H Tatum O’neal υπέστη εγκεφαλικό μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών κι έπεσε σε κώμα για έξι εβδομάδες

Μια περιπέτεια που πέρασε και παραλίγο να της στερήσει τη ζωή αποκάλυψε η Tatum O’neal: «Θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να μείνει νηφάλιος για όλη μου τη ζωή. Κάθε μέρα προσπαθώ»


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό #People πως τον Μάιο του 2020, υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό, το οποίο την άφησε σε κώμα για έξι εβδομάδες.

Ο λόγος ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, που κατανάλωσε. «Κόντεψα να πεθάνω», δήλωσε.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η 59χρονη σταρ παλεύει με τον μακροχρόνιο εθισμό της στα ναρκωτικά. Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει βρεθεί πολλές φορές σε δομές απεξάρτησης, προσπαθώντας να ανακτήσει τη δύναμή της.

«Έχω περάσει πολλά», σημειώνει, όμως είναι ευγνώμων όπως λέει, που έχει δίπλα της τα τρία της παιδιά, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βοηθήσουν και να τη στηρίξουν στον αγώνα της.

Όπως εξήγησε, τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του Covid-19, έκανε κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μερικά εκ των οποίων της είχαν συνταγογραφηθεί για τους πόνους που είχε στον αυχένα και στην πλάτη.

Εκείνη την ημέρα, που υπέστη το εγκεφαλικό, η ηθοποιός συνδύασε τα εν λόγω χάπια, με άλλα παυσίπονα, οποιούχα και μορφίνη. Ένας φίλος της τη βρήκε στο διαμέρισμά της στο Century City και τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γιος της, Κevinδήλωσε για τη μητέρα του: «Είχε απομονωθεί πολύ. Με την προσθήκη μορφίνης, αλλά και άλλων βαρύτερων φαρμακευτικών προϊόντων, γινόταν τρομακτικό. Ο Covid, ο χρόνιος πόνος και όλα αυτά την οδήγησαν στην απομόνωση. Σε αυτό το πράγμα, δεν νομίζω ότι ένιωθε ελπίδα».

Μέσα στο νοσοκομείο, η Tatum O’neal διαγνώστηκε με αφασία, μια διαταραχή που προκύπτει από μια βλάβη στο τμήμα του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνο για τη γλώσσα. «Ήταν σε κώμα κι εκτός αυτού, είχε βλάβη στο δεξιό μετωπιαίο λοβό. Κατά καιρούς, απλώς μου έδινε ένα άγγιγμα κι αυτό ήταν όλο. Έπρεπε να τηλεφωνήσω στα αδέρφια μου και να τους το πω. Νόμιζαν ότι ήταν κωφή, τυφλή κι ότι πιθανώς, δεν θα ξαναμιλούσε ποτέ», λέει ο Κevin.

«Δεν ήξερε που βρισκόταν. Δεν μπορούσε ούτε να πει "φοβάμαι"», εξηγεί. Όπως λέει, τα επόμενα δύο χρόνια έμεινε υπό ιατρική περίθαλψη και με τακτική θεραπεία, κατάφερε να ανακτήσει πλήρως τη μνήμη της. Ωστόσο, έχει ακόμα χρόνο μέχρι να επανέλθει πλήρως.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να μείνει νηφάλιος για όλη μου τη ζωή. Κάθε μέρα προσπαθώ», δήλωσε η Tatum O’neal κλείνοντας τη συνέντευξή της.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»