Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Έφτασε ο Σεπτέμβριος! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κριός

Κατά τη διάρκεια αυτής της Φθινοπωρινής περιόδου θα χρειαστεί να διατηρήσεις την αίσθηση ηρεμίας και να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις ενέργειες που σχετίζονται με τον Άρη στο Ζυγό, αναζητώντας έμπνευση από την Αφροδίτη στο Λέοντα.  Αν και η Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη, μπορεί να δώσει την εντύπωση στασιμότητας ή έλλειψης προόδου.  Η άμεση πορεία της θα αποκατασταθεί στις 16/9.  Αυτή η αλλαγή της θα αναζωογονήσει και θα αποκαταστήσει τη χαρακτηριστική θετική σου ορμή, επαναφέροντας το σθένος και το ενθουσιασμό σου. Ενώ η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά παραμένει περίπλοκη και πολύπλευρη.  Μέχρι τις 16 είναι καλό να αφιερώσεις χρόνο για να αναλογιστείς τις προθέσεις σου και να εξετάσεις προσεκτικά τις πιθανές συνέπειες των πράξεων σου.  Ωστόσο είναι σημαντικό να είσαι προσεκτική μετά από την ημερομηνία αυτή, καθώς η φαινομενική ηρεμία στις ρομαντικές σου σχέσεις μπορεί να δώσει τη θέση της σε απροσδόκητες συγκρούσεις και προκλήσεις.  Η Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Άρη, τονίζει την ικανότητα σου για δέσμευση και αφοσίωση.  Έτσι το επόμενο διάστημα είναι απαραίτητο να αγκαλιάσεις την ιδέα της αρμονικής κοινής ζωής αντί να την απορρίψεις. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 15, απαιτεί υπομονή και λιγότερο άγχος στα εργασιακά. Έλεγξε ξανά τις εργασιακές σου υποθέσεις και απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.  Συνολικά ο Σεπτέμβριος είναι μια περίοδος προβληματισμού, ενδοσκόπησης και αλλαγής. Μπορεί να νιώθεις πιο συγκεντρωμένη και αποφασισμένη απ’ το συνηθισμένο , αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κατανόηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να εστιάσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Ταύρος

Αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να βάλεις μια ισχυρή βάση για τα μελλοντικά σχέδια σου. Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο και να καταβάλλεις προσπάθεια για να χαράξεις μια σαφή πορεία προς τα εμπρός, να καταστρώσεις στρατηγικές και να θέσεις εφικτούς στόχους.  Ταυτόχρονα η καλλιέργεια και η ενίσχυση των σχέσεων με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι είναι εξίσου σημαντική.  Η οικοδόμηση και η σταθεροποίηση σχέσεων μπορεί να φέρει τεράστια υποστήριξη και να ανοίξει πόρτες για νέες ευκαιρίες.  Επομένως κάνε μια σημαντική προσπάθεια να καλλιεργήσεις ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις και συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.  Η Αφροδίτη ωστόσο τοποθετημένη στο Λέοντα, εκπέμπει παράφωνες ενέργειες   οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν επιπλοκές και πειρασμούς με τη μορφή ομορφιάς.  Είναι απαραίτητο να αντισταθείς στην παρόρμηση να εμπλακείς σε συγκρούσεις που μπορεί να διαταράξουν την εσωτερική σου γαλήνη και να θέσουν σε κίνδυνο τη συνολική σου ευημερία.  Αντίθετα καλό είναι να αναζητήσεις την εσωτερική σου αρμονία, συμφιλιώνοντας τις προσωπικές σου πεποιθήσεις και βρίσκοντας μια μέση λύση που προάγει ηρεμία. Συνοπτικά οι τρέχουσες ανάδρομες πλανητικές ευθυγραμμίσεις σου παρέχουν την ευκαιρία να αναλογιστείς την πρόοδο σου και να βελτιώσεις τα συνεχιζόμενα έργα σου.  Δουλεύοντας επιμελώς, μπορείς να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Συλλογικά ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας μεταμόρφωσης και ανάπτυξης καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς με την εσωτερική σου σοφία, να θεραπευτείς από τυχών πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

Δίδυμοι

Ο μήνας περιλαμβάνει τις δοκιμασίες του αλλά υπάρχει και μια ασημένια επένδυση.  Οι ενέργειες του Λέοντα και του Ζυγού μπαίνουν στο παιχνίδι, προσφέροντας μια αχτίδα ελπίδας, επηρεάζοντας ευνοϊκά τις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις σου με τους άλλους.  Αυτός είναι ακριβώς ο τομέας  όπου θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου εάν θέλεις να ζήσεις μια πιο θετική και ευχάριστη  εξέλιξη γεγονότων.  Σε θέματα ερωτικά, αγάπης και ρομαντισμού οι πλανήτες σου χαμογελούν.  Η φυσική σου γοητεία αποπνέει μια μαγευτική αύρα αιχμαλωτίζοντας τις καρδιές όσων λαχταρούν τη συντροφιά σου και προσπαθούν διακαώς να τραβήξουν την προσοχή σου.  Συνοψίζοντας παρά τις προκλήσεις και τις παραφωνίες, αυτός ο μήνας σου δίνει και την ικανότητα να ξεπεράσεις εμπόδια και να πετύχεις τους στόχους σου.  Αγκαλιάζοντας την υπομονή  αντί να επιβάλλεις την πρόοδο και εστιάζοντας στην καλλιέργεια των σχέσεων σου με τους άλλους, μπορείς να ανοίξεις το δρόμο για ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό μέλλον. Πιθανά μικρά προβλήματα οικονομικών στις αρχές του μήνα μπορεί να είναι τα αποτελέσματα λανθασμένης εκτίμησης. Μέχρι τις 15 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα, καθυστερήσεις, αλλά και αντιπαραθέσεις.   Άτομα από το παρελθόν επανέρχονται και σου δημιουργούν μια συναισθηματική αναστάτωση.

Καρκίνος

Η πορεία σου προς τη πρόοδο βρίσκεται στην καλλιέργεια της και θα εξαρτηθεί από τις ουσιαστικές σχέσεις σου.  Ωστόσο ξεκινώντας το μήνα είναι σημαντικό να αποφύγεις να υποκύψεις σε υπερβολικό πανικό εάν παρατηρήσεις μια μικρή επιβράδυνση στις προσπάθειες σου.  Αυτή η επιβράδυνση μπορεί να οφείλεται στην ανάδρομη κίνηση των πλανητών και τις δυναμικές κινήσεις του Δία. Αντί να επιδοθείς σε μια μάταιη ενασχόληση από υποθετικές ατυχίες, άδραξε αυτή την ευκαιρία για να ενισχύσεις τους δεσμούς που έχεις ήδη δημιουργήσει.  Θυμήσου πως είναι υψίστης σημασίας να μην εγκαταλείψεις εύκολα  την αποφασιστικότητα σου ενόψει των προκλήσεων.  Απέφυγε την παγίδα της απόγνωσης και διατήρησε τη σταθερότητα, καθώς περιμένεις υπομονετικά την αποκατάσταση της κανονικότητας.  Η Αφροδίτη ωστόσο ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, σε ενθαρρύνει να επιδείξεις τα μοναδικά ταλέντα και τις ικανότητες σου.  Σε προτρέπει να αποφύγεις να παρασυρθείς από φευγαλέα συναισθήματα που μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή από τον πραγματικό σου σκοπό. Παραμένοντας προσγειωμένη και αυθεντική μπορείς να διασφαλίσεις την επιτυχία των στόχων σου.  Είναι γνωστή η συναισθηματική σου ευαισθησία γι’ αυτό δεν αποκλείεται να έρθουν στον κόσμο σου παλιά συναισθήματα και αναμνήσεις.   Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή να αφήσεις το παρελθόν και να εστιάσεις στο παρόν.  Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να θέσεις νέους στόχους και προθέσεις για τον εαυτό σου και να αρχίσεις να εργάζεσαι προς αυτή την κατεύθυνση. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αν έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, δώσε προσοχή σ’ αυτό.

Λέων

Ο Σεπτέμβριος προμηνύει ένα έντονο κύμα συναισθημάτων.  Με την έλευση του Φθινοπώρου η δραστηριότητα στο μέτωπο της αγάπης αυξάνεται κατακόρυφα.   Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της αποφασιστικότητας, σου προσφέρει τη βοήθεια του και τη δυνατότητα να πλοηγηθείς στους κινδύνους και τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σου με θάρρος και χάρη. Επιπλέον η βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, χρησιμεύει ως μια συνεχή υπενθύμιση για να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε όλες τις προσπάθειες σου. Επίσης  σε εμπνέει να αντιμετωπίσεις τις όποιες προκλήσεις κατά μέτωπο, οπλισμένη με ευφυΐα και ρεαλιστική προοπτική.  Αγκάλιασε τις ευκαιρίες που προκύπτουν αυτό το μήνα στα εργασιακά, καθώς σου παρέχουν ένα γόνιμο έδαφος για επαγγελματική ανάπτυξη.  Λάβε υπόψη τη σημασία της υπομονής, της αυτοβελτίωσης και των γνήσιων, αληθινών συνδέσεων.  Παρόλο που οι συνθήκες φαίνονται ευνοϊκές αυτό το μήνα  , καλό είναι να μη βασίζεσαι αποκλειστικά στις σαγηνευτικές σου ικανότητες για να πετύχεις τους στόχους σου.  Αντίθετα, προκάλεσε τον εαυτό σου να βγει από τη ζώνη άνεσης του και να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια και αφοσίωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις μια ασφαλέστερη και πιο ικανοποιητική πορεία προς την επιτυχία.  Όσον αφορά τα θέματα καρδιάς με τους θαυμαστές ή το μόνιμο σύντροφο σου είναι σε θετική κατάσταση.  Η έμφυτη γοητεία σου συνεχίζει να κάνει τα μαγικά της αιχμαλωτίζοντας τους γύρω σου.  Αυτό το μήνα η ερωτική σου ζωή αποκτά ζωηρές αποχρώσεις και η σύνδεση με άλλους εμπλουτίζουν τις ρομαντικές σου εμπειρίες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο σημαίνει οικονομία, ακόμα και οι μικρές αγορές σου θα είναι πετυχημένες και ούτε μια δεκάρα δε θα πάει χαμένη!!!

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτού μήνα σε αντίθεση με το τι πιστεύεις, θα ανακαλύψεις ότι διαθέτεις όλους τους απαραίτητους πόρους για να ζήσεις μια ζωή πιο άνετη και πιο εύκολη.  Οι συνδυασμένες ενέργειες που προέρχονται από τον Ταύρο και την Παρθένο ευθυγραμμίζονται υπέρ σου, υποστηρίζοντας ενεργά την επέκταση σου και ανοίγοντας δρόμους για την επιτυχία.  Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης σου,  σου  χαρίζει το δώρο της διορατικότητας επιτρέποντας σου να βλέπεις τα πράγματα με σαφήνεια και ακρίβεια.  Σε καλεί να αναγνωρίσεις και να αξιοποιήσεις τις έμφυτες ικανότητες σου, ενθαρρύνοντας σε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ωστόσο καθώς ο μήνας προχωρά, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με την αναζωπύρωση δυσάρεστων αναμνήσεων, προκαλώντας βαθιά ενδοσκόπηση.  Είναι σημαντικό να τις αναγνωρίσεις και να σκεφτείς πως δεν είναι μόνο παρά  φευγαλέες. Να είσαι βέβαιη ότι οι σχέσεις σου παρά τις στιγμιαίες αναταράξεις είναι έτοιμες να ανακτήσουν τη σταθερότητα και ισορροπία τους.  Τα απομεινάρια του παρελθόντος θα εξασθενήσουν σταδιακά ανοίγοντας το δρόμο για ανανεωμένη αισιοδοξία.  Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ευνοεί τη δημόσια ομιλία, τις παρουσιάσεις και οι διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε υψηλό επίπεδο.  Οι ανταγωνιστές σου στα εργασιακά θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα δυνατό αντίπαλο και είναι απίθανο να σου στήσουν εμπόδια. Αντίθετα θα θελήσουν να σε πλησιάσουν και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου.

Ζυγός

Με την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σου αυτό το μήνα, αλλά και της Αφροδίτης που συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση  της υλοποίησης των  έργων  σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να βυθιστείς σε ένα κόσμο που αντηχεί με τις προσωπικές σου προτιμήσεις και τις βασικές σου αξίες, επιτρέποντας σου να αποκαταστήσεις την πολυπόθητη αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σου.  Ωστόσο είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου για να αποφύγεις πιθανές παγίδες  που μπορεί να υπονομεύσουν τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκεις να πετύχεις. Αν και η πρόοδος που κάνεις είναι ενθαρρυντική, είναι επίσης σημαντικό να μην εφησυχάζετε  ή να παραβλέπεις τη σημασία της καλλιέργειας των σχέσεων σου.   Παρόλο που οι συνδέσεις σου έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν υποστήριξη, δε σε απαλλάσσουν από την ανάγκη  να επιμείνεις για να ξεπεράσεις τις αναπόφευκτες προκλήσεις που προκύπτουν. Η φυσική σου κλίση προς τη γοητεία και την αποπλάνηση ενισχύεται ακόμα περισσότερο, κάνοντας σε ακόμα πιο ελκυστική.  Ως αποτέλεσμα οι ρομαντικές σου προσπάθειες να μπορούν να καταλήξουν σε μια θετική, πολλά υποσχόμενη νέα κατάσταση.  Για να διασφαλίσεις την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου θα πρέπει να μετριάσεις το πάθος σου και να είσαι προσεκτική με τα συναισθήματα του.  Προσέχοντας τα συναισθήματα και τις ανάγκες του θα καταφέρεις να καλλιεργήσεις αρμονικότητα στη σχέση σας.  Μην ξεχνάς την έγκαιρη ξεκούραση!

Σκορπιός

Η ευθυγράμμιση των πλανητών σε φιλικά για σένα ζώδια φέρνει ένα κύμα θετικής ενέργειας ωφελώντας σε ιδιαίτερα.  Αυτή η πλανητική διαμόρφωση σου παρέχει το προνόμιο να λαμβάνεις υποστήριξη και βοήθεια από άτομα με επιρροή, που διαθέτουν τη δύναμη να διευκολύνουν την προσωπική σου ανάπτυξη  σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.  Αυτό το μήνα σου παρουσιάζονται συναρπαστικές ευκαιρίες και δελεαστικές προτάσεις που συνοδεύονται από την προθυμία των άλλων να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συζητήσεις.  Οι αξιοσημείωτες δεξιότητες σου και η πλούσια εμπειρία σου έχουν μεγάλη ζήτηση αυτό το μήνα.  Ωστόσο ακόμη και μέσα σ’ αυτή την ευοίωνη ατμόσφαιρα μπορεί να βρεθείς να σκέφτεσαι  την ύπαρξη πιθανών εμποδίων.  Η τάση σου να εστιάζεις αποκλειστικά στις αρνητικές πτυχές των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, χρειάζεται επειγόντως αντίδραση και καταπολέμηση! Η επιρροή της Αφροδίτης δυνητικά οδηγεί σε επιπλοκές και σύγχυση στις ρομαντικές σχέσεις σου.  Η πλανητική ευθυγράμμιση μπορεί να πυροδοτήσει έντονες και ξαφνικές συναισθηματικές αντιδράσεις, καθιστώντας τις διαπροσωπικές συνδέσεις πιο περίπλοκες απ’ ότι συνήθως.  Προκειμένου να αποφευχθεί η προοπτική μοναξιάς, είναι σημαντικό να ασκείς σύνεση και προνοητικότητα πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.  Αγκάλιασε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και άσε τα παράπονα του παρελθόντος.

Τοξότης

Η πλανητική ευθυγράμμιση στον αστρολογικό σου χάρτη παρουσιάζει ένα σύνθετο σενάριο για σένα αυτό το μήνα. Ο Κρόνος, γνωστός για την περιοριστική του επιρροή θέτει εμπόδια που εμποδίζουν την πρόοδο σου.  Ως αποτέλεσμα μπορεί να βρεθείς παγιδευμένη ανάμεσα σε κύματα αποθάρρυνσης και τρεμούλιασμα ελπίδας. Το να ανακαλύψεις ξανά θα είναι πρωταρχικής σημασίας σε αυτή τη διαδικασία.  Ευτυχώς έχεις την ακλόνητη υποστήριξη του Άρη και της Αφροδίτης, δυο ουράνιων συντρόφων που είναι σταθερά δίπλα σου. Σε εμπνέουν, σε ενθαρρύνουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου , προτρέποντας σε να ξεκινήσεις ένα έργο που έχει βαθιά σημασία για σένα.  Αξιοποιώντας τα έμφυτα ταλέντα και τις δεξιότητες σου θα είσαι σε θέση να πλοηγηθείς σε αυτή την προσπάθεια με σκοπό και αποφασιστικότητα. Η επιρροή της Αφροδίτης και του Άρη θα φέρει τυχαίες αλλά καθοριστικές συνδέσεις στη ζωή σου.  Πρόσεξε προς το τέλος του μήνα με τη μεταφορά του Ήλιου στο Ζυγό, μέσα από αυτές στις συνδέσεις θα αποδειχθεί πως σου προσφέρει καθοδήγηση και βοήθεια όταν το χρειάζεσαι περισσότερο.  Ενώ μπορεί να βιώνεις στιγμές θλίψης ή μελαγχολίας παρηγορείσαι από το γεγονός ότι οι ρομαντικές σχέσεις σου θα χρησιμεύσουν ως ανεκτίμητοι πυλώνες υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι μια απαράμιλλη πηγή κινήτρων , προτρέποντας σε να συνεχίσεις να προχωράς προς τα εμπρός και να μη χάνεις τους στόχους σου.  Συνοψίζοντας πέρα από τις προκλήσεις, αν καταφέρεις να αγκαλιάσεις και να προχωρήσεις στην εφαρμογή απαραίτητων αλλαγών και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες, θα καταφέρεις να αναδυθείς με μεγαλύτερη κατανόηση των κρυμμένων δυνατοτήτων σου.

Αιγόκερως

Με την επιρροή του Ερμή στην Παρθένο έχεις μια αξιοσημείωτη ικανότητα για σχολαστική ανάλυση και προσεκτική αξιολόγηση διαφόρων θεμάτων και προτάσεων.  Το μυαλό σου βρίσκεται σε κατάσταση ενεργή εμπλοκής και οι νοητικές σου ικανότητες  λειτουργούν στο απόγειο τους.  Αυτό το αυξημένο επίπεδο πνευματικής οξύτητας σου επιτρέπει να πλοηγείσαι αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις εργασίες, διασφαλίζοντας ότι η εργασία σου παραμένει στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σου.  Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχεις συναντήσει σημαντικά εμπόδια ή αναποδιές που να παρεμπόδισαν την πρόοδο σου.  Ωστόσο είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτική, καθώς ο Άρης έχει πάρει  τη θέση του στο Ζυγό και αυτός ο μήνας έχει μεγάλη σημασία για την  επίτευξη μιας αρμονικής ισορροπίας μεταξύ του προσωπικού και του επαγγελματικού τομέα της ζωής σου.  Υπό την επιρροή του Άρη θα πρέπει να λάβεις υπόψη τις προοπτικές και τις ανάγκες των άλλων, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες να λογοδοτήσεις για τυχόν αρνητικές συνέπειες.  Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της στοργής συνεχίζει να ασκεί τη διακριτική της επιρροή στις ρομανικές και συναισθηματικές σχέσεις σου.  Δυστυχώς προβλέπεται να προκύψουν απρόβλεπτες ταλαιπωρίες σε θέματα καρδιάς.  Για να διατηρήσεις τις ισορροπίες θα πρέπει να επιδείξεις την ικανότητα σου να βρίσκεις κατάλληλους συμβιβασμούς και να επιτύχεις μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου επιθυμιών και των απαιτήσεων της επαγγελματικής σου ζωής. 

Υδροχόος

Αντιμετωπίζεις συχνά επίμονες προκλήσεις στην πρόοδο σου λόγω των αντικρουόμενων επιρροών του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο.  Φαίνεται ότι όπως ξεπερνιέται ένα εμπόδιο αναδύεται γρήγορα ένα άλλο, κάνοντας το ταξίδι αρκετά ταραχώδες. Ωστόσο είναι σημαντικό να μη χάσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου μπροστά σε αυτές τις δοκιμασίες.  Αντίθετα, στρέψε την εστίαση σου σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και αντιμετώπισε επιμελώς τυχών απαραίτητες διορθώσεις στην πορεία. Ακολουθώντας αυτή την προσέγγιση θα διαπιστώσεις σταδιακά ότι τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους επιτρέποντας ομαλότερη πρόοδο.  Επίμονες επιπλοκές προκύπτουν από την παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα, η οποία φαίνεται να εμποδίζει επίμονα την εκπλήρωση των επιθυμιών σου. Η απόπειρα αλλαγής της γνώμης των άλλων είναι απίθανο να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Θα είναι ωφέλιμο να ενστερνιστείς μια αίσθηση κατανόησης και αποδοχής, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και ότι πιθανά να ωφεληθείς εν μέρη από αυτές.  Η επιρροή του Άρη στο Ζυγό φέρνει μια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη ενθαρρύνοντας σε να κάνεις παραχωρήσεις.  Αν και μπορεί αρχικά να φαίνεται δύσκολο  ή ακόμα και αδύνατον να συμβιβαστείς,  να είσαι σίγουρη ότι διαθέτεις τις δυνατότητες και την εσωτερική δύναμη να το κάνεις. Σου προσφέρετε η ευκαιρία να βγεις από τη ζώνη άνεση σου και να εξερευνήσεις εναλλακτικές προσεγγίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ευνοϊκά αποτελέσματα.  Συναισθηματικά- ερωτικά αιχμαλωτίζεις τους γύρω σου. Παρέμεινε προσαρμοστική και ανοιχτή απέναντι στους άλλους ή τον ερωτικό σύντροφο σου και να είσαι βέβαιη πως έχεις να κερδίσεις πολλά.  Σε γενικές γραμμές επέτρεψε στον εαυτό σου να κάνει μεγάλα όνειρα, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και ακολούθησε την καρδιά σου!

Ιχθύες

Αυτό το μήνα θα συναντήσεις τις αντικρουόμενες  επιρροές του Ερμή και του Ήλιου στην Παρθένο που μπορεί να απαιτούν προσεκτική προσέγγιση, αλλά είναι σημαντικό να αποφύγεις τις επιπλοκές και να αντισταθείς στον πειρασμό να κάνεις επιλογές που βασίζονται αποκλειστικά στις απόψεις των άλλων.  Αντίθετα, αφιέρωσε χρόνο για να αναλύσεις ευσυνείδητα τις προκλήσεις που συναντάς.    Η επιτυχία σου βασίζεται στην ικανότητα σου να ορίζεις με σαφήνεια τις επιθυμίες σου και να τις διατυπώνεις αποτελεσματικά στους γύρω σου. Η ελκυστική σου φύση όχι μόνο ζωντανεύει τις δικές σου σκέψεις, αλλά πυροδοτεί το μυαλό κι αυτών που βρίσκονται γύρω σου.  Να θυμάσαι πως μια μικρή πράξη καλοσύνης ή εγκάρδια λόγια θα εκτιμηθούν πραγματικά.  Αυτό το μήνα η επιτυχία θα επιτευχθεί ορίζοντας  με σαφήνεια  τις επιθυμίες σου και επικοινωνώντας τες αποτελεσματικά στους άλλους.  Η ελκυστική σου φύση έχει τη δύναμη να εμπνέει τους άλλους, αλλά πρόσεχε τις προσδοκίες σου και δείξε εκτίμηση στην υπομονή σου.  Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου το 1ο δεκαήμερο του μήνα, σηματοδοτεί μια πολύ δυνατή  περίοδο που πιθανότατα να συμβούν κάποια απροσδόκητα γεγονότα στη ζωή σου που θα φέρουν αλλαγές. Σε καμία περίπτωση όμως αρνητικές.  Θα μπορούσαν να είναι ευκαιρίες για ανάπτυξη και μετασχηματισμό.

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;