Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία από την Μπύρα ΚΕΟ σε συνεργασία με την United Brains.

Αναλύοντας και αξιοποιώντας συστηματικά όλα τα δεδομένα της αγοράς, όπως τη ραγδαία ανάπτυξη της μάρκας ΚΕΟ, τις δυναμικές που έχει διαμορφώσει στον τόπο, τις σχέσεις που έχει εδραιώσει με το καταναλωτικό κοινό και τιμώντας πάντα το αδιαμφησβήτητο DNA της, οι ομάδες marketing της εταιρείας ΚΕΟ και της United Brains σχεδίασαν και ανέπτυξαν τη στρατηγική που αποτυπώνεται στο νέο διαφημιστικό σποτ το οποίο προβάλλεται αυτή την περίοδο σε πλατφόρμες off line και on line.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μπύρα ΚΕΟ, παραμένοντας ακλόνητη και συνεπής στις αλήθειες της, αλλά κυρίως στην χαρακτηριστική της γεύση που εγγυώνται η ιστορία και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, καταφέρνει να μένει επίκαιρη, σύγχρονη, «φρέσκια» και αγαπητή, οριζόντια, σε όλα τα δημογραφικά της κοινωνίας. Και αυτό αποτυπώνεται στη νέα της εκστρατεία, δείχνοντας για άλλη μια φορά νέους δρόμους επικοινωνίας.

Το δημιουργικό της εκστρατείας ταξιδεύει τον θεατή στον κόσμο της Μπύρας ΚΕΟ. Μια βουτιά στο μπουκάλι αναδεικνύει τις πτυχές του μεσογειακού ταπεραμέντου του τόπου μας, καθώς και τα συστατικά που την κάνουν μοναδική. Με ρηξικέλευθη αισθητική, δυναμική κινηματογραφική προσέγγιση και ανατρεπτική δομή αφήγησης, το σποτ επιδεικνύει το πώς ανοίγοντας μια ΚΕΟ, πίνεις την Κύπρο στα καλύτερα της.

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!