Ξεσπά η Αθηνά Καμπάκογλου: «Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο;»

Οριστικό τέλος έρχεται για την εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων», μετά τις δημόσιες καταγγελίες που έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αθηνά Καμπάκογλου, πως ο πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης επιχειρεί να δώσει την παρουσίαση στην Κατερίνα Παπουτσάκη. Τι λέει για τον ρόλο του Χρήστου Νικολόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις υπόγειες και σκανδαλώδεις τακτικές που φαίνεται ότι ακολουθεί ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας έβγαλε στη φόρα η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου, ανοίγοντας «μέτωπο» μαζί του για το μέλλον της «Αυλής των χρωμάτων».

Μέσα από εκτενή επιστολή που έστειλε στην ΕΣΗΕΑ, η οικοδέσποινα και αρχισυντάκτρια της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής, η οποία, σημειωτέον, υπήρξε εξαρχής δικό της δημιούργημα, καταγγέλλει τον «αυτοκράτορα του Ραδιομεγάρου», όπως αποκαλούν κάποιοι τον Κωνσταντίνο Ζούλα, πως έχει δρομολογήσει (εν αγνοία της!) την αντικατάστασή της στην παρουσίαση από την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ισχυρίζεται δε ότι ο πρόεδρος ήθελε αρχικά να «κόψει» εντελώς την «Αυλή των χρωμάτων», αλλά στη συνέχεια προτίμησε να ανεβάσει πολύ το κόστος του προγράμματος, με την τοποθέτηση του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου σε ρόλο συμπαρουσιαστή της ίδιας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 1

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Ζούλας έχει βάλει στόχο να αφήσει εκτός κάμερας την Αθηνά Καμπάκογλου, περιορίζοντάς την στην αρχισυνταξία του πρότζεκτ, και να βάλει στη θέση της ως οικοδέσποινα τη γνωστή ηθοποιό, ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο το κόστος της εκπομπής που φυσικά θα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι!

nb_zoulas_konstantinos

Μέσα από τον λογαριασμό της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» στο Facebook, η Αθηνά Καμπάκογλου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του προγράμματος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία -σύμφωνα με την δημοσιογράφο- διέκοψε την προβολή ακόμα και των επαναλήψεων.

«Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει…

Χωρίς δίκη μου ευθύνη.

Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς;

Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.

Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο ο κ. Νικολόπουλος, θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Αθηνά Καμπάκογλου»

Στην εφημερίδα #Espresso μίλησε η Αθηνά Καμπάκογλου, μετά το μήνυμά της για το οριστικό τέλος της εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2. Η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά της διοίκησης της ΕΡΤ για την απόφασή της και ανέφερε τα εξής:

«Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που με αφορούν, ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Από τη μία θλίψη για την «υπεύθυνη» και «ειλικρινή» στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, που προτιμά να την κάνει γνωστή μέσω διαρροών και ικανοποίηση από την άλλη για την ανυπαρξία στοιχείων όσων ισχυρίζεται. Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο; Αν αυτό νομίζει, πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση; Θα με ενοχλούσε τελικά το τρίτο πρόσωπο; Δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες κύριοι της διοίκησης. Συνεργάστηκα κατά καιρούς με πολλούς συναδέλφους και αυτοί, αν θελήσω, θα μιλήσουν για τη συνεργασία μας. Άλλωστε η προϊστορία καθενός μας είναι γνωστή τοις πάσι και μας συνοδεύει παντού! Απλά ψάχνετε δικαιολογίες για να στηρίξετε την απομάκρυνσή μου και δυστυχώς επιλέξατε τον πλέον ανήθικο τρόπο» ανέφερε η Αθηνά Καμπάκογλου.

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί