«ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ»: Το πρωτότυπο μιούζικαλ που άφησε εποχή επιστρέφει!

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των μικρών… και όχι μόνο θαυμαστών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του.

Στόχος των συντελεστών είναι η επαναφορά της παράστασης η οποία έσπασε κάθε αναμενόμενο ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού της, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν πρόκληση και διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις τους.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών.

Χορογράφος αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα, τα κουστούμια είναι της Ταμάρας Τανακίδου, η σκηνογραφία της Σόσε Εσκιτζιάν, ενώ την Τεχνική επιμέλεια αναλαμβάνει η εταιρεία Nicolas Ntimas Music Productions.

Μια παραγωγή της SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS LTD με την στρατηγική συνεργασία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Με ζωντανή ορχήστρα (Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσινος, Άγγελος Μιχαηλούδης, Άγγελος Χεϊπέλογλου) καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς αλλά και με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών (Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Άντρη Αγγελίδου, Μυρτώ Μελετίου, Ριάνα Αθανασίου) τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στις 7 Οκτωβρίου 2023 και θα συνεχίσει με περιορισμένες παραστάσεις μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2023 (επιλεγμένα Σαββατοκύριακα).

Εισιτήρια από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy , από όλα τα καταστήματα ASC, και από την σχολή POTENZIA DEL’ ARTE. Πληροφορίες στο 7777 7040.

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»