Γιάννης Βαρδής: «Θα κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα»

Γιάννης Βαρδής στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φιλοθέη Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο #HappyDay, μετά τις δηλώσεις «καρφιά» που έκανε η Φιλοθέη Μωβ με φόντο την πρόσφατη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

Ο γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή απάντησε αρχικά χθες στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή του Alpha φιλοξένησε τα όσα είπε τηλεφωνικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό» ενώ για τη συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε ότι η Φιλοθέη Μωβ δε μπορεί να την μπλοκάρει. «Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε».  

Ακόμα, ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή το όνειρο που είδε με τον πατέρα του. 

Δείτε το βίντεο στο 00:28' EΔΩ

Για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, απάντησε ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Να είναι καλά ο άνθρωπος, και εύχομαι στα παιδιά καλά στέφανα. Εγώ γιατί να καλεστώ στο γάμο; Ούτε από την πλευρά της νύφης είμαι, ούτε από του γαμπρού», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με τον Γιάννη Βαρδή, τη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Οι δημοσιογράφοι έψαξαν και βρήκαν τις πρώην του Αντώνη Βαρδή και τις έστησε μπροστά στην κάμερα.

Αν εγώ ξέρω ένα προσωπικό σου θέμα, το οποίο σε ενοχλεί, και έρθω και σε τσιγκλίσω, θα πάρω μια απάντηση που θα μου είναι χρήσιμη και για την εκπομπή. Από τους δημοσιογράφους προκλήθηκε το θέμα».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»