Πεθαίνει η «Βουλίτσα» στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» – Η αντικαταστάτρια της Ελένης Κοκκίδου στη σειρά

#Mourmoura: O ρόλος της «Βουλίτσας», την οποία υποδύεται η Ελένη Κοκκίδου, θα ολοκληρωθεί με ένα δυσάρεστο τέλος, αφού θα φύγει από τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μπορεί να έχει πάρει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όμως, αρκετοί από τους πρωταγωνιστές αποχωρούν από τους ρόλους τους.

Την απόφασή τους να ολοκληρώσουν φέτος τη συμμετοχή τους στη δημοφιλή σειρά έχουν ήδη ανακοινώσει o Σπύρος Χατζηαγγελάκης, η Μαρία Χάνου, και η Ελένη Κοκκίδου.

MOURMOURA1

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή #PameDanai», ο ρόλος της «Βουλίτσας»  την οποία υποδύεται η Ελένη Κοκκίδου θα ολοκληρωθεί με ένα δυσάρεστο τέλος, αφού η «Βουλίτσα» θα φύγει από τη ζωή, ενώ η αντικαταστάτριά της για την επόμενη σεζόν θα είναι η Μαρία Κατσανδρή.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ 2

Πώς θα βγει από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» η Ελένη Κοκκίδου;

«Θα είναι γλυκόπικρο το τέλος, γιατί η Βουλίτσα θα φύγει από τη ζωή. Ο Μηνάς θα θρηνήσει την απώλειά της και μάλιστα θα προχωρήσει και στην αποτέφρωσή της. Δεν θα κάνει κανονική κηδεία», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Όσον αφορά την αντικαταστάτρια της Ελένης Κοκκίδου, ο Αλέξης Μίχας είπε: «Θα δούμε μια κυρία πάρα πολύ αγαπητή στο κοινό και αυτή είναι η Μαρία Κατσανδρή. Έγιναν πολλά δοκιμαστικά τις προηγούμενες μέρες και η χημεία τους ταίριαξε πάρα πολύ. Είναι προ των τελικών υπογραφών».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ 2

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή #PameDanai και τον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από την #Mourmoura μετά από 10 τηλεοπτικές σεζόν.

«Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο «Μην αρχίζει τη μουρμούρα», θέλω να δω άλλα πράγματα, θέλω να δώσω στον εαυτό μου την δυνατότητα να ξεκουραστεί. Μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Θέλει μια αφοσίωση αυτό» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν γίνεται να κάνεις τη «Μουρμούρα» και από την άλλη να παίζεις τον «Οιδίποδα Τύραννο». Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. “Μα πως η Βούλα από τη «Μουρμούρα» θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;”», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το στο τελευταίο της γύρισμα στη σειρά της έφεραν δώρο μία ανθοδέσμη και ένα ξύλινο ψάρι (μουρμούρα) κι εκείνη έβαλε τα κλάματα. Όσο για τον ρόλο της Βούλας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δουν σε κάποιο όνειρο του Μηνά.

«Δεν έκανα οικογένεια μου το θέατρο, είχα μία πολύ ισχυρή οικογένεια, που ζει μέσα μου και δίπλα μου. Τη μητέρα μου την έχασα πριν από 40 μέρες. Ήμουν προετοιμασμένη για το θάνατο της μητέρας μου, ήταν κατάκοιτη εδώ και χρονιά. Καταλάβαινε, αλλά δε μιλούσε. Η μάνα είναι κάτι σωματικό, δεν ελέγχεται. Φεύγω από την πρόβα και «σκάει» μόνο του. Αρχίζω και κλαίω. Για μένα η ζωή είναι πριν τη μάνα μου και μετά τη μάνα μου».

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»