Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες εναντίον του Russell Brand: «Κόντεψε να με πνίξει με το μόριό του, ήμουν 16»

Γυναίκα με το ψευδώνυμο Άλις κατηγορεί τον ηθοποιό ότι την είχε βιάσει όταν ήταν 16 - «Με έπαιρνε από το σχολείο με αυτοκίνητο που πλήρωνε το #BBC και με πήγαινε σπίτι του» - Ο ίδιος έχει αρνηθεί σθεναρά τους ισχυρισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πέντε γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον ηθοποιό για σεξουαλικές επιθέσεις από το 2006 έως το 2013. Την περίοδο εκείνη εργαζόταν ως παρουσιαστής σε σειρά καναλιών, ενώ είχε παίξει και σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Οι κατηγορίες τού αποδόθηκαν ύστερα από εκτενή έρευνα την οποία συνέταξαν και δημοσίευσαν τα βρετανικά μέσα #SundayTimes, #theTimes και #Channel4.

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Russell Brand για βιασμό όταν ήταν 16 ετών ισχυρίζεται ότι την έπαιρνε από το σχολείο και την πήγαινε στο σπίτι του για να κάνουν σεξ με ένα αυτοκίνητο που πλήρωνε το #BBC.

Οι #Times που αποκάλυψαν τις κατηγορίες κατά του Russell Brand έβαλαν «φωτιά» στο #BBC το οποίο ανακοίνωσε ότι «εξετάζει επειγόντως το θέμα» καθώς την εποχή των κατηγοριών ο ηθοποιός εργαζόταν για το τηλεοπτικό δίκτυο.

Το φερόμενο ως θύμα δήλωσε ότι θυμάται πως όταν ήταν έφηβη πηγαινοερχόταν στο σπίτι του Russell Brand στο βόρειο Λονδίνο με αυτοκίνητο που πλήρωνε το #BBC.

Η γυναίκα, η οποία χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Άλις, είπε ότι για πρώτη φορά μπήκε στο αυτοκίνητο του #BBC το οποίο μετέφερε τον Russell Brand στη ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε τότε.

«Όταν το αυτοκίνητο με πήρε από το σχολείο, ήταν το ίδιο αυτοκίνητο... Ήξερα ότι αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο του #BBC», δήλωσε στους #SundayTimes.

Η Άλις είναι μία από τις πέντε γυναίκες που κατηγορούν τον Russell Brand για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί σθεναρά τους ισχυρισμούς. Η Άλις ισχυρίζεται ότι ήταν 16 ετών όταν ο 31χρονος τότε σταρ την αποκάλεσε «παιδί» και της επιτέθηκε σεξουαλικά στους τρεις μήνες που είχαν σχέση την οποία η κοπέλα χαρακτήρισε «καταχρηστική και ελεγκτική».

Η Άλις ήταν τότε μεγαλύτερη από τη νόμιμη ηλικία συναίνεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την εποχή.

Η Άλις κατηγόρησε επίσης τον Russell Brand ότι κάποτε την έκανε να πνιγεί όταν «της πίεσε με το μόριό του τον λαιμό της» και εκείνη τον χτύπησε στο στομάχι για να τον κάνει να σταματήσει.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι έλαβε άλλη μια καταγγελία σε βάρος του, η οποία φέρεται να διαπράχθηκε πριν από 20 χρόνια.

Αναφερόμενη στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα #SundayTimes και το κανάλι #Channel4, η αστυνομία του Λονδίνου έκανε γνωστό ότι την Κυριακή ενημερώθηκε για μια σεξουαλική επίθεση που φέρεται να διέπραξε ο Μπραντ το 2003 στο Σόχο.

«Οι αστυνομικοί είναι σε επαφή με τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ. «Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όποιον πιστεύει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, όσο παλιά και αν συνέβη αυτό, να επικοινωνήσει μαζί μας», πρόσθεσε.

