Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των celebrities, οι ευχές και οι φωτό με τις σχολικές τσάντες

Φαίη Σκορδά, Έλενα Ασημακοπούλου, Βάσω Λασκαράκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Ελένη Χατζίδου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλίκη Κατσαβού, Δούκισσα Νομικού, Πέγκυ Ζήνα, Μαριέττα Χρουσαλά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζέτα Δούκα, Ελεονώρα Μελέτη, Αθηνά Οικονομάκου, Παντελής Τουτουντζής, Σύλβια Δεληκούρα, Γιάννης Βαρδής, Στέλιος Χανταμπακής και Όλγα Πιλιάκη, ευχήθηκαν για τη νέα σχολική χρονιά ποστάροντας στα social media φωτογραφίες των παιδιών τους με τις σχολικές τσάντες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά από μία εβδομάδα, που η επικαιρότητα ήταν ομολογουμένως δραματική, σήμερα έκαναν την καθιερωμένη τους πρεμιέρα τα σχολεία.

«Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη τους εκπαιδευτικούς μας», έγραψε η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ποστάροντας μια φωτογραφία με τους γιους της που ξεκινούν σήμερα σχολείο.

Και οι γιοι Σκορδά - Λιάγκα

«Καλή σχολική χρονιά!! Ά Δημοτικού με ανυπομονησία και χαλαρότητα…!!!», έγραψε ο πιο κουλ μπαμπάς Δημήτρης Μακαλιάς.

Και ο γιος του Δημήτρη Μακαλιά

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!!
Β’ Γυμνασίου για εμάς φέτος…😬🙈
Γονείς…καλή δύναμη!!!💪🏻💪🏻💪🏻 #happyfirtsdayofschool #goodluck», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η φωτό της Έλενας Ασημακοπούλου.

Πέμπτη δημοτικού θα πάει και η Εύα Τσιμιτσέλη και η περήφανη μανούλα Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Εύα Τσιμιτσέλη

Ένα πιο μεγάλο μήνυμα έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Συγκεκριμένα: «Έκτη δημοτικού… και με περνάς ήδη 2 πόντους (όχι και τόσο δύσκολο βέβαια)…και σήμερα το πρωί σε έβγαλα την καθιερωμένη φωτογραφία της χρονιάς μπροστά στην πόρτα…. Πως έχει γίνει όλο αυτό;;;

Πότε σε είχα στην αγκαλιά μου μωρό και για πότε είσαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού ούτε που το κατάλαβα…ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είναι πια όλα σαν μαγική εικόνα…. Όρμα αγάπη μου στην ζωή και μην κοιτάς πίσω….μεγαλώνεις καρδιά μου και έχεις μόνο μπροστά να πας! Καλή σου σχολική χρόνια…καλή σχολική χρόνια σε όλους και εύχομαι να μπορούν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά του κόσμο να έχουν την δυνατότητα να έχουν "σχολικές χρονιές"»

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη

«Σε πιστεύω! Κυνήγησε τα όνειρά σου! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού και μοιράστηκε φωτογραφία του Φοίβου Βουτσά

Ο Φοίβος Βουτσάς.

Η Δούκισσα Νομικού ανήρτησε και εκείνη μία δημοσίευση με τα δύο της παιδιά, Σάββα και Αναστασία, το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, γράφοντας

«Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο και να φωτίζουν τις πιο δύσκολες στιγμές όλων μας. Ένα περίεργο καλοκαίρι τελειώνει και αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Κρατώ τις όμορφες αναμνήσεις βαθιά στο μυαλό μου και ελπίζω στα όμορφα που θα έρθουν. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με πολλά παιδικά χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελειάς και γαλήνης στις ψυχές μας».

Untitled

Μία ακόμα μαμά που θέλησε να ευχηθεί «καλή σχολική χρονιά» είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου έγραψε «καλή αρχή παιδάκια» σε story της στο Instagram.

stories-(1)

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε, επίσης, να στείλει τις θερμότερες ευχές της στους μικρούς μαθητές αλλά και στην κόρη της, αναρτώντας σε story τη στιγμή που η Μελίτα ήταν έτοιμη να ανεβεί στο σχολικό. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star, που σήμερα, μάλιστα έκανε -και εκείνη- την πρεμιέρα της, έγραψε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: «Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας».

stories-(5)


H Πέγκυ Ζήνα εύχεται καλή σχολική χρονιά ποζάροντας με τη μικρή Ηλέκτρα. « Καλημέρα! Καλή σχολική χρονιά στη ζωή μου και σε όλους σας παιδιά! Υγεία και Υπομονή. Διασκεδάστε το»

375237657_679927634013729_1441692532210702890_n (1)

Όσα έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

«Σήμερα χτύπησε το κουδούνι για την Λυδία μας κι εκείνη με απερίγραπτη χαρά σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι της, ετοιμάστηκε να πάει να βρει τους φίλους της, τη γνώση, τη χαρά το μέλλον της… Σήμερα έπρεπε να είναι αυτή η συνθήκη για όλα τα παιδάκια. Δεν είναι όμως. Το κουδούνι δεν θα χτυπήσει στα χωριά της Καρδίτσας και η χαρά δεν ζει εκεί για κανένα παιδί, κανένα γονιό και κανένα άνθρωπο.

Την κοίταζα να φεύγει και η καρδιά μου έγινε κομμάτια στην ιδέα πως θα μεγαλώνει σε ένα κόσμο τόσο ασταθή και επικίνδυνο. Και επειδή κανείς μας δεν πρέπει να ζει σ ένα τέτοιο κόσμο έπιασα τον εαυτό μου να παλεύει να βρει τη δύναμη που ξέρω ότι έχω μέσα μου να πιαστεί από ότι μπορεί για να βοηθήσω τον εαυτό μου, τα παιδιά μου και όποιον μπορώ να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε μπροστά.

Και συνειδητοποίησα πως αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει απομείνει να πιαστούμε. Τη δύναμη μέσα μας και το χέρι του διπλανού μας. Ας βρούμε τους ομοίους μας θα πω. Δεν θα συνδεθούμε ποτέ με το κακό αν δεν θέλουμε. Και ο μόνος τρόπος να το παλέψουμε και να το διώξουμε είναι αυτή η δύναμη μέσα μας που έχει την τάση να πολλαπλασιάζεται όταν έρχεται σε επαφή με την ίδια δύναμη. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και αρνούμαι να είμαι θεατής σε όλα αυτά.

Θυμίζω στον εαυτό μου πως τυχαία δεν βρίσκομαι σε ένα καμένο ή σ’ ένα πλημμυρισμένο σπίτι. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω και δίνω ό,τι μπορώ σε αυτόν που βάλλεται. Έχω πίστη στην ψυχή μου και δίνω ό,τι μπορώ για να κάνω και τους άλλους να πιστέψουν. Το κακό θα με βρίσκει πάντα απέναντι του και το καλό δίπλα του. Δεν έχω υπάρξει ποτέ θεατής. Πάντα πάνω στη σκηνή θα είμαι και θα παίζω με ότι έχω. Ας μην τα παρατήσουμε σας ικετεύω.. Ας παλέψουμε» έγραψε στην ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Snapinsta.app_376798127_1984238148610798_5127219964592444604_n_1080

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς μπορεί να πήραν εδώ και λίγους μήνες την απόφαση να ζουν χώρια μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης, όμως για χάρη της κόρης τους, Θάλειας, η οποία σήμερα θα ξεκινούσε το σχολείο ενώθηκαν ξανά. 

«Περιμένοντας το σχολικό. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και καλό κουράγιο σε όλους μας» έγραψε η Ζέτα Δούκα στη φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία απεικονιζόταν η ίδια μαζί με τον Μιχάλη Χατζαντωνά και την κόρη τους καθώς περίμεναν το σχολικό.

Μπορεί το ζευγάρι να πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση του όμως διατηρεί άψογη επικοινωνία για χάρη της Θάλειας η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

douka

Αναρτήσεις με τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο έκαναν και η Ελεονώρα Μελέτη, Αθηνά Οικονομάκου, Παντελής Τουτουντζής, Σύλβια Δεληκούρα, Γιάννης Βαρδής, Στέλιος Χανταμπακής και Όλγα Πιλιάκη

meleti-4-1-866x1536 oikonomakou-43-863x1536 toutountzis-34-864x1536 silvia-4 xantampakis-866x1536 antonis-vardis-4-864x1536
meleti-4-1-866x1536 oikonomakou-43-863x1536 toutountzis-34-864x1536 silvia-4 xantampakis-866x1536 antonis-vardis-4-864x1536

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»