Μετά τον χαμό στην Μελέτη, άγρια κόντρα on air Καινούργιου με Τζήμερο: «Ήταν ένα χτύπημα, ανήθικο!»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα και #SuperΚατερίνα, ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, τους συνεργάτες τoυς και τον Θάνο Τζήμερο - «Χαίρομαι που άνθρωποι σαν εσάς δεν είναι φέτος στη Βουλή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα, ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη, τους συνεργάτες της και τον Θάνο Τζήμερο.

Η εκπομπή έβγαλε στον «αέρα» τον κ. Τζήμερο να μιλήσει για τις τοποθετήσεις του, τόσο για την Τζώρτζια Κεφαλά, όσο και για τη Σοφία Ζαχαράκη και ο εκνευρισμός, όπως και οι βαριές κουβέντες, δεν έλειψαν.

«Είμαι πολύ καλά και θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν κάνατε δημοσιογράφια και όχι λασπολογία. Αναφέρομαι και στη δική σας εκπομπή. Διαβάζω μια λεζάντα που λέει “διαψεύδει ότι αντάλλαξε μηνύματα με την Τζώρτζια Κεφαλά και απειλεί με μηνύσεις”. Έχετε χάσει επεισόδια. Η ίδια η κυρία Κεφαλά χθες το απόγευμα είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί της και αυτός που επικοινωνούσε με το όνομά μου ήταν fake», είπε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος.

«Είναι άλλο πράγματα να διαψεύδει αυτός που κατήγγειλε κι άλλο πράγμα να διαψεύδει ο καταγγελόμενος», πρόσθεσε, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να του εξηγήσει τι συμβαίνει με τις λεζάντες.

Ο Θάνος Τζήμερος της απάντησε: «Η κ. Κεφαλά δεν τσέκαρε την ταυτότητα αυτού που της έστειλε μήνυμα. Η δική σας λεζάντα θα έπρεπε να είναι “Τζώρτζια Κεφαλά: Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Τζήμερος, έπεσα θύμα φάρσας”».

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του, του είπε:«Κύριε Τζήμερε, φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να κάνετε αρχισυνταξία στην εκπομπή. Βγάλαμε πρώτα εσάς να μας πείτε τη δική σας άποψη και στη συνέχεια θα λέγαμε τι είπε η κ. Κεφαλά. Μιλάτε για δημοσιογραφική χυδαιότητα ενώ η κ. Κεφαλά το είπε αυτό; Δεν το είπαμε εμείς, δεν ήταν θέμα ρεπορτάζ».

«Υπάρχει κάτι που λέγεται δημοσιογραφική δεοντολογία, αν το έχετε ακουστά», είπε με αυστηρό ύφος ο κ. Τζήμερος.

Στη συνέχεια, έγινε κουβέντα για την ανάρτησή του, σχετικά με τη Σοφία Ζαχαράκη, την οποία είχε χαρακτηρίσει «άγαμη και άτεκνη».

«Ήταν η πιο ξερή περιγραφή που θα μπορούσε να γίνει. Υπήρχε κάποιος αξιολογικός χαρακτηρισμός; Είπα κάτι σεξιστικό; Αν δεν ξέρετε τι σημαίνει σεξισμός, τότε δεν κάνετε γι αυτή τη δουλειά και δεν κάνετε για τίποτα», είπε ο Τζήμερος.

«Πέρα από τη γλωσσολογική αναπαράσταση των λέξεων, υπάρχει και η νοηματική δόνηση και όταν την αποκαλείς μια γυναίκα έτσι, είναι μειωτικό σας αρέσει δεν σας αρέσει», του απάντησε με έντονο ύφος η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο κ. Τζήμερος τα έβαλε και με το Mega, με τη παρουσίαστρια να του αναφέρει: «Σας καλέσαμε στην εκπομπή μας, θέλετε να πείτε για την εκπομπή μας; Δεν είμαστε το κανάλι. Πάρτε τηλέφωνο τους αρμόδιους αν θέλετε να παραπονεθείτε, δεν είμαστε εξυπηρέτηση πελατών. Δεν είναι παρόντες οι άνθρωποι που πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους κι αυτό που γίνεται είναι προσβλητικό».

Με τον ίδιο να απαντά: «Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πουλήσετε την πραμάτεια σας. Και η πραμάτεια σας είναι τηλεθέαση. Η τηλεθέαση θέλει συγκρούσεις».

Η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε: «Εμείς την πραμάτεια μας την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις για να γίνουμε θέμα».

Στο μεσοδιάστημα το Twitter μπλόκαρε τον Θάνο Τζήμερο

Και η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Θάνο Τζήμερο στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για να συζητήσουν τους λόγους που το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του.

Όταν η συζήτηση έφτασε στα σεξιστικά σχόλια που έκανε εις βάρος της Σοφίας Ζαχαράκη, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έντονη οργή της.

«Με όλον τον σεβασμό θα σας έκανα και εγώ αναφορά, ειδικά μετά τα σχόλια για την Σοφία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα – επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία – είναι ανύπαντρη και δεν έχει παιδιά ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν έχει γονείς, δεν έχει θείους» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είπα στον συνεργάτη σας ότι δεν μπορώ να συζητήσω για πράγματα, τα οποία δεν θα καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα. Και άντρας να ήταν, τα ίδια θα έλεγα. Δεν ξέρετε τι θα πει σεξισμός» της απάντησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” και τα «αίματα» άναψαν.

«Εγώ που δεν έχω παιδιά και δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γυναίκα με αυτά τα σχόλια. Ήταν σεξιστικό, γνωρίζω τι σημαίνει σεξισμός. Θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό; Εμένα με προσέβαλε. Δεν γνωρίζω; Τι λέτε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Όλοι οι άλλοι που κάνουν πρωινή εκπομπή έχουν παιδιά, και πάω καλύτερα απ’ όλους.

Τι σημαίνει αυτό; Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή; Χαίρομαι που φέτος στη Βουλή δεν είναι άνθρωποι σαν εσάς. Γεια σας. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς. Σοκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο» ξέσπασε η παρουσιάστρια και έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση.

Δειτε Επισης

Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»