Η απάντηση της Χριστίνας Μαραγκόζη μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή: «Είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι»

Η απάντηση της Χριστίνας Μαραγκόζη και Φιλοθέης Μωβ για τη συναυλία εις μνήμην του Αντώνη Βαρδή και τα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Τραγούδια του μεγάλου δημιουργού ερμήνευσαν ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χάρης Βαρθακούρης η Γλυκερία, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Ρέμος

Η πραγματοποίηση της συναυλίας έφερε στο προσκήνιο τις ενδοοικογενειακές τριβές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, με τον Γιάννη Βαρδή να δίνει τη δική του απάντηση, μέσω του #PameDanai στις δηλώσεις που έκαναν Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η απάντηση:

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

»Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.

»Σε ό, τι αφορά την Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν.

»Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».

Απο την πλευρά της, η Φιλοθέη Μωβ, μέσω του «MEGA Καλημέρα» απάντησε στον Γιάννη Βαρδή λέγοντας πως:

«Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση».

Τη δική της απάντηση, μέσω της εκπομπής, έδωσε και η Χριστίνα Μαραγκόζη:

«Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.

«(…) Καταρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά εις βάρος μου. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω ουσιαστικά είναι πως όταν απαξιώνετε ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του. Δε θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό, πληγωτικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης. Η απογοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς με τα τυχόν λάθη, αδυναμίες και παραλείψεις μας.

»(…) Το ότι δεν προσκλήθηκα στη συναυλία είναι δευτερεύουσας σημασίας και καλή επιτυχία σε όσες θα ακολουθήσουν… αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει ότι είμαι αναπόσπαστο μέρος των ίδιων τραγουδιών που θα ακουστούν εκεί. Με τον Αντώνη Βαρδή συμπορευτήκαμε στη ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή. Ενώσαμε τις φωνές και τις ψυχές μας (…)».

Σε νέα απάντησή της προς τα Μέσα, η Χριστίνα Μαραγκόζη ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σε μια δύσκολη στιγμή με τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, όπου οι άνθρωποι χτυπήθηκαν από καταστροφές, ζουν τραγικές στιγμές και έχουν χαθεί ζωές, αναγκάζομαι να πάρω θέση έτσι ώστε να λήξει όλος αυτός ο θόρυβος που έχει προκύψει από τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή και είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι γι’ αυτό το θέμα.

Όπως γνωρίζετε είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που όλα αυτά τα χρόνια δεν απασχολώ ούτε προκαλώ με την προσωπική μου ζωή, παρά μόνο με τη δουλειά μου. Με αυτή την επιστολή μου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πάνω σε αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και με αφορούν.

Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος μου. Αυτό που θα ήθελαν να επισημάνω είναι πως όταν απαξιώνεται ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του. Δε θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό και πληγωτικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης. Ας μιλήσουν τα τραγούδια να μαλακώσουν οι καρδιές.

Η απαγοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς…».

Από την άλλη, η Φιλοθέη Μωβ που υπήρξε η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή και δήλωσε πως η συναυλία αυτή δε θα έπρεπε να έχει γίνει καθώς ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο, μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή απάντησε μέσα από την εκπομπή του #MegaΚαλημέρα λέγοντας, 

«Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»