#Prodotes: To σιγανό ποταμάκι πήρε την μεγάλη νίκη και έφυγε με 79.100 ευρώ από την έπαυλη

#Prodotes: Η Γωγώ δεν άντεξε την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου από την Κύπρο και ξέσπασε σε αναφιλητά: «Αυτό είναι θράσος» - Εξολόθρεψε τελευταία στιγμή τον Κωνσταντίνο από την Κύπρο και έβαλε τα κορίτσια να φαγωθούν μεταξύ τους - Κέρδισε Προδότης αλλά όχι αυτός που θέλαμε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυλαία έριξαν οι #Prodotes με παρουσιαστή τον καταπληκτικό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη το βράδυ της Παρασκευής με το τελευταίο επεισόδιο που ήρθε μέσα από τον ΑΝΤ1 στις μικρές μας οθόνες.

Για τελευταία φορά αντάμωσαν #Prodotes και Πιστοί, μάλιστα, μια αποκάλυψη έμελλε να σοκάρει την Γωγώ.

Κι αυτό μιας και ο εκπληκτικός Κωνσταντίνος από την Κύπρο συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από την έπαυλη. Όταν ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ζήτησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του, εκείνος γνωστοποίησε στους πρώην συμπαίκτες του που ήταν Προδότης, και μάλιστα από το πρώτο επεισόδιο.

230531200042_konstantinos_miralais.width-800

Το πρωί ο τελευταίος Προδότης, Γιώργος Τάλιας, δολοφόνησε και την Εύα.

230531195754_eva_katopodi.width-800

Στο άκουσμα και μόνο αυτό, η Γωγώ ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά. «Δεν το περίμενα αυτό! Αλήθεια, δεν το περίμενα! Μου είπε ψέματα! Πιστεύω ότι με είχε από κοντά για να κάνω αυτό που θέλει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έφυγε ένας προδότης αλλά έφυγε ένας προδότης που με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε ότι είναι πιστός» εξομολογήθηκε η όμορφη διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού στρατηγικής. «Ήταν για μένα η ασφάλεια μου μέσα στο σπίτι και είχαμε ένα δέσιμο που δεν θα το έχω με κάποιον άλλον».

«Η απόλυτη έννοια του Προδότη! Αυτό είναι το παιχνίδι και μερικές φορές σε μερικές στροφές του καταλήγει να γίνει συναισθηματικά σκληρό» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στους τελευταίους «Προδότες» τη νύχτα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

«Δεν ξέρω πως τόσο καιρό δεν έβλεπα ότι ο Κωνσταντίνος είναι Προδότης. Μέχρι την τελευταία στιγμή με κοιτούσε στα μάτια! Εγώ δεν θα με κοιτούσα στα μάτια, θα ντρεπόμουν, θα κοιτούσα κάτω. Ξέρω ότι είναι ένας ρόλος αλλά μη με κοιτάς στα μάτια. Αυτό είναι θράσος» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Γωγώ για να μιλήσει ο Κωνσταντίνος, γεμάτος δάκρυα, στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Συγγνώμη σε όσους δολοφόνησα, σε όσους πλήγωσα στο παιχνίδι, σε όσους μπορεί να πιστεύουν ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου έξω. Δεν είναι αυτός. Ήταν ένας ρόλος πολύ δύσκολος. Γωγώ, να ξέρεις πως ότι σου είπα ήταν αλήθεια. Απέφευγα να σου πω ψέματα. με ρωτούσες αν ήμουν πιστός και απλά σε ρωτούσα αν με υποπτεύεσαι. Δεν σου είπα ποτέ ψέματα επειδή δεν μπορούσα να σου πω ψέματα».

Για τελευταία φορά, λοιπόν, οι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν στην Στρογγυλή τράπεζα.

Εκεί δηλαδή όπου στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου έμελλε να αναδειχθεί ο μεγάλο νικητής. Θα ήταν ο Προδότης Γιώργος Τάλιας ή μία εκ των πιστών Αναστασία Τερζή, Γωγώ Ρίζου, Αναστασία Πασιά;

230531200700_anastasia_terzi.width-800

230531200114_anastasia_pasia_prodotes.width-800

79.100 ευρώ ήταν το ποσό που είχε συγκεντρωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι στρατηγικής και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξήγησε στους παίκτες τις ακριβώς θα λάμβανε χώρα στα αμέσως επόμενα λεπτά. «Αυτά τα χρήματα διεκδικείτε σήμερα. Εάν στο τέλος μείνουν μόνο Πιστοί μοιράζονται στο έπαθλο. Εάν όμως έχει μείνει έστω και ένας προδότης, τα παίρνει όλα» εξήγησε ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής για τους «Προδότες» του ΑΝΤ1.

Στην πορεία η τράπουλα αφέθηκε στους τέσσερις φιναλίστ για να παρουσιάσουν όλους τους ισχυρισμούς τους, τις θεωρίες και τις εκτιμήσεις τους για να ακολουθήσει στην πορεία η τελευταία ψηφοφορία στους Προδότες. Και από αυτήν, το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Γωγώ.

230531200232_gogo_rizou.width-800

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιζήσει ο μοναδικός προδότης του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τάλιας ο οποίος και πήρε τις 79.100 ευρώ και αποχώρησε χαρούμενος από την έπαυλη. «Έκανα κάτι που είναι κόντρα στη ζωή μου, κόντρα στο τι είμαι εγώ! Δεν το πιστεύω» παραδέχθηκε, με ενθουσιασμό, ο Γιώργος Τάλιας στην κάμερα του παιχνιδιού στρατηγικής.

230531200630_giorgos_talias.width-800

Δείτε ολόκληρο το συναρπαστικό επεισόδιο

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»