Η Σοφία Χατζηπαντελή έφτασε στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του #MyStyleRocksGR

Νέα πνοή θέλει να δώσει ο ΣΚΑΪ στο #MyStyleRocksGR με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας - Όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το όνομα του διάσημου μοντέλου είχε ακουστεί έντονα όλο το καλοκαίρι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλέον σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας να συμβουλεύει και να βαθμολογεί τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Η Σοφία Χατζηπαντελή που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας με το #unibrowmovement αλλά και την ανατρεπτική της προσωπικότητα και εμφάνιση, είναι υπέρμαχος της μοναδικότητας του ανθρώπου και συχνά με τις αναρτήσεις της μας παροτρύνει αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κρούση στην Σοφία Χατζηπαντελή να συμμετάσχει σε κάποιο ψυχαγωγικό show στην Ελλάδα μετά το #GNTM, από ότι φαίνεται όμως η κίνηση ματ έγινε τελικά από τον ΣΚΑΪ που την έπεισε να κάτσει στην καρέκλα του κριτή για το #MSR.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θα καθίσει στη θέση του κριτή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού κάποιος θα πρέπει να αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση του ριάλιτι.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου και την περίμεναν οι κάμερες. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, χάρισε πολλά χαμόγελα στους παπαράτσι, ενώ τη διαφορά έκανε αυτή τη φορά το ξανθό της λουκ, το οποίο κι υιοθέτησε πρόσφατα.

Η ίδια, ενόψει της τηλεοπτικής της επιστροφής στην Ελλάδα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιστρέφοντας στο ξανθό ενώ είναι δεδομένο πως… her style rocks!

0R6A2781 0R6A2773 0R6A2771 0R6A2741 0R6A2745
0R6A2781 0R6A2773 0R6A2771 0R6A2741 0R6A2745

Στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #ΚαλοκαίριYes και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά ενώ απάντησε για όλα και για όλους.

«Άκουσα όσα είπαν για εμένα σχετικά με τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks, εγώ όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα το κάνω ή όχι. Άκουσα αυτά που λένε για αυτό το πρόγραμμα πριν δύο μήνες και τώρα βλέπω στο youtube κάθε επεισόδιο. Αν με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα έχει καλώς, αν με δείτε σε άλλο πάλι έχει καλώς», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή. 

Και συνέχισε: «Πέρυσι δεν έβλεπα το My Style Rocks, αλλά φέτος και περίπου πριν δύο τρεις μήνες ξεκίνησα να το βλέπω και έχω πορωθεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σχεδόν συγγενής μου, είναι Κύπριος». 

Όσον αφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση της, η Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ όμορφη την έβλεπα στο πρόγραμμα. Εγώ δεν την έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής, αλλά μου φαίνεται αυθεντική και κούκλα». 

Σχετικά με το αν θα είναι αυστηρή στο ριάλιτι μόδας, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Αν είναι μια κακή μέρα, θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα, θα είμαι καλή. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είμαι σε μια μέρα».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!