Αν και ο ίδιος χαρακτήρισε τις καταγγελίες σε βάρος του ως «εξωφρενικές» και τις διέψευσε όλες, φαίνεται πως η Katy Perry είχε δει μερικά «ανησυχητικά» σημάδια στη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, τα οποία είχε βγάλει στη δημοσιότητα λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2010, μετά από έναν χρόνο γνωριμίας. Ωστόσο, χώρισαν 14 μήνες αργότερα, με την Katy Perry να αποκαλύπτει πως ο Brant την ενημέρωσε για το διαζύγιο μέσω γραπτού μηνύματος.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην #Vogue η Katy Perry , είχε αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της δεν είχε σωστή συμπεριφορά απέναντί της, τονίζοντας πως προσπαθούσε να ελέγξει ολόκληρη τη ζωή της.

«Στην αρχή, όταν τον συνάντησα, ήθελε κάποιον ίσο. Και νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι άντρες λένε ότι θέλουν ισότητα, αλλά μετά είναι σαν να μην μπορούν να τη διαχειριστούν», είχε δηλώσει.

Όπως είχε πει, η συμπεριφορά του, καθώς και η εμμονή του με το να έχει εκείνος τον έλεγχο έγινε ξεκάθαρη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιούσε εκείνο το διάστημα η Katy Perry.

«Δεν του άρεσε καθόλου η ατμόσφαιρα του να είμαι το αφεντικό στην περιοδεία. Οπότε, ήταν πραγματικά πολύ επώδυνο και ελεγκτικό, κάτι που με αναστάτωσε», ανέφερε.

Τέλος, είχε δηλώσει: «Ένιωσα μεγάλη ευθύνη για το τέλος μας, αλλά μετά ανακάλυψα την πραγματική αλήθεια, την οποία δεν μπορώ απαραίτητα να αποκαλύψω, γιατί την κρατάω κλειδωμένη στο χρηματοκιβώτιό μου για μια βροχερή μέρα. Τον άφησα να φύγει κι είπα "αυτό δεν οφείλεται σε εμένα, είναι κάτι που με ξεπερνά". Οπότε έχω προχωρήσει μετά από αυτό».

Ο Russell Brant έγινε γνωστός για μια σειρά από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που έχει φιλοξενήσει σε δίκτυα όπως τα #Channel4, #MTV, #RadioX και #BBC.

Ξεκίνησε την καριέρα του, στις αρχές του 2000, ως stand-up κωμικός και στη συνέχεια παρουσίασε το σόου #BigBrother's Big Mouth.

Μετά την τόνωση της δημοφιλίας του, ο Brant συμμετείχε σε χολιγουντιανές ταινίες όπως τις #ForgettingSarahMarshall, #GetHimToTheGreek και #Arthur.

Ο 48χρονος Russell Brand εργάστηκε για ραδιοφωνικά προγράμματα του BBC μεταξύ 2006 και 2008 και οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο 2006-2013.

«Το ντοκιμαντέρ και οι σχετικές αναφορές περιείχαν σοβαρές κατηγορίες, που εκτείνονται σε μια σειρά ετών. O Russell Brand εργάστηκε σε ραδιοφωνικά προγράμματα του #BBC μεταξύ 2006 και 2008 και εξετάζουμε επειγόντως τις υποθέσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του #BBC.

Προσωπικό του #BBC είχε προειδοποιήσει τα αφεντικά για την κακή εργασιακή συμπεριφορά του Russell Brand τουλάχιστον τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι επιτέθηκε σε μια εργαζόμενη και έκανε σεξ με καλεσμένους στις ραδιοφωνικές εκπομπές του.

Ο Russell Brand παραιτήθηκε από το #BBC το 2008 αφού ο ίδιος και ο Jonathan Ross, καλεσμένος στην εκπομπή του, προσέβαλαν τον Andrew Sachs, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Jonathan Ross φέρεται να είπε στον Andrew Sachs ότι ο Russell Brand κοιμήθηκε με την εγγονή του.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη