Άγριος τσακωμός Ντάφυ με Καινούργιου & Μικρούτσικο - Η στάση Γκουντάρα μετά τον πόλεμο στην Κάκαβα

Τροχαίο ατύχημα για τον Ντάφυ - Το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες: «Δεν είπαμε ότι είμαστε παρουσιαστές, δεν θα σας φάμε τη δουλειά» - Το μήνυμα όλο νόημα της Μαριάντας Πιερίδη - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τους «αδειάζει» δημόσια - Πόλεμος ανάμεσα στις εκπομπες, παραγωγής Νίκου Κοκλώνη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά το ιδιαίτερο φινάλε της εκπομπής #ΚαλοκαίριYes, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησαν στην κάμερα του #StarBreakfast και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μεταξύ άλλων, απάντησαν και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ναταλί Κάκκαβα να ξεκινά μαζί τους τα Σαββατοκύριακα.

«Δόξα τω Θεό το Open είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί μας, μας στήριξε πάρα πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη και δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω αν θα έρθει η Ναταλί Κάκκαβα ή ο Αλέξης Παππάς… Εγώ είμαι άνθρωπος που δουλεύω σαν τρελός, από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο για μένα γιατί ξέρω ότι θα έχω πολλή δουλειά» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Σε ερώτηση για το αν η Ναταλί Κάκκαβα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν ξέρω, εμείς είμαστε μία παρέα. Δεν υπάρχει κεντρικός, δεξής μπακ και σέντερ φορ. Είμαστε μια παρέα και αυτό πρέπει να καταλάβουν. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να το παίξει σταρ, high society να κάτσει σπίτι».

Από την πλευρά της, η Μαριάντα Πιερίδη σε παρόμοια ερώτηση απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα έρθει… Να περάσει καλά… Καλά να πάει… Εμείς πήγαμε πολύ καλά, κάναμε καλά νούμερα. Αν κάποιος θέλει να είναι κεντρικός ή κεντρικιά, να πάει να γίνει. Εμείς είμαστε μία παρέα».

Δυσαρέσκεια προκάλεσαν στο Open οι δηλώσεις που έκαναν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος για τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχει τεθεί πρώτο όνομα ποτέ. Με στενοχωρεί, νομίζω ότι είναι μία τηλεοπτική απειρία γιατί πολύ έξυπνα η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα είναι κεντρική –που επαναλαμβάνω ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα- κι αντί να το προσπεράσουν με τρόπο, είπαν “να κάτσει σπίτι της”».

Ακολούθησε μια αινιγματική ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη

Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το κανάλι του Open και την εκπομπή #ΚαλοκαίριYes, θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα, χωρίς να αποκαλύπτει σε ποιον απευθύνεται.

«Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Προτιμώ να λάμψω δια της απουσίας μου από ό,τι αισθάνομαι ότι με φθείρει και μειώνει», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη. 

pieridi-5-large

Το τροχαίο ατύχημα του Ντάφυ και το νέο μήνυμα

Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τετάρτης 13/9, δημοσιεύοντας δύο βίντεο, ενώ παράλληλα άφησε υπονοούμενα ότι μετά τις δηλώσεις του για τη Ναταλί Κάκκαβα που σχολιάστηκαν έντονα, ήρθε το ατύχημα.

«Καλημέρα, καλημέρα. Και εκεί που είμαστε εχθές στο Open για να φτιάξουμε το τρέιλερ, όπου κάτσαμε περίπου 6-7 ώρες μέχρι να τελειώσει αυτή η υπέροχη δουλειά που έχει γίνε. Πάω να γυρίσω σπίτι και στα διόδια της Αττικής Οδού στην Πεντέλη και έρχεται ένας μπαμ από πίσω. Το άλλο αμάξι έγινε καλοκαιρινό, εμένα εντάξει δεν έπαθε και πολλά, αλλά έλεος.

Δεν είπαμε ότι είμαστε παρουσιαστές, ούτε ότι είμαστε κορυφαίοι, μια προσπάθεια κάναμε. Έχετε φαγωθεί ρε, ηρεμήστε δεν θα σας φάμε τη δουλειά. Τι να πω; Σας αγαπάμε, σας βλέπουμε τόσα χρόνια, γιατί έτσι αυτό το πράγμα;», είπε ο Τριαντάφυλλος, υπονοώντας πως τον μάτιασαν.

Στο δεύτερο βίντεο που ανήρτησε ο τραγουδιστής έδειξε τις ζημιές που δημιουργήθηκαν κατά την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων.

Untitled

Η είδηση μεταδόθηκε και στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, η οποία είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη νέα εκπομπή στο Open αλλά και τη συμμετοχή της Ναταλί Κάκκαβα.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πίστευε όσα άκουγε για τις… αιτίες του ατυχήματος του καλλιτέχνη.

«Αρχικά εύχομαι να είναι καλά και να παρακαλέσω… Δεν είναι δυνατόν ρε Τριαντάφυλλε να οδηγείς και να κρατάς το κινητό έτσι, να τραβάς βίντεο» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και καλημέρισε τον τραγουδιστή, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή του Alpha.

«Το πρόβλημά σου ποιο είναι αγοράκι μου γλυκό; Ποιο είναι το πρόβλημά σου εσένα;», είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο και εκείνος δεν το άφησε αναπάντητο καθώς όπως είπε αυτή η φράση μπορεί να παρεξηγηθεί.

«Μου θυμίζετε τώρα, όταν ήμουν στο Survivor και ήταν όλοι εναντίον μου», είπε ο τραγουδιστής.

«Είσαι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και πολύ καλός μουσικός. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, δεν φοβάμαι. Αν θες έλα κι εδώ να πάω εγώ να τραγουδήσω αν είναι...», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για ποιο λόγο όλο αυτό; Έχει γίνει ένα θέμα με την Ναταλί γιατί η ερώτηση που μου τέθηκε ήταν ότι θα έρθει και είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Ήμασταν μία παρέα το καλοκαίρι όμορφα και ωραία και δεν υπήρχε κεντρικός. Είπα όποιος θα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενος και όποιος το παίξει σταρ, ας μην έρθει και να κάτσει σπίτι του. Ξέρετε τι μου θυμίζετε τώρα; Όπως ήταν στο Survivor 11 άτομα εναντίον μου» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Τι φοβάστε; Μην σας πάρω τη δουλειά; Χαλαρώστε λίγο μας βλέπει κόσμος. Θέλετε να μην την κάνουμε εμείς την εκπομπή; Πάρτε την εσείς. Πάρτε όποιον θέλετε. Εσείς κάνετε κουμάντο και είστε πρώτοι.

Δεν είμαστε παρουσιαστές, είμαστε μία παρέα και είπα ότι όποιος θέλει να έρθει στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου; Δεν έκανα κανένα λάθος και δεν θα βγω ένοχος. Εσύ Κατερίνα γιατί δεν παίρνεις την Ναταλί στην εκπομπή σου και μας ρίχνεις το μπαλάκι;» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος απαντώντας σε όσα λέγονταν στην εκπομπή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» δημόσια τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη - Η συνομιλία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο