Μέρα πρεμιέρας για την πρωινή ψυχαγωγία - Η επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες και η πρώτη καλημέρα

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Ζήνα Κουτσελίνη - H εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και Ελένης Μενεγάκη αναβάλλεται λόγω έκτακτης επικαιρότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρώτη μέρα στον αέρα για τις πρωινές εκπομπές - Τα περίεργα και τα ευτράπελα στον τηλεοπτικό αέρα και η πρώτη καλημέρα.

Μετά από μία εβδομάδα, που η επικαιρότητα ήταν ομολογουμένως δραματική, σήμερα οι περισσότερες πρωινές εκπομπές έκαναν την καθιερωμένη τους πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου μαζί με το πρώτο κουδούνι των σχολείων.

Κάθε χρόνο το look της πρεμιέρας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλες τις κυρίες της πρωινής ζώνης, οι οποίες σχεδιάζουν από καιρό την εμφάνιση αυτής της ημέρας, επιλέγοντας outfits από Έλληνες σχεδιαστές και άλλα δημοφιλή brands.

Το λευκό είναι διαχρονικά το αγαπημένο τους και το επιλέγουν από σεζόν σε σεζόν, ξανά και ξανά. Οπότε το 2023 δεν ήταν μια χρονιά εξαίρεση!

Αλλιώτικη πρεμιέρα για το #ΚαλημέραΕλλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε τους τηλεθεατές μόνος από το πλατό, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκίνησε λέγοντας «Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Αυτή η τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους» και πέρασε στη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί» ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου.

Πρεμιέρα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του #HappyDay το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.

Για 11η σεζόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που όλοι περάσαμε και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια, από το νοτιότερο έως το βορειότερο σημείο της Ελλάδας. Συνήθως αυτή τη μέρα, κάθε χρονιά έχουμε έναν τεράστιο ενθουσιασμό, μια προσμονή, μια μεγάλη χαρά που θα σας ξανασυναντήσουμε, που θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας, που θα μπούμε ξανά στο πρωινό μας ραντεβού.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει κάπου μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό που έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων αυτών των μηνών, με τα συνεχή τραγικά γεγονότα που μας έχουν στεναχωρήσει. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη, η καρδιά μας, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο, στην Μαγνησία.

Με όλους αυτούς που επλήγησαν, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, έχουμε 15 νεκρούς, 2 αγνοούμενους, περιουσίες που χάθηκαν, νεκρά ζώα, έχουμε τον κίνδυνο για την επόμενη μέρα, και όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Όπως έχετε μάθει στα τόσα χρόνια στο Happy Day φυσικά και θα τα συζητήσουμε αλλά είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας φτιάξουμε την μέρα, να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, λίγο πιο χαρούμενα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του #HappyDay.

Λίγο πριν το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια δεν άντεξε και πήγε κοντά της. Πήρε ένα μικρόφωνο και η μητέρα της παρόλο που δεν ήθελε να βγει στον αέρα, έδωσε τις πιο όμορφες ευχές της για καλή αρχή και καλή σεζόν!

Πιο συγκεκριμένα είπε στον αέρα από τα παρασκήνια: «Καλή αρχή, υγεία και όλα τα καλά».

«Είναι αντιστάρ η μαμά. Βλέπεις, με την εικονίτσα. Να είμαστε καλά! Πάντα η μανούλα στο πλευρό μας», είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και βγήκαν σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Μερικά λεπτά πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού έκανε πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη και η ανανεωμένη ομάδα της: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νανά Παλαιτσάκη, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας.

Μουδιασμένη από τη δυσάρεστη επικαιρότητα μετά τις καταστροφές στον θεσσαλικό κάμπο λόγω της κακοκαιρίας Daniel, η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά: «Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλαμε να ξεκινήσουμε και να σας πούμε μία ευχάριστη, μεγάλη, ζεστή καλημέρα, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε λίγο από τον αέρα ανανέωσης που έχουμε εδώ στην τηλεοπτική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε. Δυστυχώς όμως η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών μάς υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκρατημένοι από ό,τι θα θέλαμε.

Σε ένα μόνο πράγμα δεν είμαστε συγκρατημένοι, στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας την ημέρα μας και να βλέπουμε με ψυχραιμία όλα αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

Πρεμιέρα έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο #StarBreakfast για δεύτερη σεζόν.

Η τραγουδίστρια τόνισε πως όταν ολοκλήρωναν την περσινή σεζόν, δεν μπορούσαν να φανταστούν με τίποτα πόσο δύσκολο καλοκαίρι θα ακολουθούσε.

«Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται… Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο ξεγνοιασιάς».

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές έδωσαν τον λόγο στα υπόλοιπα μέλη της παρέας του Breakfast@Star.

Στην ομάδα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου είναι οι: Άση Μπήλιοιυ, Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο Γιώργος Λιάγκας και #ToPrwino έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 10 το πρωί. Ο παρουσιαστής μπήκε χαμογελαστός στο πλατό και ανέφερε τα εξής:

«Είναι η πιο άχαρη στιγμή της σεζόν, ότι ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι. Να πούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά που ξεκινούν στο σχολείο, να πούμε καλή τηλεοπτική σεζόν γιατί οι περισσότερες εκπομπές ξεκινούν σήμερα. Τι να πω τώρα; Τι να κάνω; Προγραμματικές δηλώσεις» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και καλημέρισε τους συνεργάτες του, Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Στη συνέχεια, καλωσόρισε τον Βαγγέλη Περρή που επανέρχεται και πάλι στην παρέα του Πρωινού, αλλά και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου που θα κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε πως η Ελένη Βουλγαράκη θα βγαίνει μετά τις 11 στην εκπομπή, ενώ αποκάλυψε πως πριν την πρεμιέρα έκανε ένα μακρινό ταξίδι στο Μαϊάμι.

Στην κουζίνα του «Πρωινού» θα μαγειρεύει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και στις αστρολογικές προβλέψεις σταθερά η Λίτσα Πατέρα.

Μία ώρα μετά την πρεμιέρα του #ToPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε την Ελένη Βουλγαράκη στην ομάδα.

Η νεαρή παρουσιάστρια, που κάθισε στη θέση της Άριας Καλύβα στο πλατό, έδειξε τον ενθουσιασμό της από την υποδοχή. «Μα τι υποδοχή είναι αυτή! Καλώς σας βρήκα» είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Τι γίνεται; Πώς σου φαίνεται, που από το Σαββατοκύριακο θα είσαι καθημερινά στην τηλεόραση;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντάει: «Θα το συνηθίσω, δεν φοβάμαι Γιώργο Μου».

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha με νέους και παλιούς συνεργάτες.

Με λευκά ρούχα και άκρως εντυπωσιακή η Κατερίνα Καινούργιου εκανε την είσοδό της στο πλατό.

Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ενώ αναμφισβήτητα ούτε η ίδια περίμενε πως η επικαιρότητα στην πρεμιέρα της θα ήταν τόσο βαριά.

«Καλημέρα, την πιο γλυκιά μου καλημέρα. Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές.Όπου κι αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Καλή τηλεοπτική και σχολική σεζόν καθώς σήμερα ξεκινούν και τα σχολεία. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα μια ανησυχία. Δυστυχώς περάσαμε δύσκολα από το καλοκαίρι. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός αυτά τα γεγονότα. Μαζί θα περάσουμε και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Αμέσως μετά καλωσόρισε τους συνεργάτες της, με χορό και τραγούδι.

Όταν υποδέχτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν δίστασε να πετάξει και μια σπόντα για τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα: «Είναι εδώ; Δεν πήγε στον Λιάγκα; Τι έγινε;».

«Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;», είπε γελώντας η ίδια με τον Μικρούτσικο να απαντά επίσης γελώντας: «Η άρνηση του Λιάγκα».

Στις 11:50 ακριβώς η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με την ανανεωμένη εκπομπή της με τίτλο #Fay’sTime/

Η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκλονισμένη με όσα συνέβησαν στην Θεσσαλία και τη Μαγνησία με τις πλημμύρες, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, εκφράζοντας τις σκέψεις της.

«Καλημέρα σε όλους, καλημέρα ομαδάρα! Πρόλαβα να πω καλημέρα. Έχουμε αλλαγή στην ώρα σε αυτή την εκπομπή, αλλάξαμε και τον τίτλο. Fay’s Time πια είναι ο τίτλος της εκπομπής. Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά, μια μεγάλη αγκαλιά, ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πάρα πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ, μια συντροφιά μαζί σας να κάνουμε παρέα με μια καινούργια ομάδα» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Η σκέψη μας παρότι είμαστε εδώ όπως για όλους μας που συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας, η καρδιά μας, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η αγωνία μας, η προσευχή μας κυρίως είναι στους συνανθρώπους μας στον θεσσαλικό κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, οι άνθρωποι που χάσαμε, είναι οι αγνοούμενοι, είναι οι καταστροφές, τα ζώα που χάθηκαν, η επόμενη μέρα; Πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε κάθε πρωί με αγωνία, με τρόμο, με φόβο, πια. Συγχαρητήρια στις οικογένειες και τους ανθρώπους που είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας» τόνισε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τους νέους συνεργάτες της στο Fay’s Time, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μαρία Φραγκάκη και Μάρτζυ Λαζάρου, Αλέξανδρο Κατσαρίδη και Άγγελο Βουράκη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι έμπειροι συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα μεταφέρουν τον «παλμό» της επικαιρότητας με αντικειμενικότητα και ολοκληρωμένη έρευνα.

Με ένα ροζ κοστούμι, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό, χαιρέτησε τους συνεργάτες της και καλωσόρισε τους τηλεθεατές.

«Καλή μας σεζόν. Μια περίοδος πολύ δύσκολη για τη χώρα μας, για την πατρίδα μου, τη Θεσσαλία, για την πατρίδα όλων μας, καθώς η Θεσσαλία είναι ο κάμπος, είναι όλα αυτά που παράγει αυτός ο τόπος και δυστυχώς έχει δυσκολέψει πολύ τους ανθρώπους. Θέλω μέσα από το βάθος της καρδιάς μου, να το ομολογήσω σε εσάς. Δεν περιμέναμε να είναι έτσι η αρχή της σεζόν, αλλά έτσι είναι και η ζωή. Αλλιώς τα προγραμματίζεις κι αλλιώς βγαίνουν. Αυτό που συμβαίνει σήμερα σε εσένα, αύριο θα είναι δικό μου.

Ξεκινώντας αυτή η σεζόν θα ήθελα να σας δώσω ένα μήνυμα. Αυτό του ήλιου, το φως που μπαίνει από κάποια χαραμάδα του καθένα από εμάς. Γιατί υπάρχουν έυκολα και δύσκολα και τώρα διανύουμε μία δύσκολη περίοδο. Υπήρχαν κάποια χέρια που έσπρωξαν έναν άνθρωπο και τον πέταξαν στη θάλασσα, υπήρχαν όμως χέρια που τράβηξαν πολύ κόσμο από τις πλημμύρες. Πιστεύω σε αυτά τα χέρια που βοηθούν τον συνάνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00 ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του #PameDanai

Παρόλα αυτά, η εκπομπή δεν πραγματοποιηθεί.

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και των πλημμυρών, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της δεν θα καλημερίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

To «Πάμε Δανάη!» έρχεται για τέταρτη χρονιά με τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Η Δανάη Μπάρκα γίνεται η συντροφιά που θα βάλει χρώμα στη ζωή μας. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!