Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία από την Μπύρα ΚΕΟ σε συνεργασία με την United Brains.

Αναλύοντας και αξιοποιώντας συστηματικά όλα τα δεδομένα της αγοράς, όπως τη ραγδαία ανάπτυξη της μάρκας ΚΕΟ, τις δυναμικές που έχει διαμορφώσει στον τόπο, τις σχέσεις που έχει εδραιώσει με το καταναλωτικό κοινό και τιμώντας πάντα το αδιαμφησβήτητο DNA της, οι ομάδες marketing της εταιρείας ΚΕΟ και της United Brains σχεδίασαν και ανέπτυξαν τη στρατηγική που αποτυπώνεται στο νέο διαφημιστικό σποτ το οποίο προβάλλεται αυτή την περίοδο σε πλατφόρμες off line και on line.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μπύρα ΚΕΟ, παραμένοντας ακλόνητη και συνεπής στις αλήθειες της, αλλά κυρίως στην χαρακτηριστική της γεύση που εγγυώνται η ιστορία και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, καταφέρνει να μένει επίκαιρη, σύγχρονη, «φρέσκια» και αγαπητή, οριζόντια, σε όλα τα δημογραφικά της κοινωνίας. Και αυτό αποτυπώνεται στη νέα της εκστρατεία, δείχνοντας για άλλη μια φορά νέους δρόμους επικοινωνίας.

Το δημιουργικό της εκστρατείας ταξιδεύει τον θεατή στον κόσμο της Μπύρας ΚΕΟ. Μια βουτιά στο μπουκάλι αναδεικνύει τις πτυχές του μεσογειακού ταπεραμέντου του τόπου μας, καθώς και τα συστατικά που την κάνουν μοναδική. Με ρηξικέλευθη αισθητική, δυναμική κινηματογραφική προσέγγιση και ανατρεπτική δομή αφήγησης, το σποτ επιδεικνύει το πώς ανοίγοντας μια ΚΕΟ, πίνεις την Κύπρο στα καλύτερα της.

Δειτε Επισης

Τι φέρνει φέτος ο Άγιος Βασίλης και η Τράπεζα Κύπρου στο Nicosia Mall;
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε Φέτος τα Χριστούγεννα Βρισκόμαστε Μαζί, στα Starbucks.
Ramen ‘your way’ νέο φθινοπωρινό μενού στα Wagamama!
Το κοινό μίλησε και η Baci Perugina παρουσιάζει τον Baci Caffè, συνδιάζοντας δυο μαγικές απολαύσεις της Ιταλικής παράδοσης
Ο καφές NESCAFÉ® Classic ενσωματώνει τη Γραφή Braille στις συσκευασίες του στην Κυπριακή αγορά
Οι ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ συμμετέχουν στην εκστρατεία ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη
Γιορτάζουμε τα 5α του γενέθλια το Nicosia Mall με 5 μεγάλα δώρα και πολλές εκπλήξεις
Η Cryos συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας με φετινό θέμα την ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών και ζευγαριών που θα υποβληθούν σε θεραπείες γονιμότητας
To Ciacco ανανεώνει το ραντεβού του για την Άνοιξη του 2024
Το OLIO επιστρέφει πλήρως ανακαινισμένο την καινούρια σεζόν