Η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη μιλά πρώτη φορά on camera για τη νέα ζωή μετά το διαζύγιο & την Βανδή

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μίλησε για τη νέα ζωή της μετά το διαζύγιο αλλά και για τον γιο της, Μιχάλη που απέκτησε με τον γνωστό ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή #GeiaSou και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Οι δυο τους χώρισαν πολιτισμένα μετά την απόκτηση ενός παιδιού με τον ηθοποιό να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, καθώς βρίσκεται σε σχέση με την Δέσποινα Βανδή.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, χωρίς άγχος για την πρώτη της συνέντευξη αποκάλυψε το νέο της επιχειρηματικό βήμα στο κέντρο της Αθήνας.

«Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σε πολύ μεγάλες εταιρείες, δηλαδή προέρχομαι από τον χώρο των επιχειρήσεων. Πάντα όμως μέσα μου επειδή ένιωθα πάρα πολύ περιορισμένη αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Μάλιστα, κατά καιρούς έλεγα αστεία στους συναδέρφους μου ότι εγώ δεν είμαι για μάντρωμα αλλά για αμόλημα. 

Τα τελευταία δέκα χρόνια είχα εγκαταλείψει αυτή την ιδέα διότι απέκτησα ένα αγοράκι, το οποίο τώρα είναι 10 ετών. Έπρεπε να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του. Στα 8 του χρόνια πήρα αυτή την απόφαση και το έκανα» αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα site, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου» τόνισε επίσης η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η Μαρία Μπακοδήμου, βλέποντας τη συνέντευξη θέλησε να τονίσει πως κάποια ζευγάρια δεν έχουν ως προτεραιότητα την προστασία των παιδιών τους, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν ο σκοπός τους να ρωτήσουν την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της.

«Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν το παιδί τους και το φροντίζουν και το αγαπάνε, ως γονείς που είναι. Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη έχει φέρει το παιδί και σε μια άλλη οικογένεια, όπως και τα παιδιά της Δέσποινας που έχουν συνδεθεί. Εδώ βλέπεις ανθρώπους που είναι πολιτισμένοι, αγαπούν τα παιδιά, τα προστατεύουν από οποιοδήποτε τραύμα που μπορεί να αφήσει ένας χωρισμός. Φροντίζουν να δημιουργούν μια ωραία ζωή γύρω από αυτό. Αυτό είναι ένα παράδειγμα όταν βλέπεις ανθρώπους που το διαζύγιο είναι ακόμη και αφορμή για προβολή ή αφορμή για απαίτηση εσόδων, μάχη πάνω από τα παιδιά, δίνουν μάχες για το εγώ τους. Δεν πρέπει να γίνεται. Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και πρέπει να προστατεύουμε» τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, που έκανε και τη συνέντευξη, είπε: «Δεν ήθελα να μπω κι εγώ σε άβολες ερωτήσεις, σε λεπτομέρειες. Ήθελα απλώς να τη γνωρίσουμε. Γιατί θα πουν “καλά, δεν ρώτησες;”».

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Φυσικά! Όχι, δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι».

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»