Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα και οι ευχές για καλό καλοκαίρι σύσσωμης της ελληνικής τηλεόρασης

Οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών κάνουν τον απολογισμό της σεζόν μέσα από τις αναρτήσεις τους: Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα Μακρυπούλια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου Δανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά, Μπέττυ Μαγγίρα - Bonus o Γιώργος Λιάγκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυλαία έριξε 7 Ιουλίου η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η οποία ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή για φέτος, αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον Σάββα Πούμπουρα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της που δε θα συνεχίσουν στην εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εκτός, από τον Σάββα Πούμπουρα και τον ιδιαίτερο τρόπο που τον αποχαιρέτησε, θέλησε να πει δυο λόγια για μερικούς ακόμα συνεργάτες της που δε συνεχίζουν στο πλευρό της.

Ο λόγος για τη βοηθό αρχισυντάκτριας Δέσποινα Τσόκου, τον υπέυθυνο καλεσμένων Αλέξανδρο Πρίφτη αλλά και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, η οποία «μεταπηδά»  στην εκπομπή του καλού της φίλου, Κώστα Τσουρού.

«Επειδή φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν και κάποια άλλα παιδιά, κάποια παιδιά που με πολλή πολλή αγάπη όχι μόνο δούλεψαν, αλλά έδωσαν τη ψυχή και την καρδιά τους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, τον Αλέξανδρο και τη Δήμητρα. Δήμητρα, είμαι σίγουρη ότι μαζί θα είσαστε, είσαστε χρόνια φίλοι… Να είσαι καλά. Για όλους τους υπόλοιπους που φυσικά παραμένουν, για τους ανθρώπους του γραφείου, τους οπερατέρ, τους τεχνικούς, όλοι πάνω κάτω… Ο σκηνοθέτης μου, ο παραγωγός μου, ο floor manager…

Όλους σας ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και το κανάλι μου. Ήμουν τόσο τυχερή που επέστρεψα στην τηλεόραση σε ένα τέτοιο μέρος, σε ένα κανάλι καταπληκτικό, με ανθρώπους υπέροχους, με συνεννόηση που ίσως δεν θα έβρισκα ποτέ ξανά. Mega μου… Γεια σας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της «Ελένης», ένα – ένα τα μέλη της ομάδας άρχισαν να αποχωρούν από τα στούντιο του Mega και λίγο αργότερα από τις εγκαταστάσεις εξήλθε και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αρκετά ανεβασμένη διάθεση, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια αναχώρησε με το αυτοκίνητό της.

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και φωτογραφίες με τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές, δίνοντας ραντεβού για τη νέα σεζόν.

«Παιδιά μου αγαπημένα , συνοδοιπόροι μου στο #tomegatokalo , σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά για όλα όσα ζήσαμε , γι αυτά που προσπαθήσαμε και όλα όσα καταφέραμε ! Σας αγαπώ και είμαι περήφανη για την ομαδάρα μας ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη ! Υ.γ Λείπουν από την φωτό κάποιοι όμως η συνεισφορά τους ήταν αξεπέραστη», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για το #RoukZouk, το οποίο συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1. Όπως έγραψε η παρουσιάστρια, φέτος ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκε αν τελικά θα έπρεπε να γίνει παύση στο τόσο επιτυχημένο πρότζεκτ.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν περιμένω την τελευταία εκπομπή, προκειμένου να σας ευχαριστήσω για όλη αυτή την αγάπη και το γεγονός ότι είστε ένα τεράστιο κομμάτι αυτής της υπεροχής συνήθειας που έχουμε χτίσει εδώ και έξι χρόνια! Παρόλα αυτά σήμερα κλείνει και πάλι η αυλαία.

Φέτος δεν σας κρύβω ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά σκέφτηκα αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει μια παύση, ώστε να προστατεύσω κάτι που τόσο αγαπώ από την φθορά. Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη για μένα απόφαση, τελικά υπερίσχυσε η αγάπη και η ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά εδώ για έβδομη χρονιά, ανανεωμένοι με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια ανάγκη να ξεφεύγουμε από όλα τα δύσκολα της καθημερινότητας.

Σε όλους εσάς που είστε στην ομάδα του Rouk, αλλά και σε όλους εσάς που μας παρακολουθείτε από το σπίτι, σας στέλνω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την αποδοχή!

Για εμένα όπως ξέρετε το Rouk Zouk δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, και οι άνθρωποι που βλέπετε δεν απλώς συνεργάτες μου, αλλά αυτοί που πολλές φορές χρειάστηκε να νικήσουν το ακατόρθωτο, για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα.

Και επειδή πολλές φορές σας μιλάω μέσα από τραγούδια και έχω κάνει και πρόσκοπος,
θα κλείσω αυτό το post με ένα προσκοπικό τραγούδι που πάντα με συγκινούσε και το λέγαμε στο τέλος των κατασκηνώσεων: «Όχι, δεν χωριζόμαστε για πάντοτε παιδιά, μα θα ξαναβλεπόμαστε αδέλφια μου συχνά»! Καλό καλοκαίρι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

Ακολούθησαν οι αποχαιρετισμοί στα social media. Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα και Φαίη Σκορδά θέλησαν να μοιραστούν τον απολογισμό τους με τους τηλεθεατές.

Σταματίνα Τιμστσιλή 

Η παρουσιάστρια του Alpha γιόρτασε τα 10 χρόνια Happy Day!

«Tι να πω για αυτήν την παρέα που έγινε δεύτερη οικογένεια, το πρωινό ξύπνημα που έμελλε να γίνει η πιο γλυκειά συνήθεια των τελευταίων 10 ετών. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και την σχέση που έχουμε δημιουργήσει. 

Σήμερα συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και φεύγουμε με την υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψουμε δριμύτεροι και ακόμα πιο happy για το πρωινό μας καφεδάκι», έγραψε στο instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύοντας βίντεο με τους συνεργάτες της σε summer mood.

Με φωτογραφίες μέσα από το καμαρίνι της, η Δανάη Μπάρκα αποχαιρετά για φέτος το #PameDanai σχολιάζοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Φέτος κληθήκαμε να διαχειριστούμε πράγματα καθόλου ψυχαγωγικά αλλά με τον δικό μας τρόπο και την ειλικρίνεια μας. Δύσκολη χρόνια, περίεργοι μήνες, αμήχανες στιγμές και on air και off..αλλά, όλα αυτά γεμάτα με υπερβολική αγάπη. Αγάπη γι αυτό που κάνω,αγάπη για τους συνεργάτες μου, αγάπη από τους συνεργάτες μου, αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εσάς που μας κάνετε την τιμή να μας τιμάτε με υπέροχα μηνύματα και αγκαλιές στους δρόμους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε με χαμόγελα τη φετινή σεζόν της εκπομπής, #SuperΚατερίνα ευχαριστώντας τους τηλεθεατές μέσω instagram.

«Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για το χρόνο που περασατε μαζί μας καθημερινά σε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που προσωπικά με ωρίμασε κ μ έκανε πιο δυνατή …

Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε…να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι …με υγεία ,ξέγνοιαστες κ ευτυχισμένες στιγμές», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολοκληρώνοντας την πρώτη της σεζόν στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά δεν θέλησε να περάσει σε σχολιασμούς και εξομολογήσεις, ωστόσο αρκέστηκε το παρακάτω μήνυμα….

«Θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ σημαντικό, να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ, κρατάω αυτή τη στιγμή που είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου και έζησα εδώ. Έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make A Wish. Κάποια πράγματα δεν γίνονται για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουν και ουσία», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στο κλείσιμο της εκπομπής της.

«Ευχαριστουμε ολους εσας μεσα απο την καρδια μας για το υπέροχο φετινό ταξιδι… Τιμη μου μα συνεργάζομαι με ικανούς και αξιους συνεργατες. Καλο καλοκαιρι!!!!» ανέφερε o Γιώργος Λιάγκας

Η παρουσιάστρια η οποία είπε το «αντίο» στο Open, την περασμένη Παρασκευή αποχαιρέτησε επίσημα τους τηλεθεατές της, ενώ μετά τα δημοσιεύματα για την αποχώρησή της από τον σταθμό, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε σχετική ανάρτηση αποχαιρετώντας την πρωινή ζώνη του Open.

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρα!!! Περνούσαμε υπεροχα , κάναμε ότι τρελα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Δύο αξέχαστα χρόνια , παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!

Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα δύο χρόνια», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»