Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στην Φιλοθέη Μωβ & Χριστίνα Μαραγκόζη για την συναυλία στον Αντώνη Βαρδή

Η Φιλοθέη Μωβ ξεσπά κατά του Γιάννη Βαρδή ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στη συναυλία που ήταν προς τιμήν του αείμνηστου τραγουδιστή, πριν από λίγες ημέρες - «Εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου. Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Τραγούδια του μεγάλου δημιουργού ερμήνευσαν ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χάρης Βαρθακούρης η Γλυκερία, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Ρέμος

Η πραγματοποίηση της συναυλίας έφερε στο προσκήνιο τις ενδοοικογενειακές τριβές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, με τον Γιάννη Βαρδή να δίνει τη δική του απάντηση, μέσω του #PameDanai στις δηλώσεις που έκαναν Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη.

Κόλαφος η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω γι΄αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του.

Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου… Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το Όλοι Μαζί Μπορούμε, που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει πράγματα που πρέπει να ελέγξω», είπε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν "φεύγουν" οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα».

Δείτε το βίντεο στο 01:00' EΔΩ

Η απάντηση Γιάννη Βαρδή:

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

«Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.

«Σε ό, τι αφορά την Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν.

«Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»