Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέση: Σοβαρή κρίση στον γάμο τους – Πέρασαν όλο το καλοκαίρι χωριστά!

Μετά τον χωρισμό της Φελίσια Τσαλαπάτη χώρισε και η Μαριάντα Πιερίδη - Οι δηλωσεις on camera μετά την είδηση και τα δάκρυα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας #Reallife, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης που είναι μαζί από το 2015 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δυο χρόνια αργότερα, περνά σοβαρή κρίση στον γάμο του.

Μάλιστα, λέγεται πως χαρακτηριστικό της έντασης που υπάρχει στη μεταξύ τους σχέση είναι το καλοκαίρι που πέρασε ήταν το πρώτο που έζησαν χωριστά καθώς τα τελευταία χρόνια η Κύπρια τραγουδίστρια και παρουσιάστρια περνούσε τους καλοκαιρινούς μήνες με τον γιο της Νικόλα, στην Τήνο, εκεί που βρισκόταν και φέτος ο γνωστός σεφ.

Η πρόταση που είχε όμως η Μαριάντα Πιερίδη να παρουσιάζει την εκπομπή #ΚαλοκαίριYes και η απόφασή της να τη δεχτεί και να παραμείνει στην Αθήνα για να φέρνει σε πέρας τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις υπήρξε καταλυτική για τη σχέση του ζευγαριού.

H τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιούλιο σε εκδήλωση και έδειχναν να είναι όλα καλά ανάμεσά τους

c4215763-1694942844494-84446222-1D8A4722

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε τόσο η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αφού όπως αποκάλυψε, ήρθε σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια, καθώς και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Η #SuperΚατερίνα εξασφάλισε και δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση, εκείνη εμφανώς συγκινημένη απάντησε, «Σταμάτα» και αποχώρησε. 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»