Ο Κούλλης Νικολάου ανοίγει το σπίτι του στη Ψιμολόφου με την οικογένεια του στον Alpha Ελλάδος

Το βιολογικό μποστάνι, το κοτέτσι αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού του, οι ιδιαίτεροι πίνακες και ο γιος του, Νεκτάριος που αποκάλυψε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εν αναμονή της πρεμιέρας του νέου κύκλου της σειράς «Γη της Ελιάς», ο Κούλλης Νικολάου άνοιξε το σπίτι του στην Ψιμολόφου στην κάμερα της εκπομπής #HappyDay και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Με το χαμόγελο στα χείλη κι εκείνος και η οικογένειά του, μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό την καθημερινότητά τους και εικόνες από το σπίτι τους.

Ο Κούλλης Νικολάου και η σύζυγός του, Κλαίρη είναι παντρεμένοι 22 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ελένη και τον Νεκτάριο. 

Ο γιος του, Νεκτάριος μάλιστα, αποκάλυψε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, με τον Κούλλη Νικολάου να απαντά πως περιμένει να του αποδείξει ότι αξίζει.

Ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποίος και παραγωγός, έδειξε το μποστάνι του, το κοτέτσι του αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού του.

Μάζεψαν λαχανικά από το βιολογικό περιβόλι του, έφτιαξαν ψητό στον ξυλόφουρνο και έκατσαν οικογενειακώς παρέα με το συνεργείο και την δημοσιογράφο, στο τραπέζι του κήπου για φαγητό.

Δείτε το βίντεο στο 01:40' EΔΩ

Untitled

Συνέντευξη και στην εκπομπή #StarBreakfast και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Θα παρουσίαζα μια εκπομπή, αν ήταν κάτι που θα μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Στο #Famagusta δεν θα συμμετέχω σαν ηθοποιός. Είμαστε πολύ τυχεροί που δουλεύουμε με αυτούς τους ηθοποιούς. Είναι η συνταγή για την επιτυχία. Μπορεί το #Famagusta να πάει σε μια άλλη πλατφόρμα και όχι στο #Netflix», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Κούλλης Νικολάου απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στο γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν το ήξερα και με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος και με ρώτησε “θα πάτε στο γάμο του Αγγελόπουλου;” και της λέω “τι;”».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»