Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατεβαίνει υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Eκλογές 2023, με συνδιασμό All Star

Μπέσυ Αργυράκη, Άννα Μπιθικώτση, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γκαλένα Βελίκοβα, Μαίρη Βιδάλη, Κώστας Σόμμερ, Νίκος Σαργκάνης, ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας, ο πρώην προϊσταμένος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης και ο Παραολυμπιονίκης Νίκου Παπαγγελή ανάμεσα στους υποψήφιους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχτεί τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα για τα κιλά τους, το σπίτι της που κάηκε από πυρκαγιά πριν δύο χρόνια, αλλά και για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Η Μπέσυ Αργυράκη δεν παρέλειψε να αποκαλύψει την υποψηφιότητα της στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά

Για το σπίτι της που κάηκε από την πυρκαγιά πριν από 2 χρόνια, είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής, Καλημέρα #Yes: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει την καρδιά το και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου. Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου».

Όσον αφορά για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του αγαπημένου της συναδέρφου και φίλου, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, είπε συγκινημένη: «Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε και για τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τα κιλά της: «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό του, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

Την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο ανακοίνωσε και η Γκαλένα Βελίκοβα.

Η γνωστή χορογράφος ενώνει τις δυνάμεις της με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Την αποκάλυψη της υποψηφιότητάς της έκανε η ίδια η Γκαλένα Βελίκοβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε και την αφίσα του προεκλογικού της αγώνα.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, έχω την μεγάλη τιμή και χαρά στης επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8/10/23 να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκο Χαρδαλιά, Αττική Μπροστά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«Σε όλες τις πτυχές τις ζωής μου έχω μάθει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό προκριμένου να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και συλλογικό επίπεδο.

Μέσα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, τα προγράμματα υγεία, αλλά και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βιώνω καθημερινά την πρόκληση και την ευκαιρία να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη στήριξη των νέων ανθρώπων και τις οικογένειες τους, την ενίσχυση των ευκαιριών τους προκειμένου να δημιουργούν και να προοδεύουν», σημειώνει η Γκαλένα Βελίκοβα.

«Μέσα από τις επιχειρήσεις που διευθύνω τα τελευταία 22 χρόνια, αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία και η οικονομία λειτουργεί, προσφέρω θέσεις εργασίας και δίνω στους νέους ως παιδαγωγός, το υποστηρικτικό περιβάλλον να αναπτυχθούν.

Ζήτω να μου δώσετε τη δύναμη σας, για να εργαστώ μεθοδικά με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια στην «Αττική Μπροστά» με τον Νίκο Χαρδαλιά στης 8/10/2023! Η Αττική αξίζει να προχωρήσει μπροστά με «Αττική Μπροστά»με τον Νίκο Χαρδαλιά!», καταλήγει στο προεκλογικό της μήνυμα η Γκαλένα Βελίκοβα.

Μια ακόμη ηθοποιός, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια  στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα, τον προσεχή Οκτώβριο στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Νίκου Χαρδάλια, «Αττική Μπροστά» .

Την είδηση έκανε γνωστή η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, η υποψηφιότητα μου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές με το σύνδεσμο Αττική Μπροστά με τον Νίκο Χάρδαλια. Είναι τιμή και πρόκληση για μένα, προκειμένου να ασχοληθώ με τους τομείς που αγαπώ και υπηρετώ», έγραψε στη λεζάντα Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ολοκληρώνει τις ημέρες αυτές την κατάρτιση του συνδυασμού του, «Αττική Μπροστά», ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη νέα εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίεςm στο συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά εντάσσονται πολίτες με καταξιωμένες διαδρομές στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, με ισχυρή παρουσία από τον εμπορικό, τον ιατρικό, τον δικηγορικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ενδεικτικά, στον Κεντρικό Τομέα θα συναντήσουμε τις υποψηφιότητες της πρώην πρωταθλήτριας του beach volley, Βάσως Καραντάσιου, και του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Νίκου Σαργκάνη, που ως γνωστόν, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Εκεί θα βρούμε, επίσης,τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό, Γιάννη Λύρα, και τον γνωστό δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΤ, Γιάννη Δάρα.

Untitled

Στο Νότιο Τομέα θα συναντήσουμε τη νεαρή δικηγόρο, Ίριδα Ζαφειροπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Στους υποψήφιους θα δούμε ακόμα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Άρη Μισαηλίδη, την δραστήρια στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση. Επίσης, στο Νότιο Τομέα θα δώσουν λάμψη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ. Σημαντική επίσης θα είναι η παρουσία του υποστράτηγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

Στον Πειραιά ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της -ιδιαίτερα δημοφιλούς- Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου, καθώς και του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελή και της επιχειρηματία Τζίνας Πολέμη.

Στα Νησιά δυναμικό παρών θα δώσει – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς.

Untitled

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»