Ashton Kutcher & Mila Kunis απολογήθηκαν για την υποστήριξη στον Danny Masterson, μετά την καταδίκη για βιασμό

Το ζευγάρι είχε γράψει επιστολές που στήριζαν τον καταδικασμένο πλέον για βιασμό ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δίκης του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ashton Kutcher & η Mila Kunis ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη για τις επιστολές που έστειλαν στον δικαστή της δίκης του Danny Masterson σχετικά με τους βιασμούς δύο γυναικών, στις οποίες αποκαλούν τον συμπρωταγωνιστή τους στο «That '70s Show» «πρότυπο».

«Έχουμε επίγνωση του πόνου που προκλήθηκε από τις επιστολές χαρακτήρα που γράψαμε για λογαριασμό του Danny Masterson», ανέφερε ο Ashton Kutcher σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

«Υποστηρίζουμε τα θύματα. Το έχουμε κάνει αυτό ιστορικά μέσω της δουλειάς μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον», πρόσθεσε η Μila Kunis, η οποία κάθεται δίπλα στον Ashton Kutcher στο βίντεο.

Στη συνέχεια, ο Ashton Kutcher εξηγεί πώς η οικογένεια του Danny Masterson απευθύνθηκε σε αυτόν και την Mila Kunis για να γράψουν επιστολές χαρακτήρων για να «εκπροσωπήσουν το πρόσωπο που γνωρίζαμε για 25 χρόνια».

«Οι επιστολές δεν γράφτηκαν για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα του δικαστικού συστήματος ή την εγκυρότητα της απόφασης των ενόρκων», είπε η Μila Kunis.

«Προορίζονταν για να τα διαβάσει ο δικαστής και όχι για να υπονομεύσουν τη μαρτυρία των θυμάτων ή να τα τραυματίσουν εκ νέου με οποιονδήποτε τρόπο», συμπλήρωσε ο Ashton Kutcher. «Δεν θα θέλαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό και λυπούμαστε αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την Μila Kunis να λέει: «Η καρδιά μας είναι μαζί με κάθε άτομο που έχει πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής επίθεσης, σεξουαλικής κακοποίησης ή βιασμού».

Αφού ο Ashton Kutcher και η Μila Kunis δημοσίευσαν το βίντεό τους, μία από τις γυναίκες για τις οποίες ο Danny Masterson καταδικάστηκε για βιασμό, η Τζέιν Ντο - αποδοκίμασε τη συγγνώμη του ζευγαριού, λέγοντας στον δημοσιογράφο Γιασάρ Αλί, ο οποίος έκανε ανάρτηση στο Twitter: «Αυτό το βίντεο ήταν απίστευτα προσβλητικό και οδυνηρό. Η ελπίδα μου είναι να μάθουν τη ριζοσπαστική υπευθυνότητα και τη σημασία της αυτοεκπαίδευσης για να μάθουν πότε να κρατούν τα προνόμιά τους υπό έλεγχο - ειδικά ο Άστον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εργάζεται με θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Και όσον αφορά τη Μίλα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το "Times Up"».

Ο Ashton Kutcher και η Μila Kunis ήταν δύο από τους περισσότερους από 50 ανθρώπους που έγραψαν στον δικαστή στη δίκη για την υπόθεση του Danny Masterson για να υποστηρίξουν τον καταδικασμένο ηθοποιό πριν βγει η δικαστική απόφαση.

Δειτε Επισης

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο
Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του συζύγου της Μίμη Πλέσσα : «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία»
Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»