miller, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών σε νοσοκομείο του Όστιν, στο Τέξας, την Παρασκευή που προηγήθηκε, δύο ημέρες προτού γιορτάσει τα 44ά του γενέθλια.

Αν και αποκαλύφθηκε ότι ο Billy Miller αντιμετώπιζε μανιοκατάθλιψη, τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν ασαφή, με τις διεθνείς ειδησεογραφικές πηγές να μην έχουν ακόμη δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Billy Miller γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1979 στην Τούλσα της Οκλαχόμα και πήρε πτυχίο επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, για να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του θεάματος. Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Billy Miller αντιμετώπισε μια τρομερή πρόκληση με τη μορφή μιας σπάνιας ιατρικής πάθησης, γνωστής ως ταρσικός συνασπισμός, η οποία επηρέασε τον χόνδρο στους αστραγάλους του, κάνοντας το ταξίδι του στην υποκριτική πιο δύσκολο, αλλά αξιοσημείωτο.

Η είσοδος του στον κόσμο της υποκριτικής έγινε με την ερμηνεία του ως Richie Novak στο μακροχρόνιο τηλεοπτικό δράμα #AllMyChildren, το οποίο προβλήθηκε αρχικά το 1970 και συνεχίστηκε μέχρι το 2011.

Μετά την επιτυχία του στο #AllMyChildren, ο Billy Miller ανέλαβε έναν ακόμη σημαντικό ρόλο στο #TheYoungandtheRestless, όπου υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Billy Abot. Αυτός ο ρόλος όχι μόνο ενίσχυσε την καριέρα του, αλλά του χάρισε και πέντε εντυπωσιακές υποψηφιότητες για βραβείο #Emmy, με αποτέλεσμα τρεις  νίκες. Η υπεροχή του ως ηθοποιός επεκτάθηκε και στο #GeneralHospital, όπου έλαβε περαιτέρω διακρίσεις.

Στη συνέχεια, ο Miller τίμησε και το καστ της σειράς #Suits, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Marcus, ενός χαρακτήρα του οποίου η παρουσία προσέδωσε βάθος στη σειρά.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη