Οι δηλώσεις & η ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη μετά τη γέννηση της κόρης του: «Ξυρίστηκα για το μωρό»

Πάνος Μουζουράκης:«Bιντεοσκοπήσαμε τη γέννα για το #Netflix. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό» - Βίκυ Σταυροπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Δήμητρα Ματσούκα, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ματίνα Νικόλαου, Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κατερίνα Καινούργιου, Σύλβια Δεληκούρα και Πέτρος Κουσουλός έστειλαν τις ευχές τους στο ζευγάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, καθώς η 30χρονη φαρμοακοποιός έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, θέλησε από την αρχή της εγκυμοσύνης, να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, μακριά από τα media.

Για τον λόγο αυτό, οι δημόσιες αναφορές του τραγουδιστή Πάνου Μουζουράκη στην προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες.

O Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τον μαιευτήρα της συζύγου του, κ. Παναγιώτη Τζώνη.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία μετά από τον τοκετό και σημείωσε: «Άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μία καινούρια».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε».

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής και εκείνος, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του, αποκάλυψε ότι ήταν παρών στον τοκετό.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν μέσα στον τοκετό είναι από τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει, με τα ίδια μάτια, με απέραντο σεβασμό. Ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Ξυρίστηκα για το μωρό, βιντεοσκοπήσαμε όλη τη γέννα. Η σύζυγός μου είναι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί όνομα για το παιδί μας», ανέφερε ο τραγουδιστής, ενώ κέρασε τους δημοσιογράφους γλυκά.

Φίλοι και συνεργάτες έστειλαν τις ευχές τους στο ζευγάρι

«Α το μωρό μου να είναι γερό και καλότυχο», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Να βιώνει αγαπημέ, ευτυχία, χαρά, υγεία, να το έχει κοντά του να το προσέχει», δήλωσε με τη σειρά του ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε τις ευχές της για τον ερχομό του παιδιού της οικογένειας Μουζουράκη.

«Να τους ζήσει να το χαίρονται το παιδάκι τους, είναι υπέροχοι γονείς είναι πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Είναι πολύ σοβαρός ο Πάνος και προετοιμάζεται εγκεφαλικά και ψυχολογικά γι΄αυτόν τον υπέροχο ρόλο της ζωής του», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να προβλέψω τον Πάνο, θέλω να τον δω να σπρώχνει ένα καρότσι», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Τον έχει αλλάξει η πατρότητα, στους πατεράδες παίρνει πολύ χρόνο να το συνηθίσουν», επεσήμανε ο Θανάσης Αλευράς.

«Θέλω να τον αγκαλιάσω να τους ζήσει, να είναι καλά τα παιδιά και να το χαρούν το παιδάκι τους», δήλωσε η Ματίνα Νικόλαου

Το περιμέναμε, φτάσαμε μέχρι τις τελευταίες μέρες και επιτέλους είναι πραγματικότητα έχει μία «κοράκλα» ασύλληπτη! Να είναι γερό, τυχερό, ευτυχισμένο, και να το χαρούν όσο δεν παίρνει», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Σύλβια Δεληκούρα ήταν μία από τις πρώτες που βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι, αφού ο σύζυγός της ήταν ένας από τους κουμπάρους.

Γι΄αυτό και μια από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαμε ήταν από το προφίλ της στο Instagram.

377097883_847569123751988_5759897667813538940_n

Μιλώντας στην εκπομπή #PameDanai η Σύλβια Δεληκούρα, φίλη του ζευγαριού και γνωστή ηθοποιός, σημείωσε ότι νέοι γονείς είναι καλά στην υγεία τους και πανευτυχείς.

«Χθες ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι που ήρθε η μπέμπα. Έζησα όλη τη χαρά και την αγωνία, πήγαν όλα πολύ καλά, είναι όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

Αναφερόμενη στον Πάνο Μουζουράκη, λέει:

«Ο Πάνος είναι πολύ στοργικός, είναι σαν χαμένος, η ευτυχία όλη και το χάσιμο, που δεν το έχει συνειδητοποιήσει, είναι καταπληκτικό όταν τον κοιτάς» και αποκάλυψε ότι η νεογέννητη μοιάζει στη μαμά, τη Μαριλού η οποία είναι μία κούκλα!

Και ο Πέτρος Κουσουλός όμως, που είναι πολύ φίλος με τον Πάνο Μουζουράκη, βρέθηκε μαζί του στο μαιευτήριο κατά τη διάρκεια της αναμονής του μωρού, όπως αποκάλυψε μέσα από φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media του.

Όπως έγραψε μάλιστα, όλοι μαζί περίμεναν την άφιξη της μικρούλας οριακά ξενυχτώντας.

377100936_242686305432912_3869254878198533718_n

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων επισκέφτηκε την Μαριλού Κόζαρη και τον Πάνο Μουζουράκη στο μαιευτήριο των βορείων προαστίων που βρίσκονται, ώστε να τους ευχηθεί και να δει το νεογέννητο μωρό τους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται τα ροζ μπαλόνια στο δωμάτιο.

kainourgiou_instagram

Σήμερα μιλώντας γι’ αυτό μέσα από την εκπομπή της, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ήμουν με τη μητέρα της Μαριλού και ήταν και ο Πάνος εκεί με τη μαμά του. Ο Πάνος λοιπόν, είπε κάτι που μου έμεινε, είπε στη μαμά της Μαριλού, “μπήκα σε μια υπέροχη οικογένεια και δημιούργησα μέσα σε αυτή και τη δική μου”. Ανατρίχιασα και λέω, “Χριστέ μου, έναν τέτοιο άντρα θέλω, με τέτοια φιλοσοφία”» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια πρόσθεσε,  «Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά γιατί υπάρχει και κόσμος που δε το θέλει».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε και ο γυναικολόγος της Μαριλούς Κόζαρη, Παναγιώτης Τζώνης ο οποίος έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη γέννηση του παιδιού της φαρμακοποιού με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο κ. Τζώνης αποκάλυψε πως ο τοκετός κράτησε 12 ώρες με τον Πάνο Μουζουράκη να είναι συνεχώς στο πλευρό της.

«Καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας τον τοκετό. Βιώσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι πάρα πολύ όμορφα. Ήταν ένας τοκετός όπως τον ονειρεύτηκε η Μαριλού, καθ’ όλη την διάρκεια ήταν πολύ ήρεμη. Αυτή χημεία και η αρμονία που έχουν σαν ζευγάρι πέρασε σε όλο το μαιευτήριο και σχολίασαν θετικά όλοι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν πανέμορφο το μωρό. Ήταν αρκετά θαρραλέα την ώρα που χρειάστηκε γιατί πάντα προς το τέλος του τοκετού θέλουμε την υπομονή της μαμάς».

«Ο Πάνος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της παρόλο που ο τοκετός κράτησε πολλές ώρες, σχεδόν 12. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα της και φυσικά μέσα στην αίθουσα τοκετού της ώρα της εξώθησης. Ήταν πολύ υποστηρικτικός. Μοίραζε θετική ενέργεια και της έδωσε δύναμη να περάσει όλη την διαδικασία», αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Μαριλού Κόζαρη.

Λίγο αργότερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Κατερίνα μου, μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου δώσεις τις ευχές σου στον αέρα. Ακούω ευχές λοιπόν», είπε χαριτολογώντας ο Πάνος Μουζουράκης βγαίνοντας στον αέρα της εκπομπής, με την παρέα του #SuperΚατερίνα να δίνει με τη σειρά της ευχές στον τραγουδιστή.

«Η απορία μου είναι άλλη εμένα: από τη στιγμή που ένα παιδί γεννιέται με πρόκληση, δεν έχει λάθος ωροσκόπο;», πρόσθεσε στη συνέχεια στο ίδιο ύφος ο τραγουδιστής.

«Χθες φεύγοντας από το μαιευτήριο είπα μέσα μου: έναν τέτοιον άντρα θέλω κι εγώ, να μου δείχνει τέτοια αγάπη και τέτοια αφοσίωση. Μη νομίζεις ότι σε γουστάρω, βέβαια, είσαι ο άντρας της καλύτερής μου φίλης», του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησαν με το ξάδερφό του Πάνου Μουζουράκη, όπου τους χάρισε και μια μαντινάδα για τον ερχομό του παιδιού τους

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»