Έγκυος το πρώτο της παιδί η Γιούλικα Σκαφιδά! Η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Γιούλικα Σκαφιδά, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της - Οι ευχές του καλλιτεχνικού κόσμου για την εγκυμοσύνη της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, όπου στην πρώτη απεικονίζεται παρέα με το σκυλάκι της και στη δεύτερη να κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Η γνωστή ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου, από την αρχή της πορείας, απέφευγε να μιλά στα media για την προσωπική της ζωή, για τον λόγο αυτό εξάλλου θέλησε να αποκαλύψει πως θα γίνει μητέρα έχοντας φτάσει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της μοίρασε χαρά στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στους συναδέλφους της που έστειλαν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει.

Η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Κορινθίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Καραμίχος και η Δανάη Μιχαλάκη, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που σχολίασαν την ανάρτηση της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο και άνθρωποι της τηλεόρασης, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη, έστειλαν τις ευχές στη Γιούλικα Σκαφιδά για το μωρό που περιμένει.

skafida-eyxes-1 skafida-eyxes-2 skafida-eyxes-3 skafida-eyxes-4 skafida-eyxes-5
skafida-eyxes-1 skafida-eyxes-2 skafida-eyxes-3 skafida-eyxes-4 skafida-eyxes-5

Η χαρά και η συγκίνηση της «θείας Δανάης», όπως έχει ήδη αυτοχαρακτηριστεί η παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα, δεν κρύβεται με τίποτα.

Όπως περιέγραψε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της τη Δευτέρα το πρωί, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε (από τον Άρη Καβατζίκη, όπως είπε) για τα χαρμόσυνα τηλεφώνησε στη φίλη της (η σχέση των οποίων ξεκίνησε το 2017 όταν είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην πρώτη θεατρική παράσταση της Δανάης, από όπου και η φωτογραφία επάνω) η οποία επιβεβαίωσε τις χαρές της. Η Δανάη έκλαιγε από συγκίνηση και η Γιούλικα γελούσε!

Το μωράκι έρχεται σε δυο μήνες (ναι, είναι ήδη επτά μηνών έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά) και η Δανάη Μπάρκα γνωρίζει ήδη το φύλο του, όμως, φυσικά, επέλεξε να μην πει κάτι, εφόσον η ίδια η άμεσα ενδιαφερόμενη δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι σχετικό, ακόμη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